shumee tömör újrahasznosított fa TV-szekrény 150 x 30 x 40 cm

shumee tömör újrahasznosított fa TV-szekrény 150 x 30 x 40 cm

Száma: 100050230609
Közvetlenül partnerünktől
Ruházza fel egyszerű, mégis antik megjelenéssel lakberendezését ezzel a nagyszerű TV-szekrénnyel. Ez a HiFi szekrény tömör újrahasznosított fából készült, mely korábban régi épületek tartógerendája, födémgerendája vagy padlózata volt, és különböző fafajták jellegzetességeit hordozza magában, mint pé További információ
53 603 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.10.04 - 2021.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100050230609

Leírás

Ruházza fel egyszerű, mégis antik megjelenéssel lakberendezését ezzel a nagyszerű TV-szekrénnyel.

Ez a HiFi szekrény tömör újrahasznosított fából készült, mely korábban régi épületek tartógerendája, födémgerendája vagy padlózata volt, és különböző fafajták jellegzetességeit hordozza magában, mint például a fenyő, a tíkfa, a bükkfa, a tölgyfa, a cédrusfa, a mangófa vagy az akácfa karakterisztikáját. Az újrahasznosított fa már régi, és ki van száradva, ezáltal nem hajlik, nem megy össze. Ez az állvány két nyitott polccal rendelkezik a médiaeszközök, könyvek, magazinok stb. tárolására. A porszórt acélváz kiváló stabilitást biztosít.

A bútorok színe és erezete eltérő lehet, emiatt pedig minden TV-szekrényünk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa vegyes színű felületkezeléssel, acél
  • Mérete: 150 × 30 × 40 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Felületkezelés: csiszolt, festett és lakkozott
  • 2-szintes
  • Összeszerelést igényel: igen
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.