Ügyfélközpont

Az Ügyfélközpont gyors és könnyű hozzáférést biztosít az összes rendeléséhez, és a személyes információihoz. Regisztráció után lehetősége nyílik az ügyfélközpontban tárolt információk ellenőrzésére, változtatására. Belépés után figyelemmel kísérheti rendelései állapotát, megváltoztathatja a személyes adatokat, számlázási és levelezési címét, létrehozhatja saját profilját, regisztrálhat hírlevelünkre, mellyel folyamatos akciókról tájékoztatjuk, beállíthat termékfigyelőt egy adott termékre, ellenőrizheti értékeléseit és bevásárlólistáját.

none

Ügyfélközpont

Az Ügyfélközpont egyértelmű összegző táblaként szolgál, ahol könnyedén megtalál mindent, amire csak szüksége van. Ezek közül talán a legfontosabb a megrendeléseinek listája, azaz a „Rendeléseim“ menüpont.

A menü több részből áll:

 • „Az én fiókom“
 • „Rendeléseim“
 • „Bevásárlólistáim“
 • „Termékfigyelő“
 • „Értékeléseim“
 • „Címeim“
 • „Saját profilok“
 • „Saját adatok“
none

Az én fiókom

„Az Én fiókom“ menüpont több részből áll:

 • „Címeim“ – szállítási- és számlázási címek áttekintése
 • „Saját profilok“ – alapértelmezett fizetési és szállítási adatok beállítása
 • „Hírleveleim“ – feliratkozás boltunk újdonságairól és egyedi ajánlatairól szóló hírleveleinkre
 • „Profil törlése“ – felhasználói fiókjának teljes törlése
none
none

Rendeléseim

Minden megrendelés

Megrendeléseinek teljes listáját tartalmazza időrendi sorrendben, amelyek közül a legutolsó szerepel az első helyen. Minden megrendelés egyedi azonosítót, „Megrendelési szám“-ot kap, amely segít az Ügyfélszolgálatunkkal való kommunikációban, illetve személyes átvételkor is elkérjük Öntől. Az alábbi listában láthatja a megrendelés dátumát, állapotát és annak teljes értékét.

Megrendelés részletezése

Konkrét megrendelésébe kattintva részletesen átnézheti annak minden egyes adatát. Láthatja a megrendelés alá tartozó terméket vagy termékeket, a tételek árát egyenként és összesítve,a kézbesítési módot, számlázási címet és nevet, de részletezzük a termék jelenlegi állapotát is.

Megrendelés követése (csomagkövetés)

Az automatikus frissítésnek köszönhetően lehetősége van megrendelését lépésről lépésre követni a vásárlás pillanatától egészen az átvételig.

none

Bevásárlólistáim

Mi is ez valójában?

 • Egyszerűen, elegánsan meg tudja mutatni szeretteinek, mire is vágyik igazán.
 • Későbbi vásárlásaihoz előre összegyűjtheti a termékeket, így egyszerűbb lesz a válogatás.

További részletekről itt informálódhat: Bevásárlólista.

none

Termékfigyeléseim

A termékfigyelő segítségével nyomon követheti a megrendelni kívánt termékek árát és azok elérhetőségeit. Rendszerünk automatizáltan figyeli Ön helyett a kiválasztott termékeket a megadott paraméterek alapján.

Hogyan hozhat létre termékfigyelőt?

A kiválasztott termékoldalon kattintson az „Ár figyelése” gombra, majd adja meg azt az összeget, amin már szívesen megvásárolná azt. Amint az ár eléri az Ön által beállított szintet, azonnal e-mail üzenetben értesítjük. Amennyiben már nem szeretné tovább figyelemmel kísérni a terméket, akkor az Ügyfélközpontban törölheti azt.

none
none

Értékeléseim

Összegző értékelés

Ebben a listában megtalálja a tőlünk rendelt termékinek listáját. Ossza meg másokkal is tapasztalatait amelyek a termék kiválasztásakor segíthetnek másoknak is. Ezt két módon is megteheti: értékelhet egyszerűen csillagokkal, de részletes leírást is adhat.

Csillagos értékelés

Amennyiben megrendelésével teljes mértékben elégedett volt, akkor válassza az öt csillagos értékelést, amely könnyedén segít a többi vásárlónak is. Minden termék esetében, annak képe alatt megtalálhatja ezeket a csillagokat.

Írásos értékelés

Véleményét bővebben is kifejtheti írásos formában, így leendő vásárlóinknak részletes visszajelzést adhat a megrendelésről, a megvásárolt termékről, illetve a MALL.HU szolgáltatásairól is. Amennyiben elégedett volt velünk, akkor kérjük ossza ezt meg ismerőseivel is.

További részletekről itt informálódhat: Értékeléseim.

none

Címeim

Amennyiben más címre szeretne rendelést leadni, mint az alapértelmezett, akkor lehetősége van új cím hozzáadására, legyen az szállítási vagy számlázási cím. Lehetősége van végtelen mennyiségű címet megadni, így nem kell minden egyes megrendeléskor módosítani azon, ha máshová kérné a terméket.

none

Saját profilok

Ez a lehetőség akkor ideális, ha rendszeresen vásárol több címre, például vállalatnak, szülőknek stb. A saját profilok célja, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa a vásárlást. Létrehozása után már nem kell többet átírnia a szállítási- vagy számlázási címet, csak egyszerűen profilt váltania és megrendelni a kiválasztott terméket. Ekkor az adatok automatikusan betöltődnek a háttértárból.

none

Hírleveleim

Amennyiben leggyorsabban szeretne értesülni speciális promócióinkról, ingyen szállításról, ajándékokról, szezonális akciókról, kiárusításokról, legtöbbet eladott termékekről, szakértői ajánlatokról, akkor nem kell mást tenni, amit ellenőriznie az Ügyfélközpontban, hogy bepipálásra került-e a „Szeretnék hírlevelet kapni” opció.