Nania DREAM EASYFIX HULK LX 2020
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Nania DREAM EASYFIX HULK LX 2020 autósülés ISOFIX rögzítéssel, anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A levehető és mosható huzatán az izmos zöld Hulk található, amit a gyerekek szeretni fognak.

Nania DREAM EASYFIX MINNIE MOUSE LUXE 2020
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus Nania DREAM EASYFIX MINNIE MOUSE LUXE 2020 autósülés ISOFIX rögzítéssel, anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A levehető és mosható huzatán aranyos Minnie egér minta található, amit a gyerekek szeretni fognak.

Nania DREAM IRON MAN LX 2020
10 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Nania DREAM IRON MAN LX 2020 autósülés anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. Levehető és mosható huzatát a Marvel hős Iron Man nyomata díszíti, akit a gyerekek imádni fognak.

Nania TOPO EASYFIX MINNIE STAR STRIPES 2020
14 690 Ft
+ ingyen szállítás

Kényelmes ülésmagasító TOPO EASYFIX MINNIE STAR STRIPES a francia Nania márkától megerősített párnázattal rendelkezik, amely garantálja a gyermekek számára a kényelmet hosszabb utakon is. Kedvenc Minnie egér motívummal, ami minden bizonnyal tetszeni fog a kislányoknak. Az ülés Isofix segítségével van rögzítve, majd a gyermeket az autó hárompontos biztonsági övével rögzíted.

Nania RACER SPIDERMAN 2020

Nania RACER SPIDERMAN 2020

Értékelés: 5
8 190 Ft

A biztonságos vezetés és a kényelmes ülések képezik az autóval történő utazás alapját – A 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára tervezett modern autósülés Nania TOPO SPIDERMAN 2020 erős párnázattal és szilárd felépítéssel rendelkezik a teljes kényelem és biztonság érdekében. Hárompontos övvel van rögzítve, és a híres Pókember képével büszkélkedik

Nania Dream LX Bonjour

Nania Dream LX Bonjour

Értékelés: 5
7 990 Ft

kényelmes Bonjour ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.

Graco Connext black

Graco Connext black

Értékelés: 5
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Graco amerikai márkájú Connext fekete ülésmagasítót 22 és 36 kg közötti gyerekek számára ajánljuk (kb. 6 – 12 év). A ülésmagasítót ISOfix csatlakozókkal rögzíthetjük isoCatch-kel, vagy ISOfix csatlakozók nélkül is használhatjuk.

Nania TOPO EASYFIX PRINCESS 2020
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

A biztonságos vezetés és a kényelmes ülések képezik az autóval történő utazás alapját – A 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára tervezett modern autósülés Nania TOPO EASYFIX PRINCESS 2020 erős párnázattal és szilárd felépítéssel rendelkezik a teljes kényelem és biztonság érdekében.

Nania DREAM EASYFIX FISHER PRICE 2020
20 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Nania DREAM EASYFIX FISHER PRICE 2020 autósülés ISOFIX rögzítéssel, anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A levehető és mosható huzatot egyedi ötödölő nyomtatott minta díszíti, amit a gyerekek szeretni fognak.

Nania DREAM EASYFIX MICKEY MOUSE LUXE 2020
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus Nania DREAM EASYFIX MICKEY MOUSE LUXE 2020 ISOFIX rögzítéssel, autósülés anatómiai kialakítással, erős párnázattal és emelt párnázott kartámaszokkal garantálja a biztonságos vezetést és a kényelmes ülést fájó fenék nélkül. Levehető és mosható huzatán egy vidám egér Mickey lenyomat van, amely a gyerekeknek tetszeni fog.

Nania DREAM FROZEN LX 2020

Nania DREAM FROZEN LX 2020

Értékelés: 5
10 490 Ft

A praktikus Nania DREAM FROZEN LX 2020 autósülés anatómiai alakzattal, erős párnázattal és emelt párnázott kartámaszokkal biztosítja a biztonságos utazást és a kényelmes ülést, és így nem fájdul meg a kicsi feneke sem a háta. Kivehető és mosható huzatát a Jégvarázs mese varázslatos motívuma díszíti, melyet a gyerekek imádni fognak.

Nania DREAM HULK LX 2020 ülésmagasító
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biztonságos autózást és kényelmes, fenékfájás nélküli ülést a Nania DREAM HULK LX 2020 praktikus ülésmagasító biztosít anatómiai kialakítással, vastag párnázással és magasított párnázott karfákkal. Lehúzható és mosható huzatát a marveli Hulk klassz mintája díszíti, aminek köszönhetően a gyerekek nagyon fogják szeretni.

Nania TOPO EASYFIX FROZEN 2020 ülésmagasító
13 490 Ft

A TOPO EASYFIX ülésmagasító a Nania márkától egyszerűen rögzíthető az Isofix rendszer segítségével, majd a fokozott biztonság érdekében biztonsági övvel is fixálódik. Vastag kárpitozás a Jégvarázs rajzfilm mintájával, valamint a kellemes karfák kényelmet biztosítanak hosszabb utazás során is.

Nania DREAM EASYFIX SPIDERMAN BLACK 2020
20 490 Ft

2 év garancia

Praktikus Nania DREAM EASYFIX SPIDERMAN BLACK 2020 autósülés ISOFIX rögzítéssel, anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A levehető és mosható huzatot bátor Spiderman minta díszíti, amit a gyerekek szeretni fognak.

Nania TOPO EASYFIX LONDON GREY 2020
12 990 Ft

2 év garancia

Kényelmes ülésmagasító TOPO EASYFIX LONDON GREY a francia Nania márkától megerősített párnázattal rendelkezik, amely garantálja a gyermekek számára a kényelmet hosszabb utakon is. A neutrális dizájn lányok és fiúk számára egyaránt alkalmas. Az ülés Isofix segítségével van rögzítve, majd a gyermeket az autó hárompontos biztonsági övével rögzíted.

Nania TOPO EASYFIX MICKEY STAR STRIPES 2020
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes ülésmagasító TOPO EASYFIX MICKEY STAR STRIPES a francia Nania márkától megerősített párnázattal rendelkezik, amely garantálja a gyermekek számára a kényelmet hosszabb utakon is. Kedvenc Mickey egér motívummal, ami minden bizonnyal tetszeni fog a gyerekeknek. Az ülés Isofix segítségével van rögzítve, majd a gyermeket az autó hárompontos biztonsági övével rögzíted.

Nania TOPO EASYFIX TOYS STORY 2020
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A biztonságos vezetés és a kényelmes ülések képezik az autóval történő utazás alapját – A 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára tervezett modern autósülés Nania TOPO EASYFIX TOYS STORY 2020 erős párnázattal és szilárd felépítéssel rendelkezik a teljes kényelem és biztonság érdekében. ISOFIX rendszerrel rögzíthető és Buzz Lightyear vidám képével büszkélkedik.

Nania TOPO MICKEY STAR STRIPES 2020
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes ülésmagasító TOPO MICKEY STAR STRIPES a francia Nania márkától megerősített párnázattal rendelkezik, amely garantálja a gyermekek számára a kényelmet hosszabb utakon is. Kedvenc Mickey egér motívummal, ami minden bizonnyal tetszeni fog a gyerekeknek. Az ülésmagasító az autó hárompontos övével van rögzítve, amely egyúttal a gyermek rögzítését is szolgálja.

Nania DREAM BARBIE 2020
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus Nania DREAM BARBIE 2020 autósülés anatómiai kialakítással, erős párnázattal és emelt párnázott kartámaszokkal garantálja a biztonságos vezetést és a kényelmes ülést fájó fenék nélkül. Leszedhető és mosható huzatát bájos Barbie-motívum díszíti, amelyet a gyerekek imádni fognak.

Nania DREAM CARS LX 2020 ülésmagasító
10 490 Ft

Biztonságos autózást és kényelmes, fenékfájás nélküli ülést a Nania DREAM CARS LX 2020 praktikus ülésmagasító biztosít anatómiai kialakítással, vastag párnázással és magasított párnázott karfákkal. Lehúzható és mosható huzatát a Verdák rajzfilm klassz mintája díszíti, aminek köszönhetően a gyerekek nagyon fogják szeretni.

Nania DREAM EASYFIX BARBIE 2020 ülésmagasító
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Biztonságos autózást és kényelmes, fenékfájás nélküli ülést a praktikus Nania DREAM EASYFIX BARBIE 2020 ülésmagasító biztosít ISOFIX rögzítéssel, anatómiai kialakítással, vastag párnázással és magasított párnázott karfákkal. A lehúzható és mosható huzatot Barbie által ihletett nyomtatott minta díszíti, ami elnyeri a gyermekek tetszését.

Nania DREAM EASYFIX CAPTAIN AMERICA LX 2020
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Nania DREAM EASYFIX CAPTAIN AMERICA LX 2020 autósülés ISOFIX rögzítéssel, anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A levehető és mosható huzatán aranyos Amerika kapitány minta található, amit a gyerekek szeretni fognak.

Nania DREAM EASYFIX CARS LUXE 2020 ülésmagasító
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

A DREAM EASYFIX ülésmagasító a Nania márkától egyszerűen rögzíthető az Isofix rendszer segítségével. Vastag kárpitozás a Verdák rajzfilm mintájával, valamint a kellemes magasított karfák kényelmet biztosítanak hosszabb utazás során is.

Nania DREAM EASYFIX IRON MAN LX 2020 ülésmagasító
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Nania DREAM EASYFIX IRON MAN LX 2020 autósülés ISOFIX rögzítéssel, anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A lehúzható és mosható huzatot Iron Man menő nyomtatott mintája díszíti, ami elnyeri a gyermekek tetszését.

Nania DREAM EASYFIX TOYS STORY 2020
20 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Nania DREAM EASYFIX TOYS STORY 2020 autósülés ISOFIX rögzítéssel, anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A levehető és mosható huzatát a Toy Story hősei díszítik, amit a gyerekek szeretni fognak.

Nania DREAM FISHER PRICE 2020
10 490 Ft

Praktikus Nania DREAM FISHER PRICE 2020 autósülés anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. Levehető és mosható huzatát eredeti öt négyzet alakú motívum díszíti, egy ismert játékgyártó logójával, amelyet a gyerekek imádni fognak.

Nania DREAM MICKEY MOUSE LX 2020
10 490 Ft

A praktikus Nania DREAM MICKEY MOUSE LX 2020 autósülés anatómiai kialakítással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az autóban való biztonságos utazást és a kényelmes fenék fájás nélküli ülést. A levehető és mosható huzatán egy vidám Mickey Egér mintanyomás található, amely által a gyerekek nagyon megkedvelik.

Nania DREAM MINNIE MOUSE LX 2020
10 490 Ft

A praktikus Nania DREAM MINNIE MOUSE LX 2020 autósülés anatómiai kialakítással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az autóban való biztonságos utazást és a kényelmes fenék fájás nélküli ülést. A levehető és mosható huzatán a gyerekek által nagyon kedvelt kedves Minnie Egér minta található.

Nania DREAM TOYS STORY LX 2020
10 490 Ft

Praktikus Nania DREAM TOYS STORY LX 2020 autósülés anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A levehető és mosható huzatot a Toy Story mese vidám hősei díszítik, aminek köszönhetően a gyerekek szeretni fogják.

Nania TOPO CARS 2020

Nania TOPO CARS 2020

Értékelés: 4
8 190 Ft

A biztonságos és kényelmes ülés alapvetően fontos az autóval történő utazás során – modern ülésmagasító 15 – 36 kg-os súlyú gyermekek számára. A Nania TOPO CARS 2020 erős párnázással és masszív szerkezettel ellátott a kényelem és a biztonság érdekében. 3-Pontos biztonsági övvel és a Verdákból ismert Villám McQueent ábrázoló nyomtatott mintával büszkélkedhet.

Nania TOPO EASYFIX CARS 2020 ülésmagasító
13 490 Ft

A TOPO EASYFIX ülésmagasító a Nania márkától egyszerűen rögzíthető az Isofix rendszer segítségével, majd a fokozott biztonság érdekében biztonsági övvel is fixálódik. Vastag kárpitozás a Verdák rajzfilm mintájával, valamint a kellemes karfák kényelmet biztosítanak hosszabb utazás során is.

Nania TOPO EASYFIX SILVER GREY 2020
12 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A biztonságos vezetés és a kényelmes ülések képezik az autóval történő utazás alapját – A 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára tervezett modern autósülés Nania TOPO EASYFIX SILVER GREY 2020 erős párnázattal és szilárd felépítéssel rendelkezik a teljes kényelem és biztonság érdekében. ISOFIX rendszerrel szerelték fel és elegáns fekete-szürke kombinációval büszkélkedhet.

Nania TOPO TOYS STORY 2020
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes ülésmagasító TOPO TOYS STORY a francia Nania márkától megerősített párnázattal rendelkezik, amely garantálja a gyermekek számára a kényelmet hosszabb utakon is. A népszerű Buzz Lightyear motívummal a Toy Story meséből, ami minden bizonnyal tetszeni fog a gyerekeknek. Az ülésmagasító az autó hárompontos övével van rögzítve, amely egyúttal a gyermek rögzítését is szolgálja.

Hauck Booster Fix isofix 2020 ülésmagasító
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az üléspárna lágyan párnázott és ergonómiai kialakítással rendelkezik. Tartalmaz egy minőségi lélegző burkolatot, amely eltávolítható és mosható. Szerelhető isofix vagy hárompontos övvel. Hauck Booster Fix ülésmagasító isofix 2020, amely 15 kg-tól 36 kg-ig használható gyermekeknek.

Nania Dream LX Denim Ülésmagasító
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Dream LX Denim Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerű karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.

Nania Dream Plus Ülésmagasító
6 090 Ft

Nania Dream Plus Ülésmagasító kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő gyerekek részére lett kialakítva. Használatával gyermeke igazán kényelmesen élvezheti az autós utazás élményét.

Chicco Quasar Basic Plus

Chicco Quasar Basic Plus

Értékelés: 4,6
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Chicco ülésmagasító az autó 3 pontos biztonsági övével köthető be, 135 cm-nél magasabb gyermekek használhatják. A speciális övvezető rendszer segít a biztonsági övet a gyermek vállánál a megfelelő pozícióba állítani. A légáteresztő huzat levehető és mosható. Az ülésmagasító használata 150 cm-ig, illetve 12 éves korig kötelező!

Nania Topo CF 2015 Ülésmagasító, Verdák
6 490 Ft 5 490 Ft

Nania TOPO CF 2015 kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító, a Verdák animációs mese mintával. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére lett kialakítva.

More BASE FIX 2/3 isofix 2018 ülésmagasító
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

More BASE FIX egy praktikus ülésmagasító 3 és 12 év közötti gyerekeknek Isoclick Fix csatlakozókkal, amelynek köszönhetően ez az ülésmagasító egy kattintással helyére csatolható. Az ülés extra párnázással rendelkezik a maximális kényelem bebiztosítására, valamint a biztonsági öv magassága is szabályozható.

Nania DREAM EASYFIX 2020

Nania DREAM EASYFIX 2020

Értékelés: 4
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Nania DREAM EASYFIX autósülés ISOFIX rögzítéssel, anatómiai formázással, vastag párnázással és megemelt párnázott kartámaszokkal garantálja az utóban való biztonságos és a kényelmes ülést hátfájás nélkül. A levehető és mosható burkolat szép kialakítású, aminek köszönhetően az autósülés elegáns és ízléses.

More LITO FIX 23 isofix

More LITO FIX 23 isofix

Értékelés: 4
23 890 Ft

LITO fix ülésmagasító újdonság az ülésmagasítók csoportjában a 2/3-os háttámasztással (gyerekeknek 15 – 36 kg-ig). Az ülésmagasító Isofix rögzítő pontokkal rendelkezik, amelyek ütközéskor az ülésmagasítót a helyén tartják.

Nania Topo CF Minnie Mouse ülésmagasító
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Topo CF modern Minnie Mouse mintával, 15–36 kg közötti gyermekeknek ajánlott (II+III kategória). Az ülés anatómikusan formázott és kényelmes kartámlákkal rendelkezik, így megfelelő komfortérzetet biztosít a hosszú utakon is.

Nania Dream Premium Ülésmagasító
7 690 Ft

Nania Dream Premium Ülésmagasító kényelmes és biztonságos utazást biztosít gyermeke számára az autóban. A hátsó ülésre, a 3 pontos biztonsági övvel könnyen és gyorsan rögzíthető. A huzat levehető és mosható, így rendkívül egyszerű a karbantartása is. Maximális kényelmet biztosít, még a hosszú utazások alkalmával is.

Nania Dream LX

Nania Dream LX

Értékelés: 3,9
6 890 Ft

Nania Dream LX autós gyerekülés – ülésmagasító, 15 – 36 kg közötti gyermekek részére ajánlott. Kellemesen magasított kartámaszokkal rendelkezik a még nagyobb kényelemért. Homologizált az ECE R44 / 04 szabvány szerint.

BOMIMI SALUS

BOMIMI SALUS

Értékelés: 4,8
7 990 Ft

A Bomimi SALUS egy nagy ülésmagosító a gyermekek szállítására 22 – 36kg-ig. Az ülésmagasító lehetővé teszi a gyermek számára a biztonsági övek megfelelő használatát. Puha párnázott kényelmes kartámaszokkal, így kényelmes még hosszabb utakra is.

Nania Topo CF Skyline

Nania Topo CF Skyline

Értékelés: 4,8
4 990 Ft

Nania Topo CF Skyline autósülés 15–36 kg- os gyerekeknek, mely anatómiailag formált , kellemes kartámlával. Biztosítja a kényelmes ülést hosszú utazás során is.

Nania Dream Skyline

Nania Dream Skyline

Értékelés: 4,4
5 490 Ft

Nania Dream Skyline egy kényelmes, anatómiailag kialakított gyerekülés, ajánlott 15–36kg – ig. Rendelkezik kellemesen felemelt kartámasszal, még nagyobb kényelmet biztosítva a hosszabb utakon.

Nania Dream Plus Ülésmagasító, Hippo
6 590 Ft 5 790 Ft

Nania Dream Plus Hippo egy kényelmes, anatómiailag formázott ülésmagasító. Gyermeke a karfán nyugodtan pihentetheti kezét. Hosszabb és rövidebb utazásokhoz egyaránt kiváló választás.