Nania Dream LX Bonjour

Nania Dream LX Bonjour

Értékelés: 5
9 193 Ft

6 600 Ft

kényelmes Bonjour ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.


Nania Dream LX Denim Ülésmagasító
7 599 Ft

6 990 Ft

Nania Dream LX Denim Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerű karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.


Nania Dream Plus Ülésmagasító
5 003 Ft

4 700 Ft

Nania Dream Plus Ülésmagasító kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő gyerekek részére lett kialakítva. Használatával gyermeke igazán kényelmesen élvezheti az autós utazás élményét.


4Baby Boost XIX 22-36
7 490 Ft

Ülésmagasító minden olyan kis hölgynek és fiúnak, akiknek már nincs szükségük autósülésre. A 4Baby Boost autósülés az anyukák és az apukák körében egyaránt közkedvelt időtálló designjának és biztonsági elemeinek hála.


BOMIMI SALUS
7 990 Ft

A Bomimi SALUS egy nagy ülésmagosító a gyermekek szállítására 22 – 36kg-ig. Az ülésmagasító lehetővé teszi a gyermek számára a biztonsági övek megfelelő használatát. Puha párnázott kényelmes kartámaszokkal, így kényelmes még hosszabb utakra is.


BOMIMI SOFI

BOMIMI SOFI

Értékelés: 5
5 290 Ft

A Bomimi SOFIülésmagasító a gyermekek szállítására 15–36 kg-ig. Az ülésmagasító lehetővé teszi a gyermek számára a biztonsági övek megfelelő használatát. Puha párnázott kényelmes kartámaszokkal, így kényelmes még hosszabb utakra is.


G-mini Porus ülés
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A G-mini Porus ülés kényelmesen fel van töltve kényelmes kartámaszokkal. A kialakításnak köszönhetően a gyermekülés lehetővé teszi a biztonsági öv helyes használatát. Homologizált az ECE R44 / 04 szabvány szerint a 15 kg és 36 kg közötti gyermekek szállítására.


G-mini Usus ülés

G-mini Usus ülés

Értékelés: 4
4 890 Ft

A G-mini Usus ülés kényelmesen fel van töltve kényelmes kartámaszokkal. A kialakításnak köszönhetően a gyermekülés lehetővé teszi a biztonsági öv helyes használatát. Homologizált az ECE R44 / 04 szabvány szerint a 15 kg és 36 kg közötti gyermekek szállítására.


Lionelo LUUK 15-36 kg gyerekülés magasító
5 490 Ft

4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LUUK ülésmagasító új biztonsági normákat határoz meg. A speciális kialakítás maximális biztonságot nyújt a kis utas számára. Az behelyezése kimondottan könnyű és intuitív. A biztonság mellett az ülés nagy kényelmet biztosít a kis utas számára.


More BASE FIX 2/3 isofix 2018 ülésmagasító
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

More BASE FIX egy praktikus ülésmagasító 3 és 12 év közötti gyerekeknek Isoclick Fix csatlakozókkal, amelynek köszönhetően ez az ülésmagasító egy kattintással helyére csatolható. Az ülés extra párnázással rendelkezik a maximális kényelem bebiztosítására, valamint a biztonsági öv magassága is szabályozható.


Nania Dream LX Cars

Nania Dream LX Cars

Értékelés: 5
8 399 Ft

6 060 Ft

kényelmes Dream LX Cars ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.


Nania Dream LX Ülésmagasító
7 599 Ft

6 990 Ft

Nania Dream LX Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerő karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.


Nania Dream LX Denim ülésmagasító
8 840 Ft

7 290 Ft

Nania Topo CF modern Mickey Mouse mintával, 15–36 kg közötti gyermekeknek ajánlott (II+III kategória). Az ülés anatómikusan formázott és kényelmes kartámlákkal rendelkezik, így megfelelő komfortérzetet biztosít a hosszú utakon is.


Nania Dream LX Mickey Mouse

Nania Dream LX Mickey Mouse

Értékelés: 5
8 399 Ft

6 060 Ft

kényelmes Dream LX Mickey Mouse ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.


Nania Dream LX Ülésmagasító, Minnie Dots
8 399 Ft

6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

kényelmes Dream LX Minnie Dots ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.


Nania Dream LX Ülésmagasító, Princess
8 398 Ft

6 060 Ft

Nania Dream LX Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerű karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.


Nania Dream Premium Ülésmagasító
7 299 Ft

6 590 Ft

Nania Dream Premium Ülésmagasító kényelmes és biztonságos utazást biztosít gyermeke számára az autóban. A hátsó ülésre, a 3 pontos biztonsági övvel könnyen és gyorsan rögzíthető. A huzat levehető és mosható, így rendkívül egyszerű a karbantartása is. Maximális kényelmet biztosít, még a hosszú utazások alkalmával is.


Nania Dream Skyline

Nania Dream Skyline

Értékelés: 4
6 290 Ft

5 490 Ft

Nania Dream Skyline egy kényelmes, anatómiailag kialakított gyerekülés, ajánlott 15–36kg – ig. Rendelkezik kellemesen felemelt kartámasszal, még nagyobb kényelmet biztosítva a hosszabb utakon.


Nania Topo CF Minnie Mouse ülésmagasító
5 956 Ft

5 390 Ft

Nania Topo CF modern Minnie Mouse mintával, 15–36 kg közötti gyermekeknek ajánlott (II+III kategória). Az ülés anatómikusan formázott és kényelmes kartámlákkal rendelkezik, így megfelelő komfortérzetet biztosít a hosszú utakon is.


Nania Topo CF Skyline
5 790 Ft

4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Topo CF Skyline autósülés 15–36 kg- os gyerekeknek, mely anatómiailag formált , kellemes kartámlával. Biztosítja a kényelmes ülést hosszú utazás során is.


Nania TOPO Comfort 15-36 kg
4 290 Ft

Biztonságos autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg). Kényelmes, anatómiailag formázott gyerekülés magasító eredeti NANIA animals dizájnban.


Nania Topo SP Paw
6 257 Ft
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Anatomicky tvarovan, pohodlný podsedák se silným polstrováním zaručuje veškerý komfort při cestování pro děti od 15 do 36 kilo. Podsedák má snímatelný prací potah.


Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Yoda
5 500 Ft

A Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Yoda egy kényelmes, anatómiai kialakítású ülésmagasító, melyet nagyobb gyerekeknek terveztek. Az emelt karfa gondoskodik a még nagyobb kényelemért.**


ZOPA Booster Autósülés

ZOPA Booster Autósülés

Értékelés: 4,5
8 190 Ft

Zopa Design autósülés biztonságos és kényelmes utazást garantál. Az autósülés 15–36 kg közötti gyermekek számára alkalmas. Textilhuzat borítása könnyedén eltávolítható és kézzel mostható.


Nania Topo CF 2015 Ülésmagasító, Verdák
6 390 Ft

5 490 Ft

Nania TOPO CF 2015 kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító, a Verdák animációs mese mintával. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére lett kialakítva.


Nania Topo Comfort

Nania Topo Comfort

Értékelés: 4
6 169 Ft

4 390 Ft

Nania Topo Comfort kényelmes, anatómiailag jól kialakított ülésmagasító. 25–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére.


More LITO FIX 23 isofix
23 890 Ft
+ ingyen szállítás

LITO fix ülésmagasító újdonság az ülésmagasítók csoportjában a 2/3 háttámasztással (gyerekeknek 15 –36 kg-ig). Az ülésmagasító**Isofix csatokkal ** van felszerelve, amelyek megtartják ütközéskor az ülésmagasítót a helyén.


Nania Dream Luxe Ülésmagasító, Frozen
7 300 Ft

A Nania Dream Luxe Ülésmagasító kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő gyerekek részére lett kialakítva. Használatával gyermeke igazán kényelmesen és biztonságosan élvezheti az autós utazás élményét.


Nania Dream Plus Ülésmagasító, Hippo
5 199 Ft

4 690 Ft

Nania Dream Plus Hippo egy kényelmes, anatómiailag formázott ülésmagasító. Gyermeke a karfán nyugodtan pihentetheti kezét. Hosszabb és rövidebb utazásokhoz egyaránt kiváló választás.


Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Darth Vader
5 500 Ft

A Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Darth Vader egy kényelmes, anatómiai kialakítású ülésmagasító, melyet nagyobb gyerekeknek terveztek. Az emelt karfa gondoskodik a még nagyobb kényelemért.


Nania Topo CF Princess 2015 Ülésmagasító
6 558 Ft

4 590 Ft

Nania Topo CF Princess 2015 kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító, Disney hercegnős mintával. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére lett kialakítva.


Safety 1st Manga Safe

Safety 1st Manga Safe

Értékelés: 4
4 897 Ft

3 690 Ft

Safety 1st Mangad Safe egy anatómiai ülés 15–36kg gyerekek számára, kategória 2/3. Kimondottan könnyű és különösen alkalmas, amennyiben gyakran kell átpakolnia az egyik autóból a másikba. Az utazás soráni kényelmet a párnázás és a magasított kartámla teljes mértékben biztosítja.