Freds swim academy Swimtrainer classic Piros 6-18 kg
6 850 Ft

Freds Swim Academy Swimtrainer Classic Piros 6–18 kg 3 hónapostól 4 éves korig a vízhez szoktatáshoz és a megfelelő lábmunka elsajátításához használjuk. Rendkívül fontos, hogy a megfelelő úszástechnika elsajátítása érdekében a gyermekének már csecsemő korában kialakuljon egy életre szóló pozitív kapcsolat a vízzel. Ebben segít a Freds Swim Academy Swimtrainer Classic amely teljes biztonságot nyújt gyermekének így nyugodtan engedheti be a vizbe!

Bestway Felfújható csiga csónak, 163cm x 66 cm
4 830 Ft 3 550 Ft

Nem érdekli a gyermekedet az állandó úszkálás? A felfújható csigával a fürdés új dimenzióvá válik. A csomagolás tartalmaz egy ragasztó készletet is. A felfújható játék előzetesen tesztelt vinilből készül.

Bestway 36153 Felfújható úszógumi tollakkal, 91 cm
3 000 Ft

A csodaszép Bestway felfújható úszógumi valódi tollakkal díszített színes designnal örömteli úszást garantál! Ez a felfújható úszógumi minden nyári mókához tökéletes. Alkalmas a medencében, halastóban vagy tengerben való használatra. Tedd lehetővé gyermeked számára a mesés lustálkodást a vizen.

Bestway 36158 Felfújható kör Láma 113 x 109 cm
3 190 Ft

Fantasztikus felfújható kör egy remek Láma formátumban, minden medence díszévé válik, a gyerekek azonnal megkedvelik! Első pillantásra vonzza a tekintetet a színes kialakítása. Illik a medencébe, halastóhoz vagy a tengerhez – röviden, ideális nyári szórakozásra. Tedd lehetővé gyerekeidnek a mesés pihenést a vízen.

Intex Nutty Chocolate felfújható fánk
4 100 Ft

Az Intex Nutty Chocolate felfújható fánk csokoládés, mogyorós dizájnnal. Stílusos a vízben! Engedd, hogy a hullámok sodorjanak. Ennek a donutnak köszönhetően biztosan nem leszel észrevehetetlen!

Bestway Felfújható úszógumi szemekkel, Rózsaszín
3 090 Ft

2 év garancia

Bestway Felfújható úszógumi szemekkel, Rózsaszínörömet okoz majd minden kicsinek és nagynak, akik kedvelik a vízi szórakozást! Legyen szemed mindenhol. Nyáron semmi nem fog hiányozni. Három színben gyártva – rózsaszín, sárga és kék.

Bestway Felfújható úszógumi szemekkel, Kék
3 090 Ft

Bestway Felfújható úszógumi szemekkel, Kék örömet okoz majd minden kicsinek és nagynak, akik kedvelik a vízi szórakozást! Legyen szemed mindenhol. Nyáron semmi nem fog hiányozni. Három színben gyártva – rózsaszín, sárga és kék.

Bestway Felfújható úszógumi szemekkel, Sárga
2 990 Ft

Bestway Felfújható úszógumi szemekkel, Sárga örömet okoz majd minden kicsinek és nagynak, akik kedvelik a vízi szórakozást! Legyen szemed mindenhol. Nyáron semmi nem fog hiányozni. Három színben gyártva – rózsaszín, sárga és kék.

Freds swim academy Swimtrainer Classic Narancssárga 15-30 kg
6 710 Ft

Freds Swim Academy Swimtrainer Classic Narancssárga 15–30 kg 2–6 éves korig ajánlott. Kevésbé marad fenn a vízen, így segíti a gyermeket a láb és kar mozgásának összehangolásában. Ezt a Swimtrainer darabot a 15–30 kg közötti súlyú gyerekeknek tervezték. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott. A Freds Swim Academy Swimtrainer Classic teljes biztonságot nyújt gyermekének így nyugodtan engedheti be a vízbe!

Bestway Felfújható úszógumi, Ananász
3 390 Ft

Bestway Felfújható úszógumi, Ananász felfújható kör gyümölcs dizájnnal minden olyan kicsinek és nagynak örömet okoz, akik kedvelik a vízi szórakozást! Élvezd a nyarat stílusosan. Fújd fel és add át magad a víz sodrásának.

Teddies BABY Flipper Nyak Úszógumi, Zöld
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyermeke szereti a vízet, de fél tőle? Itt a megoldás! A Teddies Flipper Nyak Úszógumi, Kék a csecsemők részére kifejlesztett nyak köré rögzithető úszógumi. Használata észrevehetően csökkenti a szorongást a víztől, mélységtől és gyorsabban megtanulnak úszni a gyerekek. Használatakor a gyermek boldogan, bátran lubickol a fürdőkádban, medencébe vagy akár a tengerben is.

Teddies BABY Flipper Nyak Úszógumi, Sárga
3 790 Ft

A gyermeke szereti a vízet, de fél tőle? Itt a megoldás! A Teddies Flipper Nyak Úszógumi, Sárga a csecsemők részére kifejlesztett nyak köré rögzithető úszógumi. Használata észrevehetően csökkenti a szorongást a víztől, mélységtől és gyorsabban megtanulnak úszni a gyerekek. Használatakor a gyermek boldogan, bátran lubickol a fürdőkádban, medencébe vagy akár a tengerben is.

Teddies BABY Flipper Nyak Úszógumi, Piros
3 790 Ft

A gyermeke szereti a vízet, de fél tőle? Itt a megoldás! A Teddies Flipper Nyak Úszógumi, Piros a csecsemők részére kifejlesztett nyak köré rögzithető úszógumi. Használata észrevehetően csökkenti a szorongást a víztől, mélységtől és gyorsabban megtanulnak úszni a gyerekek. Használatakor a gyermek boldogan, bátran lubickol a fürdőkádban, medencébe vagy akár a tengerben is.

Bestway 36141 Felfújható kör csillámmal 91 cm Szív
3 190 Ft

Fantasztikus felfújható kör tele csillámmal, minden medence, halastó, vagy tenger díszévé válik – röviden, ideális nyári szórakozásra. A színes csillámok a körön a napon csillognak és a napfényben vonzó hatást hoz létre. Tedd lehetővé gyerekeidnek a mesés pihenést a vízen.

Freds swim academy Swimtrainer Classic Sárga 20-36 kg
6 850 Ft

Freds Swim Academy Swimtrainer Classic Sárga 20–36 kg 4–8 éves korig optimális az önálló úszás fokozatos elsajátításához. Ezt a Swimtrainer-t 20–36kg körüli súlyú gyerekeknek tervezték. A *Freds Swim Academy Swimtrainer Classic** teljes biztonságot nyújt gyermekének így nyugodtan engedheti be a vizbe! Csak haladóknak ajánlott!

Bestway 36141 Felfújható kör csillámmal 91 cm Csillag
3 190 Ft

Fantasztikus felfújható kör tele csillámmal, minden medence, halastó, vagy tenger díszévé válik – röviden, ideális nyári szórakozásra. A színes csillámok a körön a napon csillognak és a napfényben vonzó hatást hoz létre. Tedd lehetővé gyerekeidnek a mesés pihenést a vízen.

Bestway 36163 Felfújható úszógumi, Szivárvány, 115 cm
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csodaszép Bestway felfújható úszógumi színes szivárvány designnal örömteli úszást garantál! Ez a felfújható úszógumi minden nyári mókához tökéletes. Használható a medencében, halastóban vagy tengerben. Tedd lehetővé gyermeked számára a mesés lustálkodást a vizen.

Bestway Felfújható úszógumi
6 490 Ft

Bestway Felfújható úszógumi, narancssárga és krokodil dizájnnal minden olyan kicsinek és nagynak örömet okoz, akik kedvelik a vízi szórakozást! Élvezd a nyarat stílusosan. Fújd fel és add át magad a víz sodrásának.

Bestway Felfújható úszógumi - Star Wars
3 290 Ft

Bestway Felfújható úszógumi, Star Wars dizájnnal minden olyan kicsinek és nagynak örömet okoz, akik kedvelik a vízi szórakozást! Élvezd a nyarat stílusosan. Fújd fel és add át magad a víz sodrásának.

Intex 56251 Csillogó flamingó
6 850 Ft

A felfújható úszógumi csillogó flitterekkel ellátott flamingó formában megörvendeztet minden kicsi és minden nagy vízi szórakozás szerelmesét! A flitterek mindenféle színben fognak ragyogni, amikor a nap rájuk fog sütni. Élvezd a nyarat stílusosan. Fújd fel, és hagyd magad sodródni a vízárammal.

Intex 56258 Kör csillogó uszonyokkal
17 890 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható nagy kör, csillogással, mindenkinek, aki kedveli a vizet. A flitter minden színben csillog, amikor a nap rásüt. Élvezd a nyarat stílusosan. Fújd fel, és hagyd, hogy csillogjon a napfényen.

Intex 56274 Flitterrel díszített úszógumi, rózsaszín
6 710 Ft

A felfújható úszógumi fényes flitterekkel ellátott, a vízi mókázás kicsi és nagy kedvelőit is lenyűgözi! A flitterek minden színben pompáznak, amikor rájuk süt a nap. Élvezd a nyarat stílusosan. Fújd fel és hagyd, hogy magával ragadjanak a víz hullámai.

Intex 56640 felfújható karúszó Frozen
2 180 Ft

Gyerek felfújható karúszó Anna és Elza motívummal a Jégvarázs rajzfilmből. A karúszó két kamrával rendelkezik, biztonsági szeleppel vannak ellátva és könnyen felhúzhatók.

Intex 56652 Felfújható karúszó Verdák
2 040 Ft

Gyerek felfújható karúszók Villám McQueen mintával a Verdák c. animációs filmből. A karúszók kétkamrások, visszacsapó szeleppel rendelkeznek és könnyen felhelyezhetők.

Intex 58263 Felfújhatós úszógumi 97 cm flamingók
2 590 Ft

Felfújható karika trópikus motívummal, örömöt okoz minden kis és nagy vízi és sportos szórakozást kedvelő számára! Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő pihenéshez és szórakozáshoz a forró nyári napokra.

Intex 58263 Felfújhatós úszógumi 97 cm színes levelek
2 590 Ft

Felfújható karika trópikus motívummal, örömöt okoz minden kis és nagy vízi és sportos szórakozást kedvelő számára! Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő pihenéshez és szórakozáshoz a forró nyári napokra.

Intex 58263 Felfújhatós úszógumi 97 cm zöld erdő
2 590 Ft

Felfújható karika trópikus motívummal, örömöt okoz minden kis és nagy vízi és sportos szórakozást kedvelő számára! Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő pihenéshez és szórakozáshoz a forró nyári napokra.

Intex Felfújható úszómellény (58660)
2 320 Ft

Az Intex Felfújható úszómellény (58660) segítségével gyermeke könnyen megtanulhat úszni, kapcsos rögzítőpántjainak hála pedig folyamatos biztonságban tudhatja.

Bestway Candy felfújható ülés fogantyúval, 118x117 cm
5 350 Ft 3 990 Ft

Felfújható ülés puha grafikával a szuper vízi relaxációért. A kényelmes háttámlás fotel kiváló pihenést biztosít a medencében vagy a tengerparton. Háttámla és két fogantyú a maximális kényelem és könnyű hordozhatóság érdekében

Intex Úszó gumiabroncs, 1,14 m
2 730 Ft

Az Intex Úszó gumiabroncs, 1,14 m segítségével lebeghetsz a vízen. Ülj rá, feküdj bele, vagy egyszerűen tedd a gumiabroncsot a tested körül. Készülj a nyárra stílusosan.

Intex 56274 Felfújható úszógumi arany flitteres
3 960 Ft

A fánk örömmel tölti el azokat az időseket és fiatalokat akik a víz szerelmesei! A flitterek mindenféle színben fognak ragyogni, amikor a nap rájuk fog sütni. Élvezd a nyarat stílusosan. Fújd fel, és hagyd magad sodródni a vízárammal.