Aqua Sphere Úszószemüveg VISTA átlátszó üveg piros fekete

Aqua Sphere Úszószemüveg VISTA átlátszó üveg piros fekete

Száma: 100060183029
Közvetlenül partnerünktől
Olyan kényelmes, hogy nem is tudod, hogy viselsz. Vista úszószemüveg átlátszó lencsékkel és felületkezeléssel, ködösítés és karcolás ellen. További információ

default
default
default
12 029 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Agama PRO

Partnerünk által szállítva

2021.11.02 - 2021.11.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100060183029

Leírás

Az Aqua Sphere VISTA a legkeresettebb szemüveg kínálatunkból. Ezek az úszószemüvegek rendelkeznek az Aqua Sphere technológia által előállított szemüveg legjobb tulajdonságaival.

A Vista modell kivételesen alacsony profilú, ami szinte kiküszöböli a többi úszószemüvegből ismert ellenállást. A szemüveg kényelmes arccal rendelkezik, ellenáll a víz behatolásának, és formázott, stílusos kerettel rendelkezik.

A tiszta, kerek pupilla 180 fokos látószöget biztosít. Ezek a funkciók az új Quick-FitTM egyérintéses csatrendszerrel együtt kényelmessé és problémamentessé teszik a Vista szemüveget. Észre sem veszed, hogy viselsz.

A Vista átlátszó szemüveget úszószemüveggel úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb láthatóságot biztosítsa fedett területeken vagy gyenge fényviszonyok között történő úszáshoz.

Az úszószemüveg felületkezeléssel rendelkezik a párásodás és a karcolás ellen. 100% UVA -t biztosítanak

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.