HU - Pampersmania wk21


ÍGY NYARALJ MÁSKÉPP:
ÖTLETEK ÉS UTAZÁSI KELLÉKEK

VÁSÁROLJ ÉS NYERJ AKÁR MINDEN HÉTEN!

Hol fogsz nyaralni?

Heti kiemelt ajánlataink:

*Vásárolj a www.mall.hu/utazas-nyaralas oldalon elérhető termékek közül 2018. április 30. és 2018. május 27. között, és vidd haza a heti 3 db nyeremény egyikét! Az akció lezárult, köszönjük, hogy velünk játszottatok!

A 18. hét nyertesei: Pesti Csaba egy kombinált hűtőszekrény, Kiss Ágnes egy mobil klíma, Süle Károlyné pedig egy medence boldog tulajdonosa lett.

A 19. hét nyertesei: Turiczkiné Mihók Marietta egy benzines fűnyíró, Kőrössy Daniella egy gyümölcscentrifuga, Cantwell Levente pedig egy medence szerencsés nyertese lett.

A 20. hét nyertesei: Csarmasz Kinga egy fagyasztószekrény, Ádám Tamásné egy háromszemélyes sátor és Fazekas Sándor egy ventilátor boldog tulajdonosa lett.

A 21. hét nyertesei: Gémes-Papp Tímea egy mobil klíma, Kecskés Ibolya egy fagylaltgép és Takács Sándor egy felfújható medence szerencsés nyertese lett. Ezúton is gratulálunk nekik!

A nyereményekért és a játékszabályzatért kattints ide!

Vásárlásodért további 10% kedvezményt biztosító kupont adunk ajándékba!**

Olvasd el utazási tippjeinket

10 dolog, amire minden utazónak szüksége lehet

Mindegyikünk azt szeretné, hogy utazása stresszmentes és élvezetes legyen. Ezt azonban jelentősen meghatározza az, hogy mit viszünk magunkkal egy utazás során. Vedd elő a check listád és...

Elolvasom a cikket

Hová menjünk piknikezni Budapesten?

Ha a jó idő és a virágba boruló természet önmagában nem lenne elegendő, május során két hosszú, egy három- és egy négynapos hétvégén többször is lehetőségünk nyílik a szabadba menni, feltöltődni.

Elolvasom a cikket

Minden, amire kempingezéskor szükséged lehet

Kapcsolj kaland üzemmódba, keresd elő a hálózsákod és készülj egy fantasztikus sátras nyaralásra! Most adunk néhány tanácsot arról, hogy mit pakolj a hátizsákodba.

Elolvasom a cikket

**Vásárolj a www.mall.hu/utazas-nyaralas oldalon elérhető termékek közül 2018. április 30. és 2018. május 27. között, és megajándékozunk egy 10% kedvezményt biztosító Mall.hu kuponnal! A kupont a vásárlás teljesülése után legkésőbb 2018. május 31-ig a vásárlás során megadott e-mail címre küldjük el neked. A kupont következő Mall.hu vásárlásod során érvényesítheted a vásárlási folyamat 3. oldalán. A 10% kedvezményt biztosító kupon 2018. június 30-ig használható fel!