ÍGY NYARALJ MÁSKÉPP:
ÖTLETEK ÉS UTAZÁSI KELLÉKEK

VÁSÁROLJ ÉS NYERJ AKÁR MINDEN HÉTEN!

Hol fogsz nyaralni?

Heti kiemelt ajánlataink:

*Vásárolj a www.mall.hu/utazas-nyaralas oldalon elérhető termékek közül 2018. április 30. és 2018. május 27. között, és vidd haza a heti 3 db nyeremény egyikét! Az akció lezárult, köszönjük, hogy velünk játszottatok!

A 18. hét nyertesei: Pesti Csaba egy kombinált hűtőszekrény, Kiss Ágnes egy mobil klíma, Süle Károlyné pedig egy medence boldog tulajdonosa lett.

A 19. hét nyertesei: Turiczkiné Mihók Marietta egy benzines fűnyíró, Kőrössy Daniella egy gyümölcscentrifuga, Cantwell Levente pedig egy medence szerencsés nyertese lett.

A 20. hét nyertesei: Csarmasz Kinga egy fagyasztószekrény, Ádám Tamásné egy háromszemélyes sátor és Fazekas Sándor egy ventilátor boldog tulajdonosa lett.

A 21. hét nyertesei: Gémes-Papp Tímea egy mobil klíma, Kecskés Ibolya egy fagylaltgép és Takács Sándor egy felfújható medence szerencsés nyertese lett. Ezúton is gratulálunk nekik!

A nyereményekért és a játékszabályzatért kattints ide!

Vásárlásodért további 10% kedvezményt biztosító kupont adunk ajándékba!**

Olvasd el utazási tippjeinket

10 dolog, amire minden utazónak szüksége lehet

Mindegyikünk azt szeretné, hogy utazása stresszmentes és élvezetes legyen. Ezt azonban jelentősen meghatározza az, hogy mit viszünk magunkkal egy utazás során. Vedd elő a check listád és...

Elolvasom a cikket

7 smart alkalmazás, ami megkönnyíti a nyaralást

Mielőtt idén nyaralni mennél, tölts le néhány okostelefon alkalmazást a mobilodra. Van néhány tippünk, ami nélkül egy mai vakációzónak nem érdemes elindulnia.

Elolvasom a cikket

3 gyorsan elkészíthető étel sátrazóknak

A megfelelő étkezés biztosítása aggasztó feladat minden alkalommal, amikor sátrazásra adjuk a fejünket. Ebben segíthetnek egyszerű és gyors receptjeink, melyek elkészítése még a kezdőknek sem okozhatnak gondot.

Elolvasom a cikket

**Vásárolj a www.mall.hu/utazas-nyaralas oldalon elérhető termékek közül 2018. április 30. és 2018. május 27. között, és megajándékozunk egy 10% kedvezményt biztosító Mall.hu kuponnal! A kupont a vásárlás teljesülése után legkésőbb 2018. május 31-ig a vásárlás során megadott e-mail címre küldjük el neked. A kupont következő Mall.hu vásárlásod során érvényesítheted a vásárlási folyamat 3. oldalán. A 10% kedvezményt biztosító kupon 2018. június 30-ig használható fel!