LAMAZE Fellógatható plüssjáték
5 790 Ft

4 240 Ft

Lamaze fellógatható plüssjáték már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas. Freddie, a szentjánosbogár hamar a legkisebbek barátja lesz.Vidám színei, illetve a szárnyon található kis tükrök is felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.


LAMAZE PupSqueak, a kölyökkutya Babajáték
5 490 Ft

4 960 Ft

A babák nevelése során minden szülő igyekszik olyan játékokat adni gyermekének melyek amellett hogy aranyosak és puhák fejlesztik is a picik készségeit. Éppen ezért minden szülő aki ezt a szempontot fontosnak tartja imádja a Lamaze játékokat. Hiszen a Lamaze minden játékát úgy tervezi, hogy a lehető legtöbb módon szolgálja a kicsik fejlődését.


K´s Kids Fellógatható Játék
3 050 Ft

K's Kids fellógatható játék egy változatos színű és mintájú, kedves játék a legkisebbek részére is. A kis csörgő, rágóka tartozék igen hasznos a fogzás időszakában a kicsik számára. A játék könnyedén fellógatható babakocsira, kiságyra, hordozóra is.


Nuk Forest Fun Baglyos csörgő Babajáték
4 600 Ft

NUK Forest baglyos csörgő egy kismamák által több, mint fél évszázada kedvelt gyártó terméke. Újszülött kortól adható gyermekeknek, így lehet ez az első alvókájuk is akár. Különböző rágókákból, csörgőből és puha részekből áll. A csiptetővel, a mackó tetején rögzítheti a baglyot, ahová szeretné.


LAMAZE Lógó Plüss, Emil, a páva
4 340 Ft

Lamaze lógó plüss már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei, illetve a kis tükör és a csörgők mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.


Playgro Majmos lógó játék
3 060 Ft

Playgro Majmos lógó játék akár újszülött babák számára is ideális. A játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek felkeltik a baba érdeklődését. A majom puha anyagból készült, valamint rágókát és csörgőt is tartalmaz.


Fisher-Price Képességfejlesztő krokodil
6 490 Ft

5 400 Ft

Puha, élénk színű krokodil figyelemfelkeltő mintával, ami kicsi legjobb barátjává fog válni. A játék különböző anyagokból készült, mint például a plüss és a kordbársony, amik segítik a gyermekek készségeinek a fejlődését.


Hape Függöny az ágy fölé Baby
11 790 Ft

10 690 Ft

Ezzel a színes állatos függönnyel az alvás remek móka lesz. A része egy zenedoboz, amely forog és gyermekrímeket játszik. Így a gyermek elalvás előtt figyelheti a játékokat és kellemes dallamokat hallgathat.


K´s Kids Kapocs a kocsira - Patrick kutya
3 090 Ft

Akció

Nyomkodható és sípoló kutyus nagyszerű plüss játék praktikus kapoccsal például babakocsira. A kutyus lefoglalja a csecsemőt a babakocsiban, vagy a kiságyban. A fogantyú rágókaként szolgál az első fogak átvágására.


K´s Kids Vidám felakasztható baba babakocsihoz
3 210 Ft

Az aranyos K's Kids felakasztható Júlia baba puha anyagból készült, amely nyomkodásra sípoló, zörgő és csörgő hangokat ad ki. Elbűvölően színes és kedves játék, amely lefoglalja a kicsiket például utazás közben. Fogantyújával babakocsira vagy kiságyra akasztható.


K´s Kids Plüss Pelikán

K´s Kids Plüss Pelikán

Értékelés: 5
3 450 Ft

3 090 Ft

K's Kids plüss pelikán mindig a kicsi mellett lehet, hiszen könnyedén fellógatható kiságyra, babakocsira, hordozóra is, de még az autóba is magunkkal tudjuk vinni. Vidám, élénk színeivel hamar a legkisebbek kedvence lesz. Tapintásra zizeg, csörög, különböző hangokat ad ki, attól függően, hol érinti meg a pici, így válik a szórakozás egyben fejlesztő játékká is.


LAMAZE Egyszarvú Tilly Lógó Babajáték
8 090 Ft

5 800 Ft

A Lamaze Egyszarvú Tilly lógó játék a babaágy fölé lógatható vagy akár a babakocsira is rögzíthető. A babáknak már születésüktől odaadható, hiszen teljesen biztonságosan lehet játszani vele. Az unikornis rendkívül puha plüssből készült, patái pedig ügetéshez hasonló hangot adnak ki.


Lamps Felakasztható dinoszaurusz
4 490 Ft
4 380 Ft

A vidám, színes dinoszaurusz praktikus karikával a felakasztásért, azonnal felkelti a gyermekek érdeklődését és elszórakoztatja őket aktivitásokkal mint a karikák és rágókák. A különféle mintáknak és színességének köszönhetően serkenti a gyermek fejlődését.


Lamps Felakasztható elefánt
3 870 Ft

Vidám többszínű elefánt praktikus akasztókarikával, első pillantásra leköti gyermekek figyelmét és szórakoztatja őket olyan aktivitásokkal, mint a karikák, csörgő és rágóka. A színes és különböző mintáknak köszönhetően segíti a gyermek fejlődését.


Nuk Forest Fun Bagoly játék
5 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Forest Fun Bagoly remek plüss játék a gyerek érzékeinek fejlesztésére, kellemes színekben. Foglalkoztatja a csecsemőt és aktivitásra ösztönzi. Kíséri a babát különböző fejlődési fázisokban: fekvés, ülés, egészen a mászásig.


Nuk Happy Farm játék szamár akasztóval
5 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aki játszik, az nem haragszik Ez már kis kortól igaz. A kis rablók egyedüli szórakoztatására a játék kellemes anyagból készül, stimulálva az érzékeiket, ezáltal szórakoztatva őket Biztosan emlékszel néhány kedvenc játékodra, amikor visszaemlékezel a gyermekkorodra. Adj a legkisebbednek is egy barátot, aki végigkíséri majd az élete első lépéseit.


Nuk Happy Farm játék Tehénke akasztóval
5 690 Ft

Aki játszik, az nem haragszik Ez már kis kortól igaz. A kis rablók egyedüli szórakoztatására a játék kellemes anyagból készül, stimulálva az érzékeiket, ezáltal szórakoztatva őket Biztosan emlékszel néhány kedvenc játékodra, amikor visszaemlékezel a gyermekkorodra. Adj a legkisebbednek is egy barátot, aki végigkíséri majd az élete első lépéseit.


Nuk Pool party Lógós játékfigura Babajáték, Elefánt
4 260 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. A zsinórt meghúzva kellemes dallamot játszik, így megnyugtatva a legkisebbeket is.


Nuk Pool Party Lógós Játékfigura Babajáték, Elefánt
5 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. Többféle játék csatlakozik hozzá, csörgők és gyűrűk. Segíti a kisgyermek fogzását a rágható gyűrűvel.


Nuk Pool party Lógós játékfigura Babajáték, Víziló
4 390 Ft
4 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos víziló kinézete és több féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. A zsinórt meghúzva kellemes dallamot játszik, így megnyugtatva a legkisebbeket is.


Playgro Kutyusos lógó játék
3 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro kutyusos lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. A kutyus puha anyagból készült.


Playgro Oroszlános lógó játék
4 260 Ft

Playgro oroszlános lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. Az oroszlán puha anyagból készült, valamint rágókát is tartalmaz.


Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték
2 730 Ft

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.


Nuk POOL PARTY Házikó játék
4 386 Ft
4 180 Ft

Még a legkisebbeknek is szükségük van első saját játékra! Lefoglalja és felélénkíti a kisbabát. Fejleszti az érzékeket és elősegíti a fogak előbújását.


Playgro Zenélő Plüss Tigris
3 910 Ft

Playgro Zenélő Tigrise hamar a kisbabák kedvenc játékává vállhat az aranyos külseje és a vidám zenéinek köszönhetően. Gazdag színvilága leköti a kisgyerekek figyelmét és belemerülnek a játékba. A kis tigrist fel lehet lógatni a gyerek kiságya vagy babakocsija fölé, így út közben is játszhat kedvenc játékával.


Nuk PoolParty Lógós babajáték, Viziló
5 840 Ft

Nuk PoolParty lógós babajáték egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos víziló kinézete és ötféle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. Többféle játék csatlakozik hozzá, csörgők és gyűrűk is. Segíti a kisgyermek fogzását a rágható gyűrűvel. Csatjával könnyen rögzíthető.


EP LINE Bobbie & Friends Kismalac
5 840 Ft

Az EP LINE Bobbie & Friends kismalac egyedülálló plüssjáték a gyermekek számára. A játék anyaga nem csak kíváló minőségű, hanem színes és változatos. A játék felkelti a gyermekek érdeklődését, fejlesztik érzékeit és **javítja a szem-kéz koordinációját.


Fehn JUNGEL aktivity felfüggeszthető labda
3 370 Ft

Játékok csecsemőknek szép külsővel, könnyű és aktív játékként működik. -Stimulálja a gyermek vizuális képességeit az érintésen keresztül. Labda aktivitásokkal az útra. Gyönyörű aktív labdát puha plüss anyagból. Teljesen aktív elemekből áll. – Minden bizonnyal lenyűgözi a gyermeket és támogatja az érzékszervek minőségi fejlődését.


LAMAZE Eddie, az elefánt

LAMAZE Eddie, az elefánt

Értékelés: 5
9 640 Ft

Lamaze Eddie, az elefánt lógó játék már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei, illetve a kezében található gyűrűk és rágókák mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.


LAMAZE Majmos lógó játék
4 990 Ft

Lamaze majmos lógó játék már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei és a szalagok is mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.


Lamps Zenélő virág
3 590 Ft

2 860 Ft

Színes virág akasztókarikával, első pillantásra leköti a gyermekek figyelmét. Ha meghúzod, vidám dallamot játszik. A hernyós és katicabogaras virág része még a csörgő és rágókák.


Nattou Maxi játék az AB felfüggesztésére
6 090 Ft

Nattou a** felfüggeszthető maxi játék** stimulálja a baba érzékeit. A tépőzárának köszönhetően könnyen csatlakoztatható például az autósüléshez vagy a gyermek ágyhoz. Ezenkívül ez a játék egy csörgő is egyben. Kiváló minőségű anyagból készült.