Canpol babies Felfüggeszthető játék Pastel frieds a babakocsira/autósülésre, rózsaszín
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Canpol babies felfüggeszthető játék. A rózsaszín Pastel Friends játék babakocsi/autósülés csörgővel és csengővel támogatja a baba érzékszerveinek és finommotorikus képességeinek fejlődését. A csengő és csörgő anyag szó szerint felhívja a gyermekek figyelmét. A játék már újszülött kortól is alkalmazható.

LAMAZE Emmy plüss baba

LAMAZE Emmy plüss baba

Értékelés: 5
4 790 Ft 4 260 Ft

Lamaze Emmy plüss baba kedves arcával és élénk színeivel hamar a kicsik kedvencévé válik. Könnyedén fellógatható kiságyra, babakocsira, de még utazás során is használható. A Lamaze termékei között igazán kedveltek a plüssök, hiszen amellett, hogy hosszabb időre lekötik a baba figyelmát, több módon fejlesztik különböző készségeiket is.

LAMAZE PupSqueak, a kölyökkutya Babajáték
4 790 Ft 4 260 Ft

A babák nevelése során minden szülő igyekszik olyan játékokat adni gyermekének melyek amellett hogy aranyosak és puhák fejlesztik is a picik készségeit. Éppen ezért minden szülő aki ezt a szempontot fontosnak tartja imádja a Lamaze játékokat. Hiszen a Lamaze minden játékát úgy tervezi, hogy a lehető legtöbb módon szolgálja a kicsik fejlődését.

LAMAZE Lógó Plüss, Emil, a páva
4 190 Ft 3 990 Ft

Lamaze lógó plüss már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei, illetve a kis tükör és a csörgők mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.

Lamps Felakasztható dinoszaurusz
4 490 Ft 2 790 Ft

A vidám, színes dinoszaurusz praktikus karikával a felakasztásért, azonnal felkelti a gyermekek érdeklődését és elszórakoztatja őket aktivitásokkal mint a karikák és rágókák. A különféle mintáknak és színességének köszönhetően serkenti a gyermek fejlődését.

LAMAZE Flip Flap Kis sárkány
4 790 Ft 4 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felakasztható interaktív sárkány a legkisebb gyerekeknek. Ha meghúzod a felakasztásánál, a sárkánynak elkezdenek mozogni a szárnyai. A sárkány különböző struktúrája és színű anyagokból készült, segít a látás és a tapintás fejlesztésében. Több funkcióval rendelkezik, amik fejlesztik a gyerekek érzékeit.

Nuk Forest Fun Mackós csörgő Babajáték
4 340 Ft

NUK Forest mackós csörgő egy kismamák által több, mint fél évszázada kedvelt gyártó terméke. Adható egészen a születéstől gyermekeknek, így lehet ez az első alvókájuk is akár. Különböző rágókákból, csörgőből és puha részekből áll. A csiptetővel, rögzítheti a mackót, igény szerint bárhová helyezheti gyermeke örömére.

Niny Labda

Niny Labda

Értékelés: 5
3 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss labda aktivitásokkal a Niny kollekcióba tartozik. – A labda sok játékváltozatot kínál. Puha, anyagok színes kombinációjából, állat hímzett mintákkal. A labdára varrott kiegészítők zizegnek vagy csörögnek. A labda műanyag rágókát tartalmaz.

Fisher-Price Képességfejlesztő halacska-25%
7 463 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Aranyos gömbölyded tengeri cimbora különböző anyagokból, és mintákkal, így a babának mindig lesz mit kutatnia. A műanyag uszonyok, és a kitüremkedő részekkel rendelkező farok, a füles fogó, a csörgő medúza és az anyag csápok, a tapintás fejlesztésére szolgálnak.

Niny Ölelésre való csacsi „LAKI“
3 080 Ft

Ölelésre való csacsi LAKI kicsit önfejű állatka. Nagyon puha, kellemes anyagból készült, csörgőként is használható, A füleibe varrott anyag érintéskor csörgő papír hangját adja ki. Fogantyúval rendelkezik, amely rágókaként is használható és amely segítségével a kocsira akasztható.

Nuk Pool Party Lógós Játékfigura Babajáték, Elefánt
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. Többféle játék csatlakozik hozzá, csörgők és gyűrűk. Segíti a kisgyermek fogzását a rágható gyűrűvel.

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték
3 400 Ft

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.

Nuk Forest Fun Bagoly játék

Nuk Forest Fun Bagoly játék

Értékelés: 4,5
3 980 Ft

Forest Fun Bagoly remek plüss játék a gyerek érzékeinek fejlesztésére, kellemes színekben. Foglalkoztatja a csecsemőt és aktivitásra ösztönzi. Kíséri a babát különböző fejlődési fázisokban: fekvés, ülés, egészen a mászásig.

Taf Toys Cube bird

Taf Toys Cube bird

Értékelés: 5
4 560 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A madár motívummal ellátott játék alkalmas kiságyra, babakocsira vagy autósülésre. Meglepő textúrákat és képeket kínál a szórakozás és a gyermek fejlődésének az érdekében. Ideális a gyermek érzékeinek a fejlesztéséhez.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal szürke maci
4 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Fisher-Price Víziló és labda 2in1-16%
6 217 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Ez az aranyos plüss víziló gyermeked legjobb barátja lesz. A víziló forgatható és labdává alakítható, ezáltal még több szórakozást és meglepetést élhetsz át. Mi több, még bábot is csinálhatsz belőle.

K´s Kids Vidám felakasztható baba babakocsihoz
3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aranyos K's Kids felakasztható Júlia baba puha anyagból készült, amely nyomkodásra sípoló, zörgő és csörgő hangokat ad ki. Elbűvölően színes és kedves játék, amely lefoglalja a kicsiket például utazás közben. Fogantyújával babakocsira vagy kiságyra akasztható.

LAMAZE Vincent a fütyülő rák
4 990 Ft

Vincent a fütyülő rák egy aranyos és okos rákféle. A teste tele van a szórakoztató aktivitásokkal a gyerekek megfelelő fejlődésének érdekében. A felhasznált anyagok különböző struktúrájúak kés színűek, így segítenek a tapintás és a látás fejlesztésében Rágókával is fel van szerelve, a fogak megfelelő kibújása érdekében . Az ollója zörög és a rák teste összenyomáskor susog, ami segít a hallás fejlődésében.

MÚ BRNO MIMI szamár
3 990 Ft

Puha textil szamár természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A szamár könnyen mosható.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal rózsaszín maci
4 130 Ft

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal türkiz bagoly
5 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre függeszthető fel . Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

K´s Kids Kapocs a kocsira - Patrick kutya
2 990 Ft

Kiárusítás

Nyomkodható és sípoló kutyus nagyszerű plüss játék praktikus kapoccsal például babakocsira. A kutyus lefoglalja a csecsemőt a babakocsiban, vagy a kiságyban. A fogantyú rágókaként szolgál az első fogak átvágására.

MÚ BRNO MIMI medve
4 130 Ft

Puha textil medve természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A medve könnyen mosható.

Nuk Pool party Lógós játékfigura Babajáték, Elefánt
3 990 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. A zsinórt meghúzva kellemes dallamot játszik, így megnyugtatva a legkisebbeket is.

Playgro Zenélő Plüss Tigris
4 190 Ft 3 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro Zenélő Tigrise hamar a kisbabák kedvenc játékává vállhat az aranyos külseje és a vidám zenéinek köszönhetően. Gazdag színvilága leköti a kisgyerekek figyelmét és belemerülnek a játékba. A kis tigrist fel lehet lógatni a gyerek kiságya vagy babakocsija fölé, így út közben is játszhat kedvenc játékával.

Canpol babies Felfüggeszthető játék Pastel frieds a babakocsira/autósülésre, szürke
3 990 Ft

Újdonság

Canpol babies felfüggeszthető játék. A szürke Pastel Friends játék babakocsi/autósülés csörgővel és csengővel támogatja a baba érzékszerveinek és finommotorikus képességeinek fejlődését. A csengő és csörgő anyag szó szerint felhívja a gyermekek figyelmét. A játék már újszülött kortól is alkalmazható.

Playgro Majmos lógó játék
3 620 Ft

Playgro Majmos lógó játék akár újszülött babák számára is ideális. A játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek felkeltik a baba érdeklődését. A majom puha anyagból készült, valamint rágókát és csörgőt is tartalmaz.

Taf Toys Füles kutyus

Taf Toys Füles kutyus

Értékelés: 5
5 330 Ft

Felakasztható Füles kutyus játék a TafToystól, ami ideális az ágyban, babakocsiban, autósülésben való használathoz. Cseng, ropog és sok más érdekes játékkal rendelkezik a vidám játékhoz és megfigyeléshez.

Taf Toys Szörny piramis Kooky
5 178 Ft 3 980 Ft

Az interaktív játék helyezhető kiságyra, babakocsira, autósülésre. Ideális a gyermek finom motoros késségeinek és érzékeinek fejlsztéséhez. A baba szeretni fogja!

LAMAZE Fellógatható plüssjáték
4 790 Ft 4 530 Ft

Lamaze fellógatható plüssjáték már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas. Freddie, a szentjánosbogár hamar a legkisebbek barátja lesz.Vidám színei, illetve a szárnyon található kis tükrök is felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.

Bright Starts Beaming Buggie zenélő és világító méhecske
5 890 Ft 5 460 Ft

Ez az elbűvölő méhecske világító szárnyaival minden kisgyermek figyelmét felkelti. Ezenfelül az óceán megnyugtató morajlását vagy altatókat is játszik, ami az utazás során lehet hasznos segítség. A játék fejleszti a gyermek motorikáját, a gondolkodását és a képzelőerejét már újszülött kortól.

LAMAZE Egyszarvú Tilly Lógó Babajáték
5 460 Ft

A Lamaze Egyszarvú Tilly lógó játék a babaágy fölé lógatható vagy akár a babakocsira is rögzíthető. A babáknak már születésüktől odaadható, hiszen teljesen biztonságosan lehet játszani vele. Az unikornis rendkívül puha plüssből készült, patái pedig ügetéshez hasonló hangot adnak ki.

Lamps Felakasztható elefánt
3 790 Ft 2 650 Ft

Vidám többszínű elefánt praktikus akasztókarikával, első pillantásra leköti gyermekek figyelmét és szórakoztatja őket olyan aktivitásokkal, mint a karikák, csörgő és rágóka. A színes és különböző mintáknak köszönhetően segíti a gyermek fejlődését.

MÚ BRNO MIMI nyuszi

MÚ BRNO MIMI nyuszi

Értékelés: 5
2 120 Ft

Puha textil nyuszi természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A nyuszi könnyen mosható.

Playgro Kutyusos lógó játék
4 790 Ft 3 900 Ft

Playgro kutyusos lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. A kutyus puha anyagból készült.

Bright Starts C-gyűrűs játék TWIRL Whirly polip 0m +
6 090 Ft 5 860 Ft

polip szórakozást biztosÍt, bárhol útközben! Csak húzd meg a zsinórt, és figyeld, amint ez a tengeri barátod elkezdi forogni. Az egyes csápokon a gyermek különféle tevékenységeket találnak, amely mosolyra fakasztja a gyermekek arcát. A gyermek tükör az önismeretet támogatja.

Bright Starts Zenélő játék, ragyog a C gyűrűn, Shake & Glow majom 3m +
4 290 Ft 4 130 Ft

Rendkívül szórakoztató a baba számára a nyugtalan majom. A majom előre-hátra mozog, amikor a baba belebújik. A könnyen megfogható játékszer fényei és élénk, szórakoztató színei támogatják a vizuális stimulációt. C-gyűrű a legtöbb tartóhoz, babakocsihoz és Bright Start-ekhez hurokkal kötődik.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal piros bagoly
4 930 Ft

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

K´s Kids Fellógatható Játék
3 190 Ft

K's Kids fellógatható játék egy változatos színű és mintájú, kedves játék a legkisebbek részére is. A kis csörgő, rágóka tartozék igen hasznos a fogzás időszakában a kicsik számára. A játék könnyedén fellógatható babakocsira, kiságyra, hordozóra is.

Niny Ölelgetni való kutyus „IPO“
2 800 Ft

IPO kutyus folyamatosan valamit kitalál és nagyon szórakoztató. Szeretne a legjobb barátod lenni. A fülek érintéskor zizegnek, a lógó műanyag karika rágókaként szolgál. Mozgatásközben csilingelnek a csengők.

Playgro Oroszlános lógó játék
4 790 Ft 3 700 Ft

Playgro oroszlános lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. Az oroszlán puha anyagból készült, valamint rágókát is tartalmaz.

Nuk Pool party Lógós játékfigura Babajáték, Víziló
4 390 Ft 3 380 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos víziló kinézete és több féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. A zsinórt meghúzva kellemes dallamot játszik, így megnyugtatva a legkisebbeket is.

BabyOno Felhúzható plüss vibráló játék Mackó
3 590 Ft

Mackó úriember minden centiméterben. Ez a megbízható barát mindig gondoskodik a jó szórakozásról, de a biztonságról is. A vibrálós játék a baba figyelmére összpontosít. A játék 100 % -ban biztonságos anyagokból készült.

Bright Starts Tug Tunes plüssbagoly
3 290 Ft 2 890 Ft

Ez a gyönyörű rózsaszín plüssbagoly 4-féle dallamot játszik, amelyek a fogantyú meghúzásával szólalnak meg. A C-karika lehetővé teszi a játék felcsatolását a hordozóra, babakocsira, babafoglalkoztatókra stb. A játék nedves törlőkendővel egyszerűen megtisztítható.

EP LINE Bobbie & Friends Kismalac
5 840 Ft

Az EP LINE Bobbie & Friends kismalac egyedülálló plüssjáték a gyermekek számára. A játék anyaga nem csak kíváló minőségű, hanem színes és változatos. A játék felkelti a gyermekek érdeklődését, fejlesztik érzékeit és **javítja a szem-kéz koordinációját.

Hape Függöny az ágy fölé Baby
11 790 Ft 7 600 Ft

Ezzel a színes állatos függönnyel az alvás remek móka lesz. A része egy zenedoboz, amely forog és gyermekrímeket játszik. Így a gyermek elalvás előtt figyelheti a játékokat és kellemes dallamokat hallgathat.