Quiksilver New Centurion M Lugg Byk0
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Milyen táskát részesítesz előnyben – kerekeset vagy a kézben vihetőt? A New Centurion M Lugg Byk0 utazótáska a Quiksilver márkától rendelkezik mindkettővel – kényelmes teleszkópos fogantyúval két kerékkel az utazáshoz és erős fülekkel a kézben való hordozásra. A zsebek kétirányú cipzárral zárhatók.

Dakine Eq Duffle 35L

Dakine Eq Duffle 35L

Értékelés: 4,8
14 990 Ft

35 literes utazó táska vállpánttal, mely tökéletes hosszabb utazásokra és nyaralásra. A tágas oldalzsebekben még a cipő is elfér. A táska könnyedén kicsire összehajtható és nagyon kevés helyet foglal el. A Dakine Eq Duffle 35L praktikus kétirányú cipzárral zárható.

Vuch Női utazótáska Paris,
14 030 Ft 11 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női stílusos táska, amely alkalmas sportoláshoz és utazáshoz is. Külső első zseb.

Fjällräven Splitpack Large, Fekete | 550 | QQQ
96 932 Ft

A praktikus cipzáras utazótáskát kényelmesen hordhatja a hátán. Két tágas hálózseb, háló oldalakkal tartja össze a tartalmat, és biztosítja a jobb áttekinthetőséget.

Husky Goody 80L Utazótáska

Husky Goody 80L Utazótáska

Értékelés: 4,3
14 990 Ft 13 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy utazótáska Husky Goody 80, amelyet viselhetsz klasszikusan a válladon vagy a hátadon úgy, mint a hátizsákot a párnázott pántoknak köszönhetően. A könnyebb kezelhetőség érdekében az oldalán is találhatók fogantyúk. A kompressziós pántokkal a táskát össze lehet nyomni kisseb térfogatúra.