Gorenje K 17 GWE

Márka: Gorenje Katalógus száma: 1122183

Gorenje K 17 GWE

Vízforraló üresen való működés és túlmelegedés elleni védelemmel. Az 1,7 l űrtartalmú Gorenje K 17 GWE elsősorban az üveges kivitelezésével és a kék üzemeltetési jelzőjével kelti fel az érdeklődést. Természetesen vízszintjelző is a része, valamint forráspont elérése után automatikusan kikapcsol. További információ

15990

15 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1122183

Leírás

Termékleírás

Gorenje K 17 GWE

1,7 l űrtartalmú és 360°-os forgó bázissal rendelkező vízforraló. A Gorenje K 17 GWE elsősorban a dizájnjával kelti fel érdeklődésünket. Üvegszerű anyagból készült, a bekapcsolást pedig a kék üzemeltetési jelző érzékeli. Így szép látvány terül eléd, miközben vizet forralsz a teára. A vízforraló véletlen bekapcsolás elleni védelemmel is el van látva, valamint a túlmelegedést is meggátolja azzal, hogy amint a víz eléri a 100 °C-ot, automatikusan kikapcsol. A vízforraló részei továbbá a fedő nyitására szolgáló nyomógomb, a vízszintjelző, tér a kábel feltekerésére, talapzat és a zárófedél. 

Tulajdonságok

  • Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
  • Kék üzemeltetési jelző
  • Strix termosztát
  • Eltávolítható vízkőszűrő
  • Vízszintjelző
  • Tér a kábel feltekerésére – megkönnyíti a tárolást

Technikai paraméterek

Áramfogyasztás 2200 W
Fűtési teljesítmény 1850 W
Edény űrtartalma 1,7 l
Anyag üveg
Csatlakozó kábel hossza 1 m
Tömeg 1,2 kg
Szín Fehér

Paraméterek

%2% paraméterei

Űrtartalom 1.7 l
Edény anyaga üveg
Hőszabályozás nem
Hőtartó edény nem
Készenlét jelző nem
Vízadagoló igen
Filter típus eltávolítható
Üzemjelző igen
Rejtett spirál igen
Szín

Szín

fehér
Teljesítmény 2200 W

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.