LanitPlast üvegház LANITPLAST DODO BIG 8x5 PC 4 mm szürke

Márka: LanitPlast Katalógus száma: 100002172338

Közvetlenül partnerünktőlKiárusítás

LanitPlast üvegház LANITPLAST DODO BIG 8x5 PC 4 mm szürke

Szélesség 239 cm x hosszúság 146 cm. Klasszikus masszív acél üvegház. Kamrás polikarbonát 4 mm. A polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen. Felület 3,49 m2. További információ

109415

109 415 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 122 939 Ft, Megtakarítás: 13 524 Ft (11 %)
Raktáron – Átvehető akár: 2018.03.05.

A partner raktárán

A termék jelenleg külső beszállítói raktárban van. Várható beérkezés ideje 1-3 munkanap.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan: 2018.03.05.

Ezeket a termékeket Partnerünkön keresztül értékesítjük. A szállítási feltételek eltérőek lehetnek az általánostól. További információ

Partnerünk általi értékesítés

A termék partnerünk raktárában elérhető és készen áll a kiszállításra. A vásárlási folyamat teljesen ugyanaz, mint a korábban megszokott. Gondoskodunk a teljes megrendelésről, kommunikációról és szükséges panaszkezelésről. Különbség csak a szállításban van. A termékek a partnerünk különálló raktárából, a partnerünk által megbízott futárszolgálattal történik, ezért a termékek átvételi pontjainkon történő átvételére nincs lehetőség.

Az ajánlott termékek a következő matricával vannak ellátva: Közvetlenül partnerünktől

Leírás

Termékleírás

Alkalmas a vegyszermentes zöldség termeléséhez.

A polikarbonátra 10 év törés ellenni szerződési garancia a jégesővel szemben.

Műszaki paraméterek:

 • Szélesség: 239 cm

 • Hosszúság: 146 cm

 • Magasság: 196 cm

 • Ajtó: 76×155/172 cm (az ajtó teteje háromszögű)

 • Üvegezés szerkezet: 4 mm

 • Beépített terület: 3,49 m2

Általános jellemzők:

 • Szerkezet – klasszikus masszív üvegház tömör elektrolitikusan horganyzott hajlított acél profil 0,6 mm vastag lemezből gyártva. (hajlított profil – a profil szélei vissza vannak hajtva 180 fokkal – a profil így nem veszélyesen éles, ráadásul a vissza hajtott széle jelentősen növeli a szilárdságát). Az üvegház tartó szerkezete külső oldaláról lakkozott, beégetett szürke színnel árnyék RAL 7001. A szerkezet összecsavarozott részekből ál össze. Az üvegház magassága 196 cm. Az üvegház növelt szilárdságú alap léccel kiegészített és így az alap, alapfal építése nem szükséges. A rögzítő elemek használata esetén az üvegház építhető egyenesen a talajra.

 • Polikarbonát – Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.

Üvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen.

Mi a Különbségek a LANIT PLAST DODO és a LANIT PLAST DODO BIG üvegház között?
A DODO BIG magasabb 17 cm-el, szélesebb 4 cm-el, lakkozott beégetett szürke színű és, sokkal tökéletesebb masszív alappal kiegészített. 

 •  Beépített acél alap az árban! Minden esetben szükséges az üvegházat alaposan rögzíteni az alaphoz, hogy elkerüljük a szél okozta károkat. A rögzítéshez használhat például csavarokat és dübeleket (a nyílásokat (furatok) szükséges kifúrni, mivel a kereten nem megtalálhatók, a dübeleket nem mellékeljük) vagy rögzítővel a földbe.

 • A szállítmány tartalma egyszárnyú ajtó három masszív ajtózsanéron, kiegészítve, robusztus ajtó retesszel.(sz. 76 cm x 155 / 172 cm – az ajtó teteje háromszögű), tartószerkezet, üvegezés a kiválasztott polikarbonátból, az összes kötő elem. Az üvegházhoz megvásárolhatók a prémium tartozékok – regálok, hőmérők, higrométerek, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

 • Az üvegházat, mint egy készletet szállítjuk részletes szerelési útmutatóval. Nem visszaváltható kartonba csomagolva.

8×5 modell nem tartalmazza a szelőző ablakot. Több tetőablak nem megrendelhető.

Figyelmeztetés:

1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.

2) Figyelem! – ennél az üvegház típusnál az előrealakított polikarbonát lemezeket önsegítségével szükséges alakítani. A pontos vágási tervet a kartonba a polikarbonát lemezeknél találja.

3) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

Méretei és a csomag súlya:

1. csomag: 30×187×21 cm, 33 kg

2. csomag: 90×196×6 cm, 16 kg


Paraméterek

%2% paraméterei

Terület 3.49 m2
Magasság 196 cm
Hosszúság 146 cm
Szélesség 239 cm
Üvegház típusa Acél üvegházak
Üvegezés anyaga kamrás polikarbonát 4 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.