LanitPlast üvegház LANITPLAST DODO BIG 8x7 PC 4 mm szürke

Márka: LanitPlast Katalógus száma: 100002306010

Közvetlenül partnerünktől

LanitPlast üvegház LANITPLAST DODO BIG 8x7 PC 4 mm szürke

Acél üvegház, sz 239 x h 218 cm, szürke színű, 1× tetősz. ablak, polikarbonát 4 mm, horganyzott alap, terület 5,21 m2. További információ

100395

143 422 Ft
100 395 Ft
-30%

Katalógus száma: 100002306010

Leírás

Termékleírás

Csehországban összeszerelt – LANIT PLAST, s.r.o. 

Szerkezet – klasszikus masszív üvegház tömör elektrolitikusan horganyzott hajlított acél profil 0,6 mm vastag lemezből gyártva. (hajlított profil – a profil szélei vissza vannak hajtva 180 fokkal – a profil így nem veszélyesen éles, ráadásul a vissza hajtott széle jelentősen növeli a szilárdságát). Az üvegház tartó szerkezete külső oldaláról lakkozott, beégetett szürke színnel árnyék RAL 7001. A szerkezet összecsavarozott részekből ál össze. Az üvegház magassága 196 cm. Az üvegház növelt szilárdságú alap léccel kiegészített és így az alap, alapfal építése nem szükséges. A rögzítő elemek használata esetén az üvegház építhető egyenesen a talajra.

Polikarbonát – Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin – UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható. 

Az üvegházat négy alap méretben szállítsuk:

  • méretek sz 239 cm x  m 196 cm x h 218 cm
  • szürke színű
  • egyoldalas zsanéros ajtó
  • az üvegház acélból készül
  • polikarbonát 4 mm
  • az alapcsomag fém alapot tartalmaz

Modell 8×7 egy tetőablakkal kiegészített, amely méretei szélesség 68 x hossz 95 cm. Több tetőablak nem megrendelhető. A szállítmány tartalma egyszárnyú ajtó három masszív ajtózsanéron, kiegészítve, robusztus ajtó retesszel (sz. 76 cm x 155 / 172 cm – az ajtó teteje háromszögű), tartószerkezet, üvegezés a kiválasztott polikarbonátból, 1× tetőszellőző ablak, az összes kötő elem. Az üvegházhoz megvásárolhatók a prémium tartozékok –  regálok, hőmérők, higrométerek, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

Beépített acél alap az árban! Minden esetben szükséges az üvegházat alaposan rögzíteni az alaphoz, hogy elkerüljük a szél okozta károkat. A rögzítéshez használhat például csavarokat és dübeleket (a nyílásokat (furatok) szükséges kifúrni, mivel a kereten nem megtalálhatók, a dübeleket nem mellékeljük) vagy rögzítővel a földbe.

Az üvegházat, mint egy készletet szállítjuk részletes szerelési útmutatóval. Nem visszaváltható kartonba csomagolva.

Figyelmeztetés:

  1. Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.   
  2. Figyelem! – ennél az üvegház típusnál az előrealakított polikarbonát lemezeket önsegítségével szükséges alakítani. A pontos vágási tervet a kartonba a polikarbonát lemezeknél találja.
  3. A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.). 

Méretei és a csomag súlya:
- csomag 1 – 30 × 187 × 23 cm / 40 kg
- csomag 2 – 90 × 196 × 7 cm / 19 kg


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Terület 5.21 m2
Magasság 196 cm
Hosszúság 218 cm
Szélesség 239 cm
Üvegház típusa Acél üvegházak
Üvegezés anyaga kamrás polikarbonát 4 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.