LanitPlast üvegház LANITPLAST PLUGIN NEW 6x12 STANDARD

Márka: LanitPlast Katalógus száma: 100002172334

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

LanitPlast üvegház LANITPLAST PLUGIN NEW 6x12 STANDARD

Szélesség 190 cm x hosszúság 370 cm. Variáns STANDARD = polikarbonát üvegház + horganyzott alap. Kamrás polikarbonát 4 mm. A polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen. 4× tetőszellőző ablak manuális működtetéssel. Az üvegházat, mint egy építő készletet, részletes útmutatótóval szállítjuk. További információ

135365

135 365 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 186 710 Ft, Megtakarítás: 51 345 Ft (27 %)

A partner raktárán

A termék jelenleg külső beszállítói raktárban van. Várható beérkezés ideje 1-3 munkanap.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2019.02.01.

Ezeket a termékeket Partnerünkön keresztül értékesítjük. A szállítási feltételek eltérőek lehetnek az általánostól. Bővebben

Partnerünk általi értékesítés

A termék partnerünk raktárában elérhető és készen áll a kiszállításra. A vásárlási folyamat teljesen ugyanaz, mint a korábban megszokott. Gondoskodunk a teljes megrendelésről, kommunikációról és szükséges panaszkezelésről. Különbség csak a szállításban van. A termékek a partnerünk különálló raktárából, a partnerünk által megbízott futárszolgálattal történik, ezért a termékek átvételi pontjainkon történő átvételére nincs lehetőség.

Az ajánlott termékek a következő matricával vannak ellátva: Közvetlenül partnerünktől

| |

Leírás

Termékleírás

Csehországban összeszerelt – LANIT PLAST, s.r.o.

Figyelem! A 6×8, 6×10, 6×12 megjelölés a típus-megjelölést jelenti! A megjelölés nem vonatkozik az üvegház méreteire. – a méretek az alábbi szövegben találhatók.

Műszaki paraméterek:

 • Felület: 7,03 m2
 • Szélesség: 1,90 m
 • Hosszúság: 3,70 m
 • Magasság: 1,95 m
 • Ajtó: tolóajtó
 • Ajtó világosság: 0,58 × 1,63 m
 • Szín: ezüst (eloxált alumínium)
 • Tetőszellőző ablak: 4×
 • Üvegezés rögzítés: üvegezés az alumínium profilokba erősítve
 • Szerkezet anyaga: eloxált alumínium, a vastagsága 1 mm
 • Üvegezés szerkezet: kamrás polikarbonát 4mm (Egyesült Királyság)
 • Üvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen
 • A csomag tartalmazza az alapot: igen

Általános jellemzők:

LANITPLAST PLUGIN NEW = modernizált sorozat 2016 kiegészítve két új tető léccel, amelyek megerősítik a tetőszerkezetet, és így jelentősen növelik a tetőterhelését a szél okozta károk, ugyanakkor a felhalmozódott hóval szemben.

STANDART verzió = a készlet tartalma alumínium szerkezet, polikarbonát üvegezés, horganyzott acél alap.

 • A LANITPLAST PLUGIN NEW 6´ üvegház sorozat a HOBBY kategóriába tartozik, Csehországban kerül összeszerelésre különféle elemekből. Az üvegházakat polikarbonátüvegezéssel egészítjük ki Csehországban. A polikarbonátüvegezés alumínium profilokban van rögzítve. Ez egy igen korszerű megoldás, ami jelentősen növeli az üvegház általános szilárdságát és stabilitását. Kiválóan ellenáll a szél okozta károknak és a felhalmozódott hótehernek. Az üvegház eloxált alumínium profilokból, az üvegezés 4mm vastag hőszigetelő dupla falú kamrás polikarbonát lemezekből készült. Az üvegházat telepítheti egy falazott (beton, egyéb) alapra, vagy a horganyzott alapra, ami horganyzott lemezből készült (tartozék). Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.
 • Polikarbonát – Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin – UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.

Figyelem: A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

A csomag tartalma:

Egyszárnyú tolóajtó (szélesség x magasság nyílás = 58 × 163 cm), ALU profilok, üvegezés, 4× tetőszellőző ablak manuális működtetéssel, horganyzott alap, összes kötőelem.

Méretei és a csomag súlya:

számú csomag (konstrukció) – 16 × 367 × 13 cm – 28 kg

számú csomag (üvegezés) – 60 × 125 × 13 cm – 19 kg

számú csomag (alap) – 14 × 373 × 8 cm – 15 kg


Paraméterek

%2% paraméterei

Terület 7.03 m2
Magasság 195 cm
Hosszúság 370 cm
Szélesség 190 cm
Üvegház típusa Alumínium üvegházak
Üvegezés anyaga kamrás polikarbonát 4 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.