VITAVIA üvegház VITAVIA TARGET 6200 PC 4 mm ezüst

Márka: VITAVIA Katalógus száma: 100002172336

Közvetlenül partnerünktől

VITAVIA üvegház VITAVIA TARGET 6200 PC 4 mm ezüst

Alumínium üvegház, sz 193 x h 321 cm. A polikarbonát elemei a H – profilokba illeszkednek végre már a VITAVIA márkás üvegházaknál is!! További információ

127660

127 660 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 163 918 Ft, Megtakarítás: 36 258 Ft (22 %)

Katalógus száma: 100002172336

Leírás

Termékleírás

Műszaki paraméterek:

Felület: 6,2 m²

Szélesség: 1,93 m

Hosszúság: 3,21 m

Magasság: 1,97 m

Szín: ezüst (eloxált alumínium)

Ajtó: tolóajtó

Ajtó világosság: 0,61 × 1,61 m

Üvegezés rögzítés: üvegezés az alumínium profilokba illesztve

Szerkezet anyaga: eloxált alumínium, a vastagsága 1 mm

Üvegezés szerkezet: kamrás polikarbonát 4 mm (Egyesült Királyság)

Szerkezeti garancia: 15 év garancia az alumínium szerkezetre

Üvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen

A csomag tartalmazza az alapot: igen

Általános jellemzők:

  • TARGET sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezése hő szigetelő duplafalú kamrás polikarbonát 4 mm vastagságú lemezekből készült. Az üvegezés polikarbonát elemei H-profilokba illeszkednek, kivéve a szélső és az elülső oldalon lévő üvegezést, ahol az üvegezés szilárd polikarbonát léc segítségével rögzített. Ez a rögzítés olyan megoldást jelent, amely jelentősen növeli az üvegház szilárdságát és stabilitását a szél hatása és a hó terhelésével szemben. 
  • Polikarbonát – Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin – UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.
  • A polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen!

A csomag tartalma:
egyszárnyú tolóajtó (szélesség x magasság ajtónyílás 61 × 161 cm), alumínium profilok, üvegezés, 2× tető szellőztető ablak manuális nyitású, horganyzott acél alap, összes kötőelem.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.

Figyelem:
A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

Méretei és a csomag súlya:

csomag 1 – 25 × 319 × 15 cm – 25 kg
csomag 2 – 65 × 193 × 9 cm – 24 kg
csomag 3 – 10 × 195 × 14 cm – 11 kg


Paraméterek

%2% paraméterei

Terület 6.2 m2
Magasság 197 cm
Hosszúság 321 cm
Szélesség 193 cm
Üvegház típusa Alumínium üvegházak
Üvegezés anyaga kamrás polikarbonát 4 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.