tulup.hu Üveg vágódeszka A tengerparti barlang 60x52cm

tulup.hu Üveg vágódeszka A tengerparti barlang 60x52cm

Száma: 100062344125
Közvetlenül partnerünktől
A színes Üveg vágódeszka A tengerparti barlang a konyha egyik szépítése. Szolid anyagból készült deszka egy praktikus és elegáns javulás. Kitűnően alkalmas az előételek szokatlan,megkülöböztető módon történő vágásához, rakásához és tálalásához, vagy az… További információ
8 500 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.03 - 2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062344125

Leírás

A színes Üveg vágódeszka A tengerparti barlang a konyha egyik szépítése. Szolid anyagból készült deszka egy praktikus és elegáns javulás. Kitűnően alkalmas az előételek szokatlan,megkülöböztető módon történő vágásához, rakásához és tálalásához, vagy az edények alatti alaplapként való használatához. Üveg vágódeszka A tengerparti barlang a különböző színű nyomtatásaival egy remek ötlet a változatos díszítésre és a konyhai munka megkönnyítésére. A konyha berendezése során érdemes ezen dísz vásárlására gondolni, Üveg vágódeszka A tengerparti barlang ugyanis egy teli találat minden szokatlan módon berendezett otthonban.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.