tulup.hu Üveg vágódeszka három kölyök 2x30x52cm

tulup.hu Üveg vágódeszka három kölyök 2x30x52cm

Száma: 100062343958
Közvetlenül partnerünktől
A sokszínű Üveg vágódeszka három kölyök a konyha egyik dísze. Ellenálló anyagból készült deszka egy segítőkész és gusztosos apróság. Kitűnően alkalmas az előételek kivételes módon történő vágásához, rakásához és tálalásához, vagy az edények alatti… További információ
20 050 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.02 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062343958

Leírás

A sokszínű Üveg vágódeszka három kölyök a konyha egyik dísze. Ellenálló anyagból készült deszka egy segítőkész és gusztosos apróság. Kitűnően alkalmas az előételek kivételes módon történő vágásához, rakásához és tálalásához, vagy az edények alatti alaplapként való használatához. Üveg vágódeszka három kölyök a különböző színű nyomtatásaival egy tökéletes ötlet a változatos díszítésre és a konyhai munka megkönnyítésére. A konyha berendezése során érdemes ezen dekoráció vásárlására gondolni, Üveg vágódeszka három kölyök ugyanis egy teli találat minden divatos módon berendezett otthonban.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.