tulup.hu Üveg vágódeszka pitypang vetőmag 60x52cm

tulup.hu Üveg vágódeszka pitypang vetőmag 60x52cm

Száma: 100062343749
Közvetlenül partnerünktől
A színteli Üveg vágódeszka pitypang vetőmag a konyha egyik dekorációja. Ellenálló anyagból készült deszka egy funkcionális és nem banális javulás. Kitűnően alkalmas az előételek eredeti módon történő vágásához, rakásához és tálalásához, vagy az edények… További információ
8 500 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.29 - 2021.11.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062343749

Leírás

A színteli Üveg vágódeszka pitypang vetőmag a konyha egyik dekorációja. Ellenálló anyagból készült deszka egy funkcionális és nem banális javulás. Kitűnően alkalmas az előételek eredeti módon történő vágásához, rakásához és tálalásához, vagy az edények alatti alaplapként való használatához. Üveg vágódeszka pitypang vetőmag a színes nyomtatásaival egy tökéletes ötlet a változatos díszítésre és a konyhai munka megkönnyítésére. A konyha berendezése során érdemes ezen dísz vásárlására gondolni, Üveg vágódeszka pitypang vetőmag ugyanis egy teli találat minden avantgárd módon berendezett otthonban.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.