tulup.hu Üveg vágódeszka rózsaszín domb 2x30x52cm

tulup.hu Üveg vágódeszka rózsaszín domb 2x30x52cm

Száma: 100062343931
Közvetlenül partnerünktől
A színes Üveg vágódeszka rózsaszín domb a konyha egyik díszeleme. Erős anyagból készült deszka egy hasznos és eredeti javulás. Kitűnően alkalmas az előételek szokatlan,megkülöböztető módon történő vágásához, rakásához és tálalásához, vagy az edények… További információ
20 050 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 - 2021.11.09 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062343931

Leírás

A színes Üveg vágódeszka rózsaszín domb a konyha egyik díszeleme. Erős anyagból készült deszka egy hasznos és eredeti javulás. Kitűnően alkalmas az előételek szokatlan,megkülöböztető módon történő vágásához, rakásához és tálalásához, vagy az edények alatti alaplapként való használatához. Üveg vágódeszka rózsaszín domb a különböző színű nyomtatásaival egy kivételes ötlet a változatos díszítésre és a konyhai munka megkönnyítésére. A konyha berendezése során érdemes ezen dekoráció vásárlására gondolni, Üveg vágódeszka rózsaszín domb ugyanis egy teli találat minden avantgárd módon berendezett otthonban.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.