Woody Vonat állatkákkal

Woody Vonat állatkákkal

Értékelés: 5
4 421 Ft 3 860 Ft

Vonatozz a természetben ezzel a fából készült mozdonnyal és két vagonnal. Éld meg a kalandot négy csodálatos színes állatbarátoddal és mozdonyvezető bácsival. Tanuld meg felismerni az állatokat.

Brio World 33967 Zebra és kocsi
3 990 Ft 3 190 Ft

Tedd azebrát a kocsira, és menj a BRIO világába. Az zebra kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio Világ 33968 Orrszarvú és kocsi
3 990 Ft 3 060 Ft

Tedd az orrszarvút a kocsira, és menj a BRIO világába. Az orrszarvú kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio World 33895 Vagon terménnyel
3 690 Ft 2 790 Ft

A tehénnek saját szállító kocsija van, amely könnyen csatlakoztatható minden Brio mozdonyhoz. Segíts neki felszállni a vonaton a rámpa kinyitásával. Egyenítsd ki és győződj meg róla, hogy a helyén marad.

Brio World 33894 tehervonat gépésszel
4 990 Ft 4 000 Ft

Üdvözöljük a Brio World új lakóit. Szállj be, és pakold be a rakományt. A fiatal tehervonattal bőven alkalmas lesz a szórakozásra. Nyissa fel a tetőt, és ülj azonnal a vezetőülésbe.

Hape Vonat állatokkal
5 090 Ft 4 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az állatos kisvonat megörvendezteti a kis kezeket és szemeket. A süninek megformázott tüskéi, a mókusnak puha farka és az egérnek hosszú szakálla van.

Hape Vonat szállítmánnyal
4 390 Ft 4 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Amikor ez a vonat lefelé mozog a pályán, a fogazott szállítmány vidáman forog a dinamikus játékélményért! Két fogazott szállítmányt lehetséges eltávolítani a játék során a betöltés és a kirakodás közben.

Brio Utánfutó

Brio Utánfutó

Értékelés: 5
3 060 Ft

Brio utánfutó minden Brio vasúti pályával és autóval kompatibilis. A játék a gyermekeknek nemcsak nagyszerű szórakozást, hanem készségfejlesztő tanulást is biztosít.Kiváló minőségű keményfából készültek, ennek köszönhetően nagy teherbírásúak.

Brio World 33966 Oroszlán és kocsi
3 990 Ft 3 860 Ft

Tedd az oroszlánt a kocsira, és menj a BRIO világába. Az oroszlán kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Lamps Favonat

Lamps Favonat

Értékelés: 5
6 281 Ft 4 660 Ft

Ez a vidám tehervonat egy mozdonyból és két vagonból áll, amelyeket színes kockák alkotnak – ezekből állatkák rakhatók ki. Ezzel a vonattal való játék fejleszti a gyermek motorikus képességeit és támogatják a tapintási, hallási és látási érzékeket.

Hape Vonat Ladybug
3 327 Ft 3 190 Ft

Vagonok lepke, méhek vagy napocska motívummal városi útra. Csörög, a szárnyak villognak, és a gömbök vidáman ugrálnak és zörögnek! A kis állatok motívumú kialakítása örömet szerez minden olyan gyermeknek, aki vonattal és vonatpályával szeret játszani.

Brio Játék vasúti vagon

Brio Játék vasúti vagon

Értékelés: 4,5
3 190 Ft

A Brio vasúti vagon játékfa szállítására alkalmas kisgyermekek számára. Nagy sebességű, ezért könnyen kijön a gödörből, és megy fel a dombra. A mágneses mechanizmus teszi lehetővé a könnyű be-és kirakodást. Masszív kivitele miatt hosszú időn keresztül lehet gyermeke kedvenc játéka.

Brio Tehénszállító vagon
3 730 Ft

Brio tehénszállító vagon segítségével a fából készült tehén könnyen szállítható. A vagon elején és végén mágnes található, amelyekkel más vagonokhoz és mozdonyokhoz lehet csatlakoztatni. A Brio játékok kiváló minőségű fából készültek. Nagyszerű szórakozást biztosít a gyermekeknek.

Brio Kőszállító vagon daruval
4 530 Ft

Brio kőszállító vagon daruval hatalmas sziklák felvételére és szállítására képes. A kőszállítóhoz más Brio vagonok csatlakoztathatók mágnes segítségével. A kiváló minőségű játék elengedhetetlen a nagyszabású építkezések eljátszásakor.

Bino Elemes gyorsvonat

Bino Elemes gyorsvonat

Értékelés: 4,5
3 490 Ft 2 660 Ft

A vonatok mindig biztonságosan eljutnak a cél állomásukra, a fa síneken vontatható ezután a gyors modern mozdony után egy végső vagon.

Brio World 33472 Cisterna

Brio World 33472 Cisterna

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 730 Ft

ragyogó tartály, amely készen áll a rakomány szállítására a világon, BRIO World, minden fordulatot képes kezelni. A vonat a mozdonyhoz és a készlet többi részéhez mágnesekkel csatlakozik.

Brio World 33897 szervízkocsi vasúti sín javítására
6 400 Ft

Megtaláltad a rossz szakaszt? Ezt most azonnal javítanod kell. Annak ellenére, hogy a Brio vasút sok generáción át kitart, a kis karbantartás soha nem fog ártani. Nyomd meg a tetején lévő gombot, és a szervizkocsi villog.

Brio Safari vagon zsiráffal
3 860 Ft

Brio Safari vagon zsiráffal szettel elkalandozhat a szavannah lenyűgöző világába. Egy Brio vonathoz hozzákapcsolva akár egy állatkertet is szállíthat vonaton. A szépen és részletesen kidolgozott vagon és a benne szállított zsiráf, nagyszerű szórakozás a gyerekek számára.

Brio Világ 33969 Elefánt és kocsi
3 990 Ft 3 060 Ft

Tedd az elefántot a kocsira, és menj a BRIO világába. Az elefánt kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Hape Vonat „Dzsungeles út”
2 930 Ft

Oroszlán, tigris és elefánt. Kelj át a dzsungelen át vezető síneken, és élvezd a szórakozást a dzsungelben élő vadállatokkal. Tanuld meg felismerni az állatokat.

Pilsan Első vonatom - 33 db
5 060 Ft

Ez a színes vonat több játszási lehetőséget kínál a legkisebb gyermekek számára. Játszhatnak a mozdonnyal és az utasokkal teli két vagonjával, ráadásul a gyermek építőkockaként is játszhat vele.