Bino Elemes gyorsvonat

Bino Elemes gyorsvonat

Értékelés: 4,4
3 320 Ft

A vonatok mindig biztonságosan eljutnak a cél állomásukra, a fa síneken vontatható ezután a gyors modern mozdony után egy végső vagon.

Woody Vonat állatkákkal

Woody Vonat állatkákkal

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

Vonatozz a természetben ezzel a fából készült mozdonnyal és két vagonnal. Éld meg a kalandot négy csodálatos színes állatbarátoddal és mozdonyvezető bácsival. Tanuld meg felismerni az állatokat.

Brio Játék vasúti vagon

Brio Játék vasúti vagon

Értékelés: 4,8
3 590 Ft

A Brio vasúti vagon játékfa szállítására alkalmas kisgyermekek számára. Nagy sebességű, ezért könnyen kijön a gödörből, és megy fel a dombra. A mágneses mechanizmus teszi lehetővé a könnyű be-és kirakodást. Masszív kivitele miatt hosszú időn keresztül lehet gyermeke kedvenc játéka.

Brio Utánfutó

Brio Utánfutó

Értékelés: 4,9
3 460 Ft

Brio utánfutó minden Brio vasúti pályával és autóval kompatibilis. A játék a gyermekeknek nemcsak nagyszerű szórakozást, hanem készségfejlesztő tanulást is biztosít.Kiváló minőségű keményfából készültek, ennek köszönhetően nagy teherbírásúak.

Brio WORLD 32265 Mickey egér elemekre működő kisvonatja
10 130 Ft

Üdvözöld a kedvenc Disney figurádat, Mickey egeret a terepen. A kisvonat elindítása és leállítása egyszerű. A készlet lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy remek szórakozásban legyen részük, és főleg hatalmas kalandban.

Brio Kőszállító vagon daruval
5 460 Ft

Brio kőszállító vagon daruval hatalmas sziklák felvételére és szállítására képes. A kőszállítóhoz más Brio vagonok csatlakoztathatók mágnes segítségével. A kiváló minőségű játék elengedhetetlen a nagyszabású építkezések eljátszásakor.

Brio World 33472 Cisterna

Brio World 33472 Cisterna

Értékelés: 5
3 720 Ft

ragyogó tartály, amely készen áll a rakomány szállítására a világon, BRIO World, minden fordulatot képes kezelni. A vonat a mozdonyhoz és a készlet többi részéhez mágnesekkel csatlakozik.

Brio WORLD 33982 Tehervonat három vagonnal
10 620 Ft 9 490 Ft

Nagyon sok rakomány szállítható vasúton. BRIO WORLD Rendkívül hosszú favonat három kocsival, két konténerrel és egy fényes, sugárzó motoros egységgel, amelyben megtekinthető a motor. Csak csúsztasd el a sárga tehervagon ajtaját.

Brio WORLD 33986 Szellemvonat
6 630 Ft 6 190 Ft

Valami félelmetes közeledik a síneken. oooOOoooo. Vajon mi az? Ez egy fekete szellemvonat! A mozdony és a fából készült kocsi titokzatosan világít a sötétben, és ezzel rejtélyes légkört teremt a pályán.

Brio World 33897 szervízkocsi vasúti sín javítására
5 010 Ft 4 930 Ft

Megtaláltad a rossz szakaszt? Ezt most azonnal javítanod kell. Annak ellenére, hogy a Brio vasút sok generáción át kitart, a kis karbantartás soha nem fog ártani. Nyomd meg a tetején lévő gombot, és a szervizkocsi villog.

Brio WORLD 33973 SMART TECH SOUND, Vonat állomás és alagút
14 080 Ft 12 090 Ft

Csatlakozz a pályáddal az egyedi Vasútállomással és az interaktív funkciókkal, autóval és kiegészítőivel. Kombinálható a Smart Tech Sound szetthez, hangeffektek, mozgás és színes fények csatlakoztathatók. Élvezd a végtelen szórakozást ezzel a csodálatos interaktív készlettel.

Brio WORLD 32260 Donald és Daisy kisvonatja
8 890 Ft

Szereted a kacsa barátaidat? A Disney retro kialakítású kisvonat tartalma Donald kacsa és Daisy figurák. Ülj be velük a kisvonatba és indulj el egy kalandos utazásra, élj át velük egy kalandokkal teli utat.

Hape Vonat „Dzsungeles út”
4 390 Ft

Oroszlán, tigris és elefánt. Kelj át a dzsungelen át vezető síneken, és élvezd a szórakozást a dzsungelben élő vadállatokkal. Tanuld meg felismerni az állatokat.

Brio Safari vagon zsiráffal
3 890 Ft

Brio Safari vagon zsiráffal szettel elkalandozhat a szavannah lenyűgöző világába. Egy Brio vonathoz hozzákapcsolva akár egy állatkertet is szállíthat vonaton. A szépen és részletesen kidolgozott vagon és a benne szállított zsiráf, nagyszerű szórakozás a gyerekek számára.

Hape Vonat szállítmánnyal
3 990 Ft

Amikor ez a vonat lefelé mozog a pályán, a fogazott szállítmány vidáman forog a dinamikus játékélményért! Két fogazott szállítmányt lehetséges eltávolítani a játék során a betöltés és a kirakodás közben.

Brio Tehénszállító vagon
3 590 Ft

Brio tehénszállító vagon segítségével a fából készült tehén könnyen szállítható. A vagon elején és végén mágnes található, amelyekkel más vagonokhoz és mozdonyokhoz lehet csatlakoztatni. A Brio játékok kiváló minőségű fából készültek. Nagyszerű szórakozást biztosít a gyermekeknek.

Brio World 33894 tehervonat gépésszel
3 990 Ft

Üdvözöljük a Brio World új lakóit. Szállj be, és pakold be a rakományt. A fiatal tehervonattal bőven alkalmas lesz a szórakozásra. Nyissa fel a tetőt, és ülj azonnal a vezetőülésbe.

Brio Világ 33968 Orrszarvú és kocsi
3 590 Ft

Tedd az orrszarvút a kocsira, és menj a BRIO világába. Az orrszarvú kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio Világ 33969 Elefánt és kocsi
3 590 Ft

Tedd az elefántot a kocsira, és menj a BRIO világába. Az elefánt kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio World 33966 Oroszlán és kocsi
3 390 Ft

Tedd az oroszlánt a kocsira, és menj a BRIO világába. Az oroszlán kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio World 33967 Zebra és kocsi
3 590 Ft

Tedd azebrát a kocsira, és menj a BRIO világába. Az zebra kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.