BINO Elemes gyorsvonat

BINO Elemes gyorsvonat

Értékelés: 4,5
3 490 Ft

2 520 Ft

A vonatok mindig biztonságosan eljutnak a cél állomásukra, a fa síneken vontatható ezután a gyors modern mozdony után egy végső vagon.


Brio Utánfutó

Brio Utánfutó

Értékelés: 5
2 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio utánfutó minden Brio vasúti pályával és autóval kompatibilis. A játék a gyermekeknek nemcsak nagyszerű szórakozást, hanem készségfejlesztő tanulást is biztosít.Kiváló minőségű keményfából készültek, ennek köszönhetően nagy teherbírásúak.


Brio World 33875 Játékkészlet Farmer
4 990 Ft

3 960 Ft

Üdvözöljük a Brio World új lakóit. A mezőgazdasági termelő autóval, a sertés és a fa ideális ajándék, mint különálló játék, vagy kiegészítő a Brio World világához.


Brio World 33879 Farmer játékkészlet
4 990 Ft

3 960 Ft

Üdvözöljük a Brio világ új lakóit. Az autót és a szénát gazdálkodó farmer ideális ajándék, különálló játékként vagy a Brio World világának kiegészítőjeként.


Brio World 33894 tehervonat gépésszel
4 990 Ft

3 840 Ft

Üdvözöljük a Brio World új lakóit. Szállj be, és pakold be a rakományt. A fiatal tehervonattal bőven alkalmas lesz a szórakozásra. Nyissa fel a tetőt, és ülj azonnal a vezetőülésbe.


Brio World 33895 Vagon terménnyel
3 690 Ft
3 550 Ft

A tehénnek saját szállító kocsija van, amely könnyen csatlakoztatható minden Brio mozdonyhoz. Segíts neki felszállni a vonaton a rámpa kinyitásával. Egyenítsd ki és győződj meg róla, hogy a helyén marad.


Hape Vonat „Dzsungeles út”
3 210 Ft

Oroszlán, tigris és elefánt. Kelj át a dzsungelen át vezető síneken, és élvezd a szórakozást a dzsungelben élő vadállatokkal. Tanuld meg felismerni az állatokat.


Hape Vonat szállítmánnyal
4 390 Ft

3 960 Ft

Amikor ez a vonat lefelé mozog a pályán, a fogazott szállítmány vidáman forog a dinamikus játékélményért! Két fogazott szállítmányt lehetséges eltávolítani a játék során a betöltés és a kirakodás közben.


Lamps Favonat
6 281 Ft

4 740 Ft

Ez a vidám tehervonat egy mozdonyból és két vagonból áll, amelyeket színes kockák alkotnak – ezekből állatkák rakhatók ki. Ezzel a vonattal való játék fejleszti a gyermek motorikus képességeit és támogatják a tapintási, hallási és látási érzékeket.


Woody Vonat állatkákkal
4 421 Ft

3 800 Ft

Vonatozz a természetben ezzel a fából készült mozdonnyal és két vagonnal. Éld meg a kalandot négy csodálatos színes állatbarátoddal és mozdonyvezető bácsival. Tanuld meg felismerni az állatokat.


Brio Kőszállító vagon daruval
4 190 Ft

Brio kőszállító vagon daruval hatalmas sziklák felvételére és szállítására képes. A kőszállítóhoz más Brio vagonok csatlakoztathatók mágnes segítségével. A kiváló minőségű játék elengedhetetlen a nagyszabású építkezések eljátszásakor.


Brio Safari vagon zsiráffal
2 850 Ft

Brio Safari vagon zsiráffal szettel elkalandozhat a szavannah lenyűgöző világába. Egy Brio vonathoz hozzákapcsolva akár egy állatkertet is szállíthat vonaton. A szépen és részletesen kidolgozott vagon és a benne szállított zsiráf, nagyszerű szórakozás a gyerekek számára.


Brio Tehénszállító vagon
2 720 Ft

Brio tehénszállító vagon segítségével a fából készült tehén könnyen szállítható. A vagon elején és végén mágnes található, amelyekkel más vagonokhoz és mozdonyokhoz lehet csatlakoztatni. A Brio játékok kiváló minőségű fából készültek. Nagyszerű szórakozást biztosít a gyermekeknek.


Brio Játék vasúti vagon

Brio Játék vasúti vagon

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

A Brio vasúti vagon játékfa szállítására alkalmas kisgyermekek számára. Nagy sebességű, ezért könnyen kijön a gödörből, és megy fel a dombra. A mágneses mechanizmus teszi lehetővé a könnyű be-és kirakodást. Masszív kivitele miatt hosszú időn keresztül lehet gyermeke kedvenc játéka.


Hape Vonat állatokkal
5 090 Ft

4 090 Ft

Ez az állatos kisvonat megörvendezteti a kis kezeket és szemeket. A süninek megformázott tüskéi, a mókusnak puha farka és az egérnek hosszú szakálla van.


Hape Vonat Ladybug
3 327 Ft

3 030 Ft

Vagonok lepke, méhek vagy napocska motívummal városi útra. Csörög, a szárnyak villognak, és a gömbök vidáman ugrálnak és zörögnek! A kis állatok motívumú kialakítása örömet szerez minden olyan gyermeknek, aki vonattal és vonatpályával szeret játszani.