Steba VK 4 Vákuumfóliázó

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Steba Katalógus száma: 1019742

Ingyen szállítás2 év garancia

Steba VK 4 Vákuumfóliázó

Steba VK4 vákuumfóliázó gép tökéletes választás, ha Önnek is nagy dilemmát okoz, hogy miben tárolja ételeit a hűtőben, fagyasztóban úgy, hogy az ne csak helytakarékos legyen, hanem hosszú ideig frissen is tartsa azokat. A vákuumozógép tartozéka egy fóliatekercs és öt darab vákuumfólia tasak, melybe nyers vagy akár kész állapotukban is tárolhatja élelmiszereit állagromlás nélkül. További információ

30990
5 2

30 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 33 390 Ft, Megtakarítás: 2 400 Ft (7 %)

Katalógus száma: 1019742

Leírás

Termékleírás

Steba VK4 Vákuumfóliázó

A „Grillspecialista“ jelzővel illetett cég mára imázsváltáson esett át, más háztartási készülékeket is forgalmaz. Ezek a praktikus, megbízható készülékek biztosítják az Ön kényelmét, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint sütés-főzés során. A készülékek kialakításában nemcsak a modern forma és esztétikai szempontok állnak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Ételei minőségének megtartásához, legyen szó sült húsról, párizsiról, felvágottakról vagy a vasárnapi ebédről, a vákuumfóliázó minden esetben jó szolgálatot tehet. A rácsatlakoztatható vákuumozócsővel akár az erre alkalmas ételhordóit is vákuumozhatja.

Lassítja a penészesedést és az erjedést is, így növelve az ételek élettartamát. Megőrzi a vitaminokat, ásványi anyagokat, tápanyagokat és ízeket. Az oxigén hiánya miatt nem indul el oxidáció, a légmentes közegben pedig az egymás mellett tárolt különböző ételek nem veszik át egymás szagát sem.

A tartósítani, vagy hosszabb ideig tárolni kívánt étel méretétől függően válasszon ki egy Steba vákuumtasakot, vagy alkalmazza a vákuumtekercset. Helyezze a fóliába az ételt, majd fektesse a tasak száját a Steba VK4 vákuumozó gép kamrájába és tetszőlegesen nyomja meg a készülék tetején található gombok valamelyikét, attól függően, hogy csak lezárná a tasak száját vagy eltávolítaná belőle a levegőt is.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Kézi hegesztés igen
Levegő használat igen
Dupla hegesztés nem
Fényjelzés igen
Fóliával igen
Szín

Szín

fehér/fekete
Súly 1.3 kg
Energiaforrás elektromos hálózat
Teljesítmény 110 W

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.