Loap Gots válltáska fekete-45%
9 190 Ft 4 990 Ft

Akció

Válltáska Loap Gotsa elegendő helyet kínál, nemcsak a laptopnak, de a többi személyes holminak is. Egy fő kamrával rendelkezik a laptopnak, de értékelni fogod a praktikus cipzáras zsebet az előlapon.

Dakine Skylar 33L
14 396 Ft 10 990 Ft
+ ingyen szállítás

Női kézitáska Dakine Skylar 33L el van látva belső zsebbel a mobiltelefonra és kulcsokra, és egy belső kicsi zsebbel a tartozékokra. A táska ideális viselet a városban, strandon, sportoláshoz és az irodában egyaránt.

Loap Falnie
7 390 Ft 6 490 Ft

Praktikus válltáska 15 l űrtartalommal, amit nem csak a városi sétáknál, de a bevásárlásnál is jól használható. Integrált pénztárcával rendelkezik, ami illik a táska külsejéhez. Belső zsebet tartalmaz a kulcsokra vagy a telefonra. Loap Falnie teherbírása akár 6 kg.

Lowe Alpine Flight Case Small anthracite/amber
12 190 Ft 9 990 Ft

Univerzális Lowe Alpine Flight Case Small anthracite/amber kis táska, amely sok zsebbel és párnázott táblagéphez való 200 × 140 mm táskával rendelkezik. Utazáskor és mindennapi használatra.

Boll Prophet 4 Válltáska, Fekete
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Boll Prophet 4 válltáska számos praktikus zsebbel rendelkezik. Kifinomult stílus és rendkívüli kényelem jellemzi. Állítható vállpántjának köszönhetően egyéni méretekhez igazítható, így vieslése során mindenkinek megfelelő kényelmet nyújt.

Dakine Classic Tote 18 l
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

táskának van egy főzsebe és egy elülső cipzáras zsebe, amelyben telefon vagy a kulcsok helyezhetők el. Tartozéka a levehető és állítható crossbody heveder A Dakine Field Bag igazi kiegészítő a sétákhoz, de a kirándulásokhoz is.

Dakine Sydney 25 l
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Női táska bőröndre akasztható fogantyúval, pontosan utazásokra tervezve. DAKINE Sydney 25 liter űrtartalommal és belsejében szervező rekesszel. A táska különálló laptop zsebbel rendelkezik. Értéktárgyaid mindig biztonságban lesznek még a legveszélyesebb utakon is.

Loap Tawny

Loap Tawny

Értékelés: 4
6 790 Ft 5 990 Ft

A praktikus tablet táska állítható hosszúságú vállpántokkal rendelkezik, amit az igényeid alapján állíthatsz. Tartalmaz egy cipzárral zárható elülső zsebet, amibe az apróságaidat teheted. Loap Tawny jól használható kirándulás vagy munkába menet közben.

ROXY Good Old Day J Prhb Kvj0
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vállon átvetve hordható női táska, amely mindennapos használatra alkalmas. A zárható bemenet segít megvédeni értékes tárgyaidat az idegen behatolástól, valamint véd a nem kívánatos kiesésükkel szemben. Fekete színváltozatban érhető el, tipikus logóval ellátott, decens kivitelezésű. A Roxy Good Old Day J Prhb Kvj0 bőr megjelenésű.

ROXY Mstr O T Sea J Prhb Kvj0
14 690 Ft 14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns női kézitáska. A középső bezárható zseb segít megvédeni a tartalmát az idegen behatolásoktól, és megakadályozza annak kiszóródását a városban. Fémlemez az elején a márka nevének feliratával. A Roxy Mstr O T Sea J Prhb Kvj0 műbőrből készült.

ROXY Under The Sea J Prhb Kvj0
14 690 Ft 14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Szabadidős tevékenységekhez hordható, vállon átvetve viselhető női táska. A zárható bemenet segít megvédeni értékes tárgyaidat az idegen behatolástól, valamint véd a nem kívánatos kiesésükkel szemben. Fekete színváltozatban érhető el, tipikus logóval ellátott, decens kivitelezésű. A Roxy Under The Sea J Prhb Kvj0 100% PES anyagból készült.

Vaude Counterpart táska
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

Vaude Counterpart a minimalista dizájn híve. A táska mindössze egy 25 literes rekeszből áll, melyen jól elrejtett zseb található a pénztárcának. Praktikus módon vihető kézben, szatyorként, de pántjaival akár hátizsákként is.