Dakine Skylar 33L-55%
12 990 Ft 5 790 Ft

Akció

Női kézitáska Dakine Skylar 33L el van látva belső zsebbel a mobiltelefonra és kulcsokra, és egy belső kicsi zsebbel a tartozékokra. A táska ideális viselet a városban, strandon, sportoláshoz és az irodában egyaránt.

Loap Falnie
7 090 Ft

Praktikus válltáska 15 l űrtartalommal, amit nem csak a városi sétáknál, de a bevásárlásnál is jól használható. Integrált pénztárcával rendelkezik, ami illik a táska külsejéhez. Belső zsebet tartalmaz a kulcsokra vagy a telefonra. Loap Falnie teherbírása akár 6 kg.

Loap Tawny

Loap Tawny

Értékelés: 3,5
6 390 Ft

A praktikus tablet táska állítható hosszúságú vállpántokkal rendelkezik, amit az igényeid alapján állíthatsz. Tartalmaz egy cipzárral zárható elülső zsebet, amibe az apróságaidat teheted. Loap Tawny jól használható kirándulás vagy munkába menet közben.

Dakine Jive Oldaltáska

Dakine Jive Oldaltáska

Értékelés: 4,7
6 390 Ft

Dakine Jive egy praktikus női oldaltáska állítható vállpánttal. Külső, és fő cipzáros zsebe helyet ad a legfontosabb dokumentumoknak, pénztácának, telefonnak, és egyéb nélkülözhetetlen, apróbb eszközöknek.

Vaude Counterpart táska
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vaude Counterpart a minimalista dizájn híve. A táska mindössze egy 25 literes rekeszből áll, melyen jól elrejtett zseb található a pénztárcának. Praktikus módon vihető kézben, szatyorként, de pántjaival akár hátizsákként is.

Dakine Sydney 25 l-57%
28 490 Ft 12 090 Ft

Akció

Női táska bőröndre akasztható fogantyúval, pontosan utazásokra tervezve. DAKINE Sydney 25 liter űrtartalommal és belsejében szervező rekesszel. A táska különálló laptop zsebbel rendelkezik. Értéktárgyaid mindig biztonságban lesznek még a legveszélyesebb utakon is.

Boll Prophet 4 Válltáska, Szürke/Lila
12 990 Ft

Boll Prophet 4 válltáska számos praktikus zsebbel rendelkezik. Kifinomult stílus és rendkívüli kényelem jellemzi. Állítható vállpántjának köszönhetően egyéni méretekhez igazítható, így vieslése során mindenkinek megfelelő kényelmet nyújt.

Loap Spectran C.Rock/Black

Loap Spectran C.Rock/Black

Értékelés: 5
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus tablet táska állítható hosszúságú vállpántokkal rendelkezik, amit az igényeid alapján állíthatsz. Tartalmaz egy cipzárral zárható elülső zsebet, amibe az apróságaidat teheted. A Loap Spectran C.Rock/Black jól használható kirándulás vagy munkába menet közben.