Quiksilver Easy day short youth EQBFB03109-BYJ0 fiú rövidnadrág
9 690 Ft

Újdonság

Az Easy Day fiú melegítő rövidnadrág garantálja a kényelmet a viselés teljes ideje alatt. A rugalmas deréknak köszönhetően is tökéletesen illeszkedik. Az egyszínű, egyenes szabású rövidnadrágot az elején Quiksilver felirat díszíti, minősége miatt alkalmas sport- és mindennapi viseletre.

Puma fiú rövidnadrág Alpha Jersey Shorts B Dark Denim
8 990 Ft

Fiú rövidnadrág Alpha Jersey Shorts B Dark Denim az ismert Puma márkától, ami kényelmet biztosít a fiúknak sportolás során. A rövidnadrág légáteresztő anyagból készült, ami hatékonyan vezeti el az izzadtságot. A nadrág bal szára az elülső részén a márka nevével van díszítve.

Hannah Fiú háromnegyedes nadrág Rumex JR
9 490 Ft

Újdonság

Fiú háromnegyedes nadrág a Hannah márkától, a kis kirándulóknak és sportolóknak. Gumis derékrész, állító zsinórral, két elülső zsebbel és olyan vágással rendelkezik, amely nem korlátozza a mozgást. Divatos megjelenés és kellemes viselés érzet a speciális Washed kezelésnek köszönhetően.

Jack Wolfskin gyerek rövidnadrág SUN SHORTS K
9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek rövidnadrág SUN SHORTS K a Jack Wolfskin márkától remek választás a forró nyári napokra. Akár a tengerparton, akár a hegyekben tartózkodtok, ez a rövidnadrág kényelmes lesz a gyerekek számára. Suplex nylon anyagból készült, amely tartós és magas UV elleni védelemmel rendelkezik.

Puma fiú rövidnadrág ESS+ Summer Shorts Cat B Dark Denim
7 990 Ft

Fiú rövidnadrág ESS+ Summer Shorts Cat B Dark Denim az ismert Puma márkától, ami kényelmet biztosít a fiúknak sportolás során. A rövidnadrág magas rugalmas derékkal van ellátva. A nadrág bal szára az elülső részén márkalogóval van díszítve.

ROXY Lány sort Alwayslike A
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány sort Roxy pamut és poliészter kombinációjából. Sötétkék kivitel Roxy felirattal az oldalán. Regular fit szabás elasztikus derékkal és zsinórral.

ROXY Wanna Be You lány rövidnadrág
9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roxy rövidnadrág lányoknak pamut és poliészter kombinációjából. Sötékék kivitelezés virágos elemekkel az oldalán, valamint Roxy logóval. Lezsar szabás rugalmas derékrésszel és fűzővel.

WINKIKI fiú rövidnadrág
4 190 Ft

Fiú rövidnadrág 100 kellemes pamutból, amely praktikus elülső zsebekkel ellátott. Elasztikus gumival kiegészített a deréknál, mérete így szabályozható. A WINKIKI fiú rövidnadrág mindennapos viselésre alkalmas.