TOYOTA Super Jeans J34 White

Márka: TOYOTA Katalógus száma: 1098749

2 év garancia

TOYOTA Super Jeans J34 White

Varrógép új dizájnban modern műszaki berendezésekkel. A Toyota Super Jeans J34 White 34 leggyakrabban használt programmal büszkélkedhet, gazdag tartozékokkal beleértve az 5 különböző nyomós varrótalpat, és egy rendkívülien minőségesen kidolgozott ergonomikus formával. További információ

76490

76 990 Ft
76 490 Ft

Katalógus száma: 1098749

Leírás

Termékleírás

A Toyota Super Jeans J34 White Főbb jellemzői

 • Tűerő akár 12 réteg ruhához
 • Stílusos és ergonomikus dizájn
 • Egyedi szerkezet kiváló minőségű acélból
 • 34 program sokféle tartozékkal
Toyota Super Jeans J34 White varrógép

Toyota Super Jeans J34 White felelős munkavállaló

A Toyota Super Jeans J34 White varrógép átvarr akár 12 réteg anyagot beleértve az erős varratokat. Ezt a teljesítményt a modern technikai felszerelés és egy speciális csúszós nyomótalp biztosítja. De ez nem egy durva eszköz, simán és folyamatosan átvarrja a finom és vékony anyagokat is. Az ergonomikus kialakítás egyesíti a görbéket úgy, hogy a gépen végzett munka kényelmes és egyszerű legyen. Jobb oldala a felhasználó felé van fordítva, és a gép karja alatt, hátrafelé fordítva felfedi a jól rendezett munkaterületet. A grafikus útmutatót közvetlenül a varrógéphez lehet csatolni, így mindig a szemed lőtt lesz.

 Toyota Super Jeans J34 White kiváló minőségű acél alkatrészekből

Tartós acélszerkezet

Bizonyított japán technológia a Toyota márkától, egy erős és nagy teljesítményű ** varrógépet kínál, 5,2 kg súllyal** – ami megközelítőleg fele az alumínium szerkezeti elemekkel rendelkező gépekhez képest. A Super Jeans J34 White-ba helyettesítette a ** minőségi acél, megnövelve a gép egyes részeinek szilárdságát és tartósságát. Egybe a csökkentet súllyal a vibrációk hiánya is az eredmény része, továbbá a nagyon csendes működés és a fém alkatrészek lényegesen hosszabb élettartama. Ez az egyedülálló kialakítás a termelésnél az energiának több mint a felét megtakarítja, és ennek köszönhetően meg fogsz szabadulni a megerőltető kezeléstől a szükségtelenül nehéz gépek szállítása esetén.

Toyota Super Jeans J34 White alacsony súly

Tudtad, hogy…?

A varrógép első tervezetét 1790-ben az angol Thomas Saint Saint szabadalmaztatta, de soha nem valósult meg. A 19. században köszönhetően a hadseregek tömeges megalakulásának több ezer egyenruha varrására lett szükség, és így másfajta varrógépek jöttek létre – 1814-ben az osztrák Josef Madersperger és 1830-ban a francia Barthélemy Thimmonier szabóktól, akinek a manufaktúráját elpusztították az iparosok, féltve a munkájukat. A forradalmat Isaac Merrit Singer mérnök hozta, akinek a neve egy varrógép szinonimájává vált, amikor a Walter Hunt gépét egy varrótalppal, feszítéssel és pedállal szerelte fel, és 1889-ben piacra helyezte a villamos varrógépet.


34 varrási program

A Toyota Super Jeans J34 White 34 leggyakrabban használt és áttekinthetően elrendezett és egyszerűen állítható varróprogramot kínál, amihez hozzásegít a világos kontrasztot ábrázolása. A 15 standard programot kiegészíti a 19 dekoratív öltés, amivel a ruha végső dizájnját egy szinttel megnövelheted, vagy egy durván varrott posztó hatását fogod elérni, például a korabeli jelmezek készítéséhez.

Toyota Super Jeans J34 White 34 öltés típus

Toyota Super Jeans J34 White sokféle tartozékkal

Többek között a mellékelt tartozékok között találsz egy standard varrótalpat, és egy varrótalpat a gomblyukak készítéséhez. Két tartalék orsó és a tű készlet biztosítsák a Toyota Super Jeans J34 White varrógép azonnali készenlétét a munkához gyakorlatilag a kicsomagolása után. Előnye a mellékelt **ceruzaelem az elektronikus tekercs számára.

Toyota Super Jeans J34 White tartozékok

Toyota Super Jeans J34 White használati utasítás
Toyota Super Jeans J34 White rekesz a használati utasításra
Toyota Super Jeans J34 White dekoratív öltések
Toyota Super Jeans J34 White 3 év garancia

Tulajdonságok:

 • Forgó vízszintes kampó
 • Dekoratív öltések
 • Rejtett öltések
 • Kétoldalas overlock rugalmas öltések
 • Rögzítőöltések
 • Stretch öltések
 • Az öltéshossz beállítása
 • Beépített cérna befűző
 • Ergonomikus kialakítás a munka megkönnyítésére
 • Beépített kezelői kézikönyv

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 65 W + 15 W izzó
Programok száma 34
Öltéstípusok száma 34
Méretek 29,4 × 41 × 19,8 cm (ma × sz × mé)
Színe Fehér

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Anyag letisztázása nem
Öltés fajta 34
Tisztázó öltés igen
Normál öltés igen
Fércelés igen
Kijelző nem
Programok száma 34
Dupla tűs varrás igen
Hátramenetes igen
Automata befűző igen
Felszámoló tekercs manuális
Állítható tű igen
Horog vízszintes
Négyszálas öltés igen
Világítás igen
Szabad kar igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

A termék más országban

Szállítás Csehországba: Super Jeans J34 White
Szállítás Lengyelországba: Super Jeans J34 White
Szállítás Szlovákiába: Super Jeans J34 White