Laurastar S Plus system vasalórendszer
432 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vasalórendszer exkluzív professzionális vasalóval és aktív vasalóasztallal a tökéletes vasalásért. A Laurastar S Plus system levehető víztartállyal rendelkezik beépített vízkőlerakódás elleni szűrővel. Szabadalmaztatott tárolórendszer és beépített kerekek könnyítik meg a vasalórendszer tárolását és mozgatását.


Laurastar S rendszer
366 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vasalórendszer exkluzív professzionális vasalóval és aktív vasalóasztallal a tökéletes vasalásért. A Laurastar S rendszer beépített vízkő elleni szűrővel ellátott eltávolítható víztartállyal rendelkezik. A szabadalmaztatott összecsukható rendszer és a beépített kerekek megkönnyítik az eszköz kezelését.


Laurastar S Xtra system vasalórendszer
497 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vasalórendszer exkluzív professzionális vasalóval és aktív vasalóasztallal a tökéletes vasalásért. A Laurastar S Xtra system levehető víztartállyal rendelkezik beépített vízkőlerakódás elleni szűrővel. Szabadalmaztatott tárolórendszer és beépített kerekek könnyítik meg a vasalórendszer tárolását és mozgatását.


Laurastar SMART I system
497 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vasalórendszer professzionális vasalóval és intelligens vasalódeszkával. A Laurastar SMART I system vasalórendszer kitűnik négy gyorsaságos felfújó és elszívó rendszerével, ami szükség szerint kiegyenesíti a vasalódeszka felszínét. A Laurastar professzionális vasaló ultra lágy gőzt termel, ami minden anyaghoz alkalmazkodik. Mindemellett a baktériumok, kórokozók és gombák 99,9 %-át elpusztítja.


Laurastar SMART M rendszer
589 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vasalórendszer professzionális vasalóval és intelligens vasalódeszkával. A Laurastar SMART M rendszer a 3D-s aktív vasalódeszkával és a csepp alakú vasalóval tűnik ki, amely tökéletesen kisimítja a ruhákat és mélyen átvasalja a szöveteket. A 4 fokozatú fújó és szívó rendszer szükség szerint igazítja a vasalódeszka felületét és megakadályozza a nem kívánt gyűrődéseket.


Laurastar SMART U system
655 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vasalórendszer professzionális és egyben intelligens vasalóval. A Laurastar SMART U rendszert a Sensteam technológia jellemzi, amely rögzíti a vasalással végzett mozgásokat, és automatikusan aktiválja a gőz teljesítményét. A 3D aktív talp tökéletesen igazítja az anyagot és vasalja a szálakat mélyrehatóan. A 4 fokozatú fújó és szívó rendszer szükség szerint igazítja a vasalódeszka területét, és megakadályozza a nem kívánt gyűrődéseket.


Laurastar GO rendszer
261 990 Ft

Vasalórendszer exkluzív professzionális vasalóval és aktív vasalóasztallal a tökéletes vasalásért. A Laurastar GO rendszer három magassági beállítással és széles vasalófelülettel rendelkezik, valamint egyenletesen oszlatja el a gőzt, így minden típusú anyaghoz alkalmazkodik. A termék nagy előnye, hogy a deszka összecsukott állapotban kompakt méretű.


Laurastar GO+ rendszer
301 990 Ft

Vasalórendszer exkluzív professzionális vasalóval és aktív vasalóasztallal a tökéletes vasalásért. A Laurastar GO+ rendszer három magassági beállítással és széles vasalófelülettel rendelkezik, valamint egyenletesen oszlatja el a gőzt, így minden típusú anyaghoz alkalmazkodik. A termék nagy előnye, hogy a deszka összecsukott állapotban kompakt méretű.