TEFAL GV6840E0 Effectis Anti-Calc 40 Gőzállomás

TEFAL GV6840E0 Effectis Anti-Calc 40 Gőzállomás

Száma: 1032203
2 év garancia
Tefal GV6840 Effectis Anti-calc nagynyomású gőzgenerátor a Tefal márka legjobb siklását kínálja a gyors és hatékony vasalásért. Az egyedi, szabadalmaztatott vízkőgyűjtő megbízható és hosszantartó eredményeket biztosít. A „hőmérséklet beállítása nélkül“ technológiának köszönhetően nem fenyeget az odaégés vagy a ruhák megégetésének a veszélye. További információ
67 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1032203

Leírás

Tefal GV6840 Effectis Anti-calc Nagynyomású Gőzgenerátor

Az évek során a Tefal számos innovatív megoldást kínált vásárlóinak, és nekik köszönhetően világelsővé vált a tapadásmentes főzőedények területén, valamint a világ élvonalába került a vasalók, főzőeszközök, kukták, étel- és ital-előkészítő termékek és mérlegek piacán is. Mára a Tefal több mint 120 országban van jelen.

Az Effectis Anti-calc professzionális eredményeket biztosít egyetlen gombnyomással. A nagynyomású gőz és a „hőmérséklet beállítás nélküli“ technológia kombinációja megváltoztatja a vasalást és gyors, hatékony eredményeket nyújt.

A hőmérséklet és gőz egyetlen tökéletes kombinációja könnyen gondoskodik a legjobb eredményekről, és kizárja a ruhanemű megégetésének kockázatát.

Az új Durilium AirGlide szabadalmaztatott technológia a gyors és egyszerű vasalást garantálja. Optimális gőzeloszlásról gondoskodik a magas hatékonyságú vasalásért. A Tefal által kifejlesztett katalitikus Autoclean felület segít, hogy a vasalólap foltmentes és tökéletes állapotban maradjon a hosszabb élettartam érdekében.

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.