TEFAL GV9580E0 Pro Express Ultimate Care Nagynyomású gőzállomás

TEFAL GV9580E0 Pro Express Ultimate Care Nagynyomású gőzállomás

Száma: 1194017
2 év garancia
Vásárolj a megjelölt Tefal gőzállomások közül most 100 napos pénzvisszafizetési garanciával! A promóció 2021. július 1 – december 31. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes. Bővebb információért és regisztrációért kattints ide!
Vásárold meg a megjelölt Tefal gőzállomások valamelyikét és ajándékba kapsz egy Tefal kézi gőzölőt! A promóció 2021. április 1 – június 30. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes. Bővebb információért és regisztrációért kattints ide!
Nagynyomású gőzállomás Delirium AirGlide Autoclean kerámia vasalási felülettel a nagyobb csúszás és tisztaság érdekében. Intuitív vezérlőpanel Direct Control a Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care vasalónak lehetővé teszi kiváló eredményeket nyújtani professzionális szinten könnyen és erőfeszítés nélkül.
További információ
126 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
96 490 Ft
-24%
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.8.02 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.8.03 prémium szállítással várhatóan
 
2021.8.04 - 2021.8.06 standard szállítással várhatóan

Száma: 1194017

Leírás

A Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care legfontosabb jellemzői

 • Vasalási felület Durilium AirGlide Autoclean
 • Protect rendszer vízkőfoltok ellen
 • Intuitív vezérlőpanel Direct Control
 • Kivehető víztartály

Durilium AirGlide technológia Tefal Autoclean felülettel

Akár 33% -kal nagyobb síkosságot és tartósabb teljesítményt biztosít a szabadalmaztatott Durilium AirGlide technológia. A Tefal Autoclean katalikus felület megtartja a vasalófelületet tiszta és foltmentes állapotban és optimális gőzelosztást biztosít a leghatékonyabb vasaláshoz. Az intenzív gőzkibocsátás egészen 600 g/perc megbirkózik több réteg erős anyaggal. A Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care vasaló ugyanolyan könnyen és precíziósan vasal függőlegesen is. A nagynyomású folyamatos gőz nem ad esélyt a gyűrődéseknek.

 Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care idő megtakarítás gőzkibocsátás 600 g/perc technológia Delirium AirGlide katalitikus felület Tefal Autoclean

Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care védelem

Protect rendszer átváltoztatja a szivárgó vizet, vagy cseppeket gőzzé, amivel védi a ruháidat a vízkőfoltoktól, míg a bojler tisztítását nagyban megkönnyíti az Anticalc Collector. A nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care így megtartva a szakmai hatékonyságát, amely a baktériumok akár 99% -át elpusztítja mindenféle anyagból a gőz és a hőmérséklet kombinálásával. A 8 bar gőznyomás garantálja a gőz behatolását mélyen az anyagba, ami által lerövidítti a vasalási időt egészen felére.

A nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care protect rendszer anticalc collector kettős védelmi rendszer elpusztítja a baktériumokat 99%

Tudtad, hogy …

A melegített vasaló előtt a 15. században a ruhát préselték vagy hengerelték. A fából készült fogantyúval ellátott fémblokkot tűzhelyen vagy lemezen melegítették. Mindaddig, amíg a fém megtartotta a meleget, addig lehetet vasalni. De amint kihűlt, vissza kellett tenni a tűzhelyre, és várni kellett, hogy felmelegedjen. Az elkövetkező modellek lehetővé tették az izzó parázs elhelyezését a vasalási felület felé. A különleges alakja csücsökkel elöl, és sarokkal hátul a modernizáció évszázadai után is megmaradt.


Vezérlőpanel Direct Control

Módosítsd a Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care vasaló beálításait egyetlen gomb megnyomásával a kényelmes Direct Control vezérlőpanelen. 4 elektronikus program ideálisan ötvözi a gőz teljesítményét és a hőmérséklet hatékonyságot minden anyag részére.

Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care intuitív vezérlőpanel direct control

Kivehető víztartály Tefal Pro Express Ultimate Care 

Az 1,9 literes víztartály biztosítja a folyamatos, megszakítás nélküli munkát állandó elfutkosás nélkül. De ha véletlenül elfogy a víz a tartályt nyugodtan kiveheted és feltöltheted vízzel a csapból.

 Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care kivehető víztartály 1,9 literes kapacitással

 Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care lock biztonságos hordozási rendszer
 Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care állandó gőz 180 g/perc
Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care technológia Durilium AirGlide katalikus felület Tefal Autoclean
Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care kivehető víztartály 1,9 literes kapacitással

Jellemzők

 • Nagynyomású gőzállomás intenzív gőzkibocsátással
 • Technológia Durilium AirGlide
 • Vasaló felület Tefal Autoclean
 • Intuitív vezérlőpanel Direct Control

Csomagolás tartalma

 • Vasaló Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care
 • Gőzállomás

Műszaki paraméterek

Energiafogyasztás 2600 W
Gőznyomás 8 bar
Gőzkibocsátás 580 g/perc
A vasaló felületének anyaga kerámia
Automatikus kikapcsolás igen
Automatikus hőmérséklet beállítás igen
A tápkábel hossza 1,7 m
Súlya 5,5 kg
Színe fehér/ezüst
  * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.