HU Vánoce


AJÁNDÉKUTALVÁNY MINDEN SZEMÉLYES ÁTVÉTELHEZ!

Vedd át rendelésed személyesen és mi megajándékozunk egy 1 000 Ft értékű MALL.HU AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!

Ha 2017. június 26- 30. közötti időszakban* adod le rendelésed webáruházunkban és csomagodat személyesen veszed át átvételi pontjainkon, akkor megajándékozunk egy 1 000 Ft értékű** ajándékutalvánnyal!

*Az ajándékutalványra minden vásárló jogosult, aki 2017. június 26. 0:00 – 2017. június 30. 0:00 közötti időszakban adja le rendelését webáruházunkban és személyesen szeretné átvenni csomagját átvételi pontjainkon. A személyes átvételnek nem kell a 2017. június 26 -30. közötti időszakban történnie, kizárólag a rendelési dátum alapján számít jogosultnak a vásárló az ajándékutalványra. Az ajándékutalványra csak a kijelölt időszakban személyes átvételt megjelölő vásárlók jogosultak- házhoz szállítás esetén nem érvényes a promóció.

**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány 15 000 Ft feletti kosárérték esetén használható fel a következő rendelésnél, 2017. július 31-ig. Az egyedi kuponkóddal ellátott ajándékutalványt nyomtatott formában adjuk át Neked átvételi pontjainkon, személyes termékátvételed időpontjában.

EXPRESSZ SZEMÉLYES ÁTVÉTEL – VEDD ÁT RENDELÉSED AKÁR MÁR MA!

Átvételi pontjainkon most dupla ajándék vár!

Vásárolj legalább 15 000 Ft értékben, vedd át rendelésed személyesen átvételi pontjaink egyikén és megajándékozunk egy 1 000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal.* Sőt! Ha most ellátogatsz átvételi pontjainkra, egy csésze finom Nescafé Dolce Gusto kávéra is a vendégünk vagy.

*Az ajándékutalvány 10 000 Ft feletti megrendelés esetén váltható be a www.mall.hu webáruházban elérhető termékekre 2017. november 14-ig. Az utalvány készpénzre nem váltható. Az egyedi kuponkóddal ellátott ajándékutalványt nyomtatott formában adjuk át Neked átvételi pontjainkon. A promóció 2017. október 31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

Tudtad?

Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk szolgáltatásunkat és minél magasabb szinten elégítsük ki vásárlóink igényeit. Örömmel értesítünk Benneteket, hogy mostantól gyorsított, expressz eljárással szállítjuk a rendeléseket átvételi pontjainkra!

Mit jelent az Expressz személyes átvétel?

Add le rendelésed webáruházunkban délelőtt 11:00 óráig és abban az esetben ha a termék budapesti raktárunkban van, mi gondoskodunk róla, hogy már aznap, délután 17:00 óra után átvehesd rendelésed budapesti átvételi pontjainkon!

Az Expressz személyes átvétel előnyei:

  • Eltöröltük az utánvét plusz költségét -Ingyenes szállítunk minden átvételi pontunkra!
  • Rendelésed akár 1 napon belül kézhez kaphatod- felejtsd el a várakozást!
  • Átvételi pontjaink frekventált helyen találhatóak, mind autóval, mind tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthetőek!
  • Ha személyes átvétellel rendelsz nem kell tartanod a futárszolgálat esetleges késedelmétől!
  • Átvételi pontjainkon szívélyes kiszolgálással és ingyenes frissítővel várunk!
Átvételi pont Cím Nyitva tartás
Budapest – Horvát u. 1027 Budapest,Horvát utca 2-12. Hétfő – Péntek: 9:00 – 19:00
Budapest – Váci út 1132 Budapest, Váci út 36-38. Hétfő – Péntek: 9:00 – 19:00

Tudj meg többet átvételi pontjainkról.

Átvételi pontjaink szombaton és vasárnap ZÁRVA tartanak!

Amint rendelésed elérhető átvételi pontunkon, SMS vagy e-mail értesítést küldünk! Kérjük minden esetben várd meg értesítésünket!

Csomagjaidat 5 munkanapon keresztül megőrizzük átvételi pontjainkon, utána a rendelések automatikusan törlésre kerülnek.

Kellemes vásárlást kívánunk!
Üdvözlettel a MALL.HU csapata