CELLY Perfett prémium minőségű kijelzővédő fólia Apple iPhone X készülékhez, fényes, 2 db

Márka: CELLY

CELLY Perfett prémium minőségű kijelzővédő fólia Apple iPhone X készülékhez, fényes, 2 db

A Celly kijelzővédő fólia megvédi Apple iPhone X készülékét a mechanikai károsodástól, portól, zsírtól és más szennyeződésektől. További információ

990

990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1078003

Leírás

Termékleírás

** Kiváló minőségű edzett üveg **

A kijelzővédő fólia megbízhatóan védi mobiltelefonja kijelzőjét/képernyőjét a mechanikai károsodástól, portól, zsírtól és más szennyeződésektől**.

A fólia antireflexiós és antisztatikus bevonattal rendelkezik, nem karcolható meg és nem láthatók rajta az ujjlenyomatok. Felhelyezéskor a kijelzőn nem keletkeznek légbuborékok.

Ugyanakkor javítja a kijelző érzékenységét és 90% – kal csökkenti a kijelző fényének visszaverődésével okozott UV sugárzást, ezzel védve látását.

A fólia mosható és ismételten felhasználható. A csomagolás tartalmaz továbbá egy műanyag lehúzót (raklit) és törlőkendőt a kijelzőre való problémamentes felhelyezés érdekében.


Tulajdonságai

  • A kijelző védelme karcolás és mechanikai károsodás ellen
  • Speciális ragasztórétege elfedi és „láthatatlanná teszi“ a kijelző apró sérüléseit
  • Antireflexiós kivitelezése csökkenti a tükröződést és növeli a kijelző/képernyő olvashatóságát közvetlen napfényben, miközben 90 %-kal csökkenti a visszavert UV sugárzás mennyiségét
  • Antisztatikus kivitelezése megakadályozza, hogy a kijelző beporosodjon
  • Nem változtatja meg a kontrasztot, a színt, a fényerőt és az érintőképernyő tulajdonságait

Paraméterek

%2% paraméterei

Védő típusa védőfólia
Csatlakoztatható eszköz Mobiltelefon
Termék eredetisége Másolat

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.