Forever Védőüveg (Sony Xperia E4), átlátszó

Márka: Forever Katalógus száma: 1016712

Forever Védőüveg (Sony Xperia E4), átlátszó

Kiváló minőségű biztonsági üveg a mobiltelefon kijelzőjére a Forever gyártótól. Legfőképpen a karcolás ellen véd és bebiztosítja a folyadék elleni védelmet is. A védőüveg a képernyőre való helyezése nagyon könnyű és intuitív. A termék vastagsága mindössze 0,33 mm. További információ

2690

2 690 Ft ÁFA-val Piaci ár: 3 412 Ft, Megtakarítás: 722 Ft (21 %)

Katalógus száma: 1016712

Leírás

Termékleírás

Védőüveg Forever

Ha hatékony eszközt szeretne és jobb védelmet akar biztosítani a mobiltelefon kijelzőjének, az ön számára ez a védőüveg aForever gyártótól a megfelelő választás. Keményített üvegből készült, mely jobb védelmi tulajdonságokkal rendelkezik, mint a műanyag üveg. A védőüveg alkalmazása után a készülék kijelzője már nem szenved több karcolást.

A karcolás elleni védelem mellett az üveg védelmet nyújt az ütéseknél (például a készülék leejtésénél) és a folyadékok ellen. A kiváló minőségű kivitelezésének köszönhetően a termék teljesen átlátszó és semmi képpen nem nehezíti az olvasást az ön készülékének kijelzőjén.

A termék vastagsága minimális- mindössze 0,33 miliméter. A védőüveg alkalmazása nagyon egyszerű és intuitív, tehát kezdőnek sem okoz gondot.


Tulajdonságai

  • tartósan keményített üvegből készült
  • hatékony védelem a karcolás ellen, de egyéb károk ellen is
  • folyadék ellenállás
  • egyszerű alkalmazás
  • teljesen átlátszó
  • semmi képpen nem ront a védett eszköz szépségén
  • minimális vastagság 0,33 mm

Paraméterek

%2% paraméterei

Mobiltelefon típus Sony Xperia E4
Védő típusa védőüveg
Csatlakoztatható eszköz Mobiltelefon
Termék eredetisége Másolat

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.