MG 9H PRO+ üvegfólia iPhone 6/7/8/SE 2020

MG 9H PRO+ üvegfólia iPhone 6/7/8/SE 2020

Száma: 2458001
Közvetlenül partnerünktől
Mobiltelefon üvegfólia sík felületű, 9H keménység – hatékony védelem a kijelző mechanikai károsodása ellen, nem befolyásolja az érintési érzékenységet, és kiváló képet biztosít, nem fedi le a lekerekített széleket. További információ
2 590 Ft
Termék ára
Partnerünktől: MOBILEGO

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: MOBILEGO

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 2458001

Leírás

Az edzett üveg maximálisan megvédi a telefont a leeséstől, az ütésektől és a karcolásoktól. Ezenkívül segít visszatartani a nedvességet és a port. A telefon továbbra is teljes mértékben működőképes, nem változtatja meg érzékenységét vagy torzítja a képernyőt.

A telefon jó minőségű és megbízható védelmet érdemel, így nem kell stresszelnie a képernyő karcolásai vagy apró repedések kialakulása miatt, ha véletlenül kiesik a zsebéből. Az edzett üveg maximálisan megvédi a telefont az eséstől, az ütésektől és a karcolásoktól. Ezenkívül segít visszatartani a nedvességet és a port. A telefon továbbra is teljes mértékben működőképes, nem változtatja meg érzékenységét vagy torzítja a képernyőt.

Tulajdonságai:

• 9H keménység a karcolások és törések elleni maximális védelem érdekében
• Védi a telefont a víztől, portól és szennyeződésektől
• Nem hagy ujjlenyomatokat
• A hatékonyság többszörösen magas, mint egy védőfóliával
• Könnyen felhelyezhető, a speciális technológiának köszönhetően nem maradnak légbuborékok az üveg mögött
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.