MG üvegfólia 9H Huawei Mate 20 Lite

MG üvegfólia 9H Huawei Mate 20 Lite

Száma: 100020084061
Közvetlenül partnerünktől
Védőüveg – Megvédi a telefont a kijelzőn megjelenő nem kívánt karcolásoktól, repedésektől és más mechanikai sérülésektől. Keménység 9H. A képernyő víz, por és ujjlenyomatok ellen is védett. További információ
3 890 Ft
2 690 Ft
-30%
Partnerünktől: MOBILEGO

Partnerünknél készleten 5 db

2021.5.20 - 2021.5.21 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100020084061

Leírás

Az edzett üveg maximálisan megvédi a telefont a leeséstől, az ütésektől és a karcolásoktól. Ezenkívül segít visszatartani a nedvességet és a port. A telefon továbbra is teljes mértékben működőképes, nem változtatja meg érzékenységét vagy torzítja a képernyőt.

A telefon jó minőségű és megbízható védelmet érdemel, így nem kell stresszelnie a képernyő karcolásai vagy apró repedések kialakulása miatt, ha véletlenül kiesik a zsebéből. Az edzett üveg maximálisan megvédi a telefont az eséstől, az ütésektől és a karcolásoktól. Ezenkívül segít visszatartani a nedvességet és a port. A telefon továbbra is teljes mértékben működőképes, nem változtatja meg érzékenységét vagy torzítja a képernyőt.

Tulajdonságai:

• 9H keménység a karcolások és törések elleni maximális védelem érdekében
• Védi a telefont a víztől, portól és szennyeződésektől
• Nem hagy ujjlenyomatokat
• A hatékonyság többszörösen magas, mint egy védőfóliával
• Könnyen felhelyezhető, a speciális technológiának köszönhetően nem maradnak légbuborékok az üveg mögött
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.