PanzerGlass Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

Márka: PanzerGlass Katalógus száma: 2810171

PanzerGlass Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

temperált védőüveg 9H keménységgel, lekerekített élekkel kiemelkedő védelmet nyújt okostelefonod képernyőjének. A PanzerGlass Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537, fekete okostelefon modellek számára, a saját 0,4 mm-ével nagyon vékony és 100%-osan autentikus érintés reakciót biztosít. Egyszerű és buborékmentes felhelyezés. 24 hónap garancia. További információ

6090

7 290 Ft Piaci ár ÁFA-val
6 090 Ft
-16%

Katalógus száma: 2810171

Leírás

Termékleírás

A PanzerGlass Edge-to-Edge főbb jellemzői

 • Antibakteriális kialakítás
 • 0,4 mm vastagság és 9H keménység
 • 100% érintés érzékenység
 • Tökéletes képernyő védelem
 • Egyszerű felhelyezés
 • PanzerGlass 24 hónap garancia
Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

Minőség, amilyet megérdemelsz

A dán PanzerGlass márka tudja, hogy biztosítsa a képernyőd tökéletes védelmét. Ehhez az elérhető legjobb minőségű üveget garantálja, amely 5 órán keresztül, 500 ° C-os hőmérsékleten edződött. Ez a folyamat sokkal nagyobb ellenállóságot biztosít, és ezáltal hosszabb élettartamot is, mint ami kémiai keményítéssel elérhető.

Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

PanzerGlass védőüveg = láthatatlan testőr

Ez a kiváló minőségű edzett védőüveg 0,4 mm vastagsággal büszkélkedhet, ami garantálja a tökéletes átlátszóságot, az összetéveszthetetlen érzékenységet és 100 % -ban hiteles érintési választ. A 9H keménységnek köszönhetően ellenáll a kulcsoknak, fémtárgyaknak, de még a késeknek is. 

Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

Tudtad, hogy…

A PanzerGlass védőüveg kínálata minden speciális igényt kielégít. A telefonoddal való tökéletes kompatibilitáson kívül figyelemreméltó az üveg kompatibilitása az egyéb kiegészítőkkel. Az egyes típusok jelölése a csomagoláson eltérő.

Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

Üveg típusa

A PanzerGlass 3 különböző védőüveg típust kínál, a képernyő formájától és a telefonod igényeitől függően. A Standard (Fit) egyenes és kompatibilis a tokok és védők nagy részével. Az Edge-to-Edge is egyenes, de csak a képernyő széléig terjed. A Premium (Curved Edges) éppen ellenkezőleg, ívelt, és ezért ideális görbe szélekkel rendelkező kijelzőkhöz.

Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

Kidolgozás változat

Ha a dobozon Case Friendly ikont látsz, biztos lehetsz benne, hogy kompatibilis a PanzerGlass ClearCase márkájú tokokkal. A Privacy / Privacy s CamSlider intuitív ikon azt jelzi, hogy a telefonra csak szemből lehet nézni, oldalról nem, továbbá a CamSlider segítségével korlátozható a selfie kamera funkció. A FingerPrint Ready a képernyő ultrahangos ujjlenyomat leolvasójával lévő kompatibilitást jelzi.

Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

A védőüveg alkalmazása

Ami a felhelyezést illeti, két üvegtípus közül választhatsz. Az Easy Installation, ami adhéziós ragasztóréteggel rendelkezik, maximum 48 órás száradással, vagy az Easy Edge Installation, ami szilikonragasztó réteggel rendelkezik a sarkokon és fel kell melegítened a felhelyezés után. A felhelyezést te is egyszerűen elvégezheted, kellemetlen buborékok nélkül.

Edge-to-Edge Motorola Moto E7 6537 telefonhoz, fekete

PanzerGlass 24 hónap garancia

Mindegyik PanzerGlass üvegre kétéves garancia van, ez alatt az idő alatt, ha rosszabbul reagál az érintésre, vagy sérül a ragasztóréteg, illetve bármilyen módon gátolja a telefon érzékelőit a működésben, az üveget kicseréljük egy újra. A reklamáció elbírálásához az üveget nem szabad eltávolítani a telefonról.

Tulajdonságok

 • 0,4 mm vastagságú, 9H keménységű védőüveg biztosítja az érintésre való érzékenységet
 • lekerekített élek nem zavarják a telefon eredeti dizájnját
 • A minőségi ragasztónak köszönhetően könnyen alkalmazható, levegőbuborékok keletkezése nélkül
 • PanzerGlass 24 hónap garancia

Mellékelt tartozékok

 • 1× egyedi szériaszám (az üvegen vagy a csomagolás hátoldalán)
 • 1× nedves törlőkendő
 • 1× mikroszálas törlőkendő
 • 1× por eltávolító segédeszköz
 • 1× felhasználási javaslat

Műszaki adatok

Védelem típusa Védőüveg
A telefon típusa Motorola Moto E7
Meghatározás mobiltelefon

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Védő típusa védőüveg
Csatlakoztatható eszköz Mobiltelefon
Kompatibilitás Motorola Moto E7 Plus
Márka Motorola
Képernyő mérete 6.5 Coll

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.