CarPoint Tybond Combi Autóvédő ponyva, XL méret

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: CarPoint Katalógus száma: 903302
CarPoint Tybond Combi Autóvédő ponyva, XL méret

CarPoint Tybond Combi Autóvédő ponyva, XL méret

A teljesen vízálló anyagból készült CarPoint Tybond Combi autóvédő ponyva nagyon könnyű és egyszerűen kezelhető. Finom belső anyaga megvédi autója fényezését a karcolásoktól és az időjárás viszontagságaitól. 460 cm hosszú járművek takarásához ideális További információ

13990
5 1

13 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 15 090 Ft, Megtakarítás: 1 100 Ft (7 %)

Leírás

Termékleírás

A CarPoint Tybond Combi autóvédő ponyva jellemzői:

  • Vízálló, strapabíró anyag
  • Könnyen kezelhető
  • Kis súlyú
  • Megvédi a fényezést a szennyeződésektől, karcolásoktól
  • Légáteresztő
  • Rugalmas első és hátsó szegélye megfelelően veszi körbe a járművet
  • 100%-ban vízálló
  • Méretek: 460×150×132 cm

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Védőponyva típus teljes autó

Hasonló termékek

CarPoint Tybond Autóvédő ponyva, S méret
12 440 Ft

11 590 Ft

Teljesen vízálló anyagból készült a CarPoint Tybond autóvédő ponyva, nagyon könnyű és egyszerűen kezelhető. Finom belső anyaga megvédi autója fényezését a karcolásoktól és az időjárás viszontagságaitól. Anyaga könnyen kezelhető és légáteresztő,rugalmas szegélyei egyszerűvé teszik a jármű teljes lefedését.


CarPoint Tybond Combi Autóvédő ponyva, M méret
13 690 Ft

12 990 Ft

CarPoint Tybond Combi autóvédő ponyva teljesen vízálló anyagból készült, nagyon könnyű és egyszerűen kezelhető. Finom belső anyaga megvédi autója fényezését a karcolásoktól és az időjárás viszontagságaitól. Elülső és hátsó szegélyei rugalmasak, így tökéletesen beborítják a járművet.


CarPoint Tybond Autóvédő ponyva, M méret
12 840 Ft

11 990 Ft

Teljesen vízálló anyagból készült a CarPoint Tybond autóvédő ponyva, nagyon könnyű és egyszerűen kezelhető. Finom belső anyaga megvédi autója fényezését a karcolásoktól és az időjárás viszontagságaitól, könnyen kezelhető és anyaga légáteresztő.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.