Happy Green Hordozható WC - 20l
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Egyszerűen használható Happy Green hordozható WC, amely kényelmes és természetes ülésmagasságot biztosít. A hulladéktartály kapacitása 20 liter, a tisztavíztartályé 14 liter. Szállítása és kezelése egyszerű, súlya üres tartályokkal 5,5kg.


Outwell Mobil WC 10L
28 590 Ft

25 690 Ft
+ ingyen szállítás

Kompakt méretű mobil WC. Kiváló kiegészítő kempingezéshez a rendkívüli vészhelyzetekre. A polietilén anyag könnyen karbantartható és hosszú élettartamú. Szerves része a lecsukható vécéülőke, ami kényelmes ülést biztosít, mintha csak otthon lennél. Az Outwell Mobil WC 10L a hátsó részében pumpával rendelkezik a kézi lehúzásért.


Outwell Mobil WC 20L
32 190 Ft

28 890 Ft
+ ingyen szállítás

Kompakt méretű mobil wc nagy hulladéktartállyal. Kiváló kiegészítő kempingezéshez a rendkívüli vészhelyzetekre. A polietilén anyag könnyen karbantartható és hosszú élettartamú. Szerves része a lecsukható vécéülőke, ami kényelmes ülést biztosít, mintha csak otthon lennél. Az Outwell Mobil WC 20L a hátsó részében pumpával rendelkezik a kézi lehúzásért.


Outwell Portable Toilet Mobil WC 7 l
16 090 Ft

14 490 Ft

Hordozható toalett az akut szükség esetére az utazás során, autókempingben, illetve a hagyományos WC ideiglenes hiányakor. A WC magassága révén nem kell görnyedned az otthontól távoli feltételek esetén sem. 7 l űrtartalmú kosár elegendő hellyel. Outwell Portable Toilet Mobil WC 7 l műanyag konstrukcióval rendelkezik beépített WC fedéllel.