Coleman Biker

Coleman Biker

Értékelés: 4,5
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman márkanév közismert a motorosok, kerékpárosok és hajósok körében. Praktikus és könnyen kezelhető, egy kis vízhatlan zsákba csomagolva, így egyszerűen szállítható kerékpárral, motorral és hajóval. Kirándulások elengedhetetlen kelléke ez pillekönnyű és praktikus múmia alakú hálózsák.


Husky Merel 0°C Hálózsák
15 990 Ft

11 890 Ft

Husky Merel hálózsák, amely négy csatornás Hollowfibre, folyadékmembrános anyagból készült, mely biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Kitűnő választás több napos kirándulások, vagy kerékpártúrák alkalmával is. Praktikusságát fokozza, hogy kihajtva ágyként használható.


Husky Halózsák MUSSET SHORT -3°C
23 390 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus praktikus zsebekkel ellátott hálózsáknak van egy szigetelő gallérja, amely biztosítja a hőt a fej körül. Tartós anyagból készül, de ha megsérül, a Ripstop anyag megakadályozza a további terjedését. Husky A MUSSET SHORT –3 ° C alkalmas 175 cm alatti emberek számára.


Vango Atlas 250
6 990 Ft

Hálózsák szintetikus kitöltéssel és Auto-lock rendszerrel, amely éjszaka megakadályozza a cipzár akaratlan lehúzódását. Saját öltéssel rendelkezik, amely megakadályozza a szigetelés elmozdulását és egyenletes hőt biztosít. A Vango Atlas 250 kihúzható motorháztetővel rendelkezik.


Marmot Always Summer Team Red/Sienna Red LZ
66 990 Ft

62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Marmot Always Summer mumie formájú tollas nyári hálózsák Down Defender technológiával a nagyobb vízállóság érdekében. a hálózsák könnyű, jól összecsomagolható, 5,8°C-os termikus kényelemmel. Nyíri túrázásra alkalmas, de melegebb tavaszi vagy őszi éjszakákra is használható.


Vango Atlas Junior
5 990 Ft

Hálózsák szintetikus kitöltéssel és Auto-lock rendszerrel, amely éjszaka megakadályozza a cipzár akaratlan lehúzódását. Saját öltéssel rendelkezik, amely megakadályozza a szigetelés elmozdulását és egyenletes hőt biztosít. A Vango Atlas Junior kihúzható kapcnival rendelkezik.


Husky Gala +0°C

Husky Gala +0°C

Értékelés: 4,5
19 990 Ft

16 990 Ft

Husky Gala hálózsák, amely négy csatornás Hollowfibre, folyadékmembrános anyagból készült. Alkalmas akár 0 ° C-on használatra is. Vigye magával kirándulni, csónak túrákhoz, vagy trekking kirándulásokhoz, tavasztól egészen télig használható.


Easy Camp Ellipse Junior
8 590 Ft

Hálózsák Easy Camp Ellipse junior kényelmes formája garantálja a nagyon kényelmes alvást. Puha és meleg nyári hálózsák elegendő helyet biztosít a pihenéshez. A rövidebb mérete azt jelenti, hogy a gyermekek akkor is melegben maradnak, még a hidegben is.


Outwell Campion Junior
8 190 Ft

Nyári plédes hálózsák Outwell Campion Junior garantálja a kellemes alvást a kempingben. A hálózsák cipzára fedéllel van takarva ezért nincs felesleges hőveszteség a hűvös éjszakákon. A hálózsákot szét lehet nyitni plédre ami kiváló a nagyon meleg napokra.


Ferrino Lightec Shingle SQ NEW
38 490 Ft

34 690 Ft

hálózsák mindkét oldalról nyitható cipzárral rendelkezik, amely merevített és nem akad meg a cipzárt szegélyező anyagban. Puha műszálas, zsindelyszerkezetű töltetet tartalmaz, amely maximális hőkomfortot biztosít. A Ferrino Lightec Shingle SQ NEW hőszigetelt kapucnival és szegéllyel rendelkezik.


Ferrino Lightec SM 1100
38 490 Ft

34 690 Ft

hálózsák mindkét oldalról nyitható cipzárral rendelkezik, amely merevített és nem akad meg a cipzárt szegélyező anyagban. Puha műszálas, zsindelyszerkezetű töltetet tartalmaz, amely maximális hőkomfortot biztosít. A Ferrino Lightec SM 1100 hőszigetelt kapucnival és szegéllyel rendelkezik.


Loap Dínós takaró
12 290 Ft

Gyerek hálózsák hossza 170 cmüreges szálas belsőt tartalmaz Grade G6D, ami melegen tart. a csomag része praktikus zárható fedél. Teljes területű mintával rendelkezik. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. A Loap Dínós takaró a megfelelő választás a kényelmes éjszakai alváshoz.


Loap Unic Múmia
12 290 Ft

Gyerek hálózsák hossza 170 cmüreges szálas belsőt tartalmaz Grade G6D, ami melegen tart. a csomag része praktikus zárható fedél. Teljes területű mintával rendelkezik. A fej és a cipzár körül meghúzódik. A Loap Unic Mumie a megfelelő választás a kényelmes éjszakai alváshoz.


Outwell Camper
31 490 Ft

28 290 Ft
+ ingyen szállítás

A beépített párnával ellátott hálózsák Isofill üreges szálbetétet tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Outwell Camper maximum 2 méter magas emberig alkalmas.


Outwell Campion
15 590 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Outwell Campion maximum 2 méter magas emberig alkalmas.


Outwell Celebration hálózsák
12 690 Ft

11 490 Ft

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. A cipzár kétoldalas, lehetőség van a lábrésznél kinyitni és szellőztetni. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Celebration hálózsák
14 590 Ft

13 090 Ft

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. A cipzár kétoldalas, lehetőség van a lábrésznél kinyitni és szellőztetni. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Celebration Lux Double
21 690 Ft

19 590 Ft
+ ingyen szállítás

A két személyes hálózsák kétrétegű Isofill üreges rostot tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák nem kívánt szétnyílását alvás közben. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration Lux Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Commodore Double hálózsák
44 890 Ft

40 390 Ft
+ ingyen szállítás

A két személyes hálózsák kétrétegű Isofill üreges rostot tartalmaz. A cipzár automatikus zárral rendelkezik, így az éjszaka folyamán nem húzódik le a cipzár. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Commodore Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Contour Junior Royal Blue
16 790 Ft

15 090 Ft
+ ingyen szállítás

Nyári gyermektakaró hálózsák Outwell Contour Junior Royal Blue vanszintetikus töltőanyaga,amely kiváló hőszigetelést biztosít. Kényelmes hálózsák párnával, amely szükség esetén összecsukható. Alkalmas 140 cm magas gyermekeknek.


Outwell Sleeping bag Commodore
24 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos paplan hálózsák. Az Outwell Sleeping bag Commodore szintetikus töltelékkel rendelkezik, mely garantálja a jó hőszigetelést. A hálózsák puha bélésének és integrált párnájának köszönhetően nagyon kényelmes. Kétirányú cipzár felül és alul garantálja a megfelelő szellőzést magasabb hőmérsékleten.


Robens Couloir 250
70 590 Ft

63 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák minőségi tollú töltettel kétirányú cipzárral. A kapucni összehúzó zsinórral rendelkezik, amelyek belülről is behúzhatók, ezáltal maximálisan beállíthatók. Robens Couloir 250 csupán 610 g súllyal.