Honeywell HO 5500RE oszlopventilátor oszcillációval

Márka: Honeywell Katalógus száma: 100040270003

Közvetlenül partnerünktől

Honeywell HO 5500RE oszlopventilátor oszcillációval

A HONEYWELL HO-5500RE ventilátor nagyon nagy rezgési fokú, akár 110 fokos is. A néma ventilátor nem okoz zajt, tehát nem zavarja a napi tevékenységeket, és alvás közben sem zavarja. A ventilátort könnyű kezelni, és távirányítóval rendelkezik, így például kanapéról vezérelheti. 3 működési sebessé További információ

37500

37 500 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100040270003

Leírás

Termékleírás

Nagyon nagy rezgési fokozat, csendes működés A HONEYWELL HO-5500RE ventilátor nagyon nagy rezgési fokozatú, akár 110 fokos. A néma ventilátor nem okoz zajt, tehát nem zavarja a napi tevékenységeket, és alvás közben sem zavarja. A ventilátort könnyű kezelni, és távirányítóval rendelkezik, így például kanapéról vezérelheti. Igény szerint állítható 3 működési sebességgel és 3 típusú légárammal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően beállíthatja a berendezést az aktuális igényeknek és körülmények. A stílusos megjelenés és méret megkönnyíti a készülék otthonába és irodájába való illesztését. Ez nem sok helyet foglal el. Stabil alapja kiküszöböli a felborulás esélyét. A szoba gyors lehűtése A ventilátor vékony házban van, így egy kis helyiségben elfér. Az 55m3 / perc kapacitás lehetővé teszi a túlfűtött hely gyors hűtését. Néhány pillanat alatt megkönnyebbülést érez a forró időjárás alatt. A ventilátornak forgó mozgás lehetősége van, amelynek köszönhetően a generált levegő a szoba minden sarkába eljut. Könnyen kezelhető. Van egy kezelőpanel, tiszta gombokkal és LED-kijelzővel. Könnyen kezelhető és könnyen választható üzemmód funkciók. A vezérlőpult választja meg a légáram típusát. 1) Normál – amikor az eszköz manuálisan kiválasztott sebességgel működik 2) Természetes – a természetes légáram utánozása (szellő) 3) Alvás – a ventilátor a megfelelő módon működik a beállításokkal fokozatosan lelassul és fenntartja az alacsony üzemi sebességet, és 3 munkasebességet választhat, amelynek köszönhetően kiválasztja a megfelelő szellőzési szintet. Nagyon csendes működés (52dB). & nbsp; A ventilátor modern csapágyakkal rendelkezik, amelyeket eddig csak számítógépes ventilátoroknál használtak, ami rendkívül csendes, így használat közben nem kell aggódnia a hangos zaj miatt. A beállított program automatikusan leállítja a készülék légáramlását a kiválasztott üzemidő után, akár 4 óráig is, így beállíthatja a ventilátor működési módjának hosszát az Ön igényei szerint. Távirányító és sok funkció A távirányító lehetővé teszi a ventilátor vezérlését anélkül, hogy fel kellene állnia a kanapéról, tehát a a készülék továbbra is kényelmes lesz. Ezenkívül a ventilátor hátuljában található egy speciális tárolóhely a távirányítóhoz, így biztonságosan tárolhatja, és soha nem veszítheti el. A ventilátor rendkívül csendes, így a készüléket alvás közben is be lehet kapcsolni. Időzítő – 4 óra. Intuitív kezelőpanel LED kijelzővel. Kényelmes tárolóhely a távirányításhoz. A ventilátor stabil alapja megakadályozza a készülék véletlenszerű felborulását. Modern, elegáns megjelenés. Műszaki adatok Méretek: 30,5 × 30,5 × 103,6 cm, Teljesítmény: 40 W, Súly: 5,2 kg, Kapacitás: 40 m3 / perc. 3 év garancia.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.