Vitammy mFAN vezeték nélküli személyi ventilátor, fehér

Márka: Vitammy Katalógus száma: 100040266614

Közvetlenül partnerünktől

Vitammy mFAN vezeték nélküli személyi ventilátor, fehér

Személyi vezeték nélküli ventilátor, Vitammy mFan, fehér. A kompakt kialakításnak köszönhetően a ventilátor stabil. Könnyen tisztítható, a védőrács eltávolítható és víz alatt mosható. Kis méret, de nagy teljesítmény. 120 ° vízszintes lengés. A ventilátort függőlegesen 90–180 fokkal lehet megdönt További információ

9450

9 450 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100040266614

Leírás

Termékleírás

– Kicsi, harmonikusan kialakított JMK-209 vezeték nélküli ventilátor. A kompakt kialakításnak köszönhetően a ventilátor stabil. – Könnyen tisztítható, a védőrács eltávolítható és víz alatt mosható. – Kis méret, de nagy teljesítmény. 120 ° vízszintes lengés. A ventilátort függőlegesen 90–180 fokkal lehet megdönteni. – Biztonságos kefemeghajtás, ami a ventilátort nagyon csendesvé teszi. – Egyszerű gombnyomásos művelet: Forgassa az óramutató járásával megegyező irányba a ventilátor bekapcsolásához és annak teljesítményének növeléséhez. Forduljon balra, hogy csökkentse az energiát, és kapcsolja ki. Nyomja meg az oszcilláció be- és kikapcsolásához. -A természetes szél mintájára épített ventilátor: Három ventilátor-szerű penge utánozza a természetes szélszellőt. – A ventilátor nagy szellőzési erővel rendelkezik, de csendes. – Vezeték nélküli: A beépített újratölthető akkumulátor környezetbarát, és támaszkodhat energiájára. A minőség biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát, így a ventilátort bárhol, úton, munkahelyen vagy autóban használhatja. Töltés USB kábellel. – Súly: 436 g. – Teljesítmény: 4 W. -Akkumulátor: 3000 mAH – Méretek: 170 × 136 × 221 mm. – Csomagolás: 172 × 138 × 226 mm, 580 g – Feszültség: DC5V 1.2 A – Garancia: 1 év.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.