Medisana Glükométer MediTouch 2 kiegészítőkkel

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: Medisana Katalógus száma: 100014338728

Közvetlenül partnerünktől

Medisana Glükométer MediTouch 2 kiegészítőkkel

A Medisana MediTouch kiegészítőkkel ellátott glükométer 2 79034 5 másodpercen belül megméri a vércukorszintjét, és figyelmezteti a túlságosan magas vagy alacsony szintre és a ketoacidózis kockázatára. További információ

8270
5 3

8 270 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100014338728

Leírás

Termékleírás

A Medisana MediTouch kiegészítőkkel ellátott glükométer 2 79034 5 másodpercen belül megméri a vércukorszintjét, és figyelmezteti a túlságosan magas vagy alacsony szintre és a ketoacidózis kockázatára. Ezen felül összekapcsolhatja a számítógéppel és a VitaDock-tal, hogy minden adatot együtt tartson és mindig hozzáférhető legyen . Ezen felül lehetővé teszi az egyes mérések átlagának kiszámítását, így nyomon követheti egészségét.

A Medisana Medi Touch 2 méter méri a vércukrot étkezés előtt és után, és még egy olyan funkcióval is rendelkezik, amely étel előtti vércukorszint mérésére figyelmezteti, hogy 2 óra telt el a mérés óta. Hosszú és problémamentes mérésekhez a 79034 tesztcsík-minőség-ellenőrzővel és alacsony akkumulátor töltöttség-jelzővel van felszerelve.

A Medisana Medi Touch 2 1,5 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

tulajdonságok:
  • USB-port adatátvitelre a VitaDock Online és a VitaDock + számára iOS és Android 4.3 operációs rendszerekre
  • Akusztikus teszt emlékeztető
  • Az átlagos értékek kiszámítása 7/14/30/60/90 napra
  • 480 memóriahely
  • Nagy LCD kijelző
  • Könnyű kezelhetőség navigációs szimbólumokkal
csomagolás:

Glukoměr
10 tesztcsík
Toll állítható behelyezési mélységgel
10 lancet
Kontroll oldat
AST csésze
ház


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.