MG Pulse X6, pulzoxyméter

Márka: MG Katalógus száma: 100047525485

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2021.04.18. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

MG Pulse X6, pulzoxyméter

Oximéter – méri a vér oxigénjének és pulzusának értékét, alkalmas az egészség ellenőrzésére, valamint légzési rendellenességekkel, szív- és érrendszeri problémákkal küzdő, sportolók számára. További információ

7580

11 490 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
7 580 Ft
-34%

Katalógus száma: 100047525485

Leírás

Termékleírás

Ujj pulzoximéter LED kijelzővel és érzékelővel a vér oxigénjének és szívritmusának mérésére. Az oximéter alkalmas asztmások, légzési, szív- és érrendszeri problémákkal küzdő, sportolók, terhes nők, stb. számára. A fizikai aktivitás során pulzus oximéterrel is ajánlott figyelemmel kísérni az egészségét.

Hogyan működik az oximéter?

A pulzoximéter diódák alapján méri az értékeket, és a vörös és az infravörös fény abszorpciója alapján kiszámítja a vér oxigénszintjét. Az oxigéntartalmú vér több infravörös fényt nyel el, míg a kevésbé oxigéntartalmú vér a vörös fényt. Fontos, hogy az eszközt például ujjhoz rögzítsék. Az ujj átmérőjének legalább 1 cm-nek kell lennie.

Vér oxigén

Az SpO2, más néven oxigéntelítettség, az oxigén százalékos aránya a vérben. A szív normál körülmények között percenként körülbelül 5000 ml vért pumpál az átlagos felnőtt személy szöveteibe, és percenként körülbelül 1000 ml oxigént juttat a szövetekbe. Ha a vér oxigénszintje túl alacsony, ezt az állapotot hipoxémiának hívják, és a test nem tud megfelelően működni.

A normál oxigéntelítettség felnőtteknél 95–100%. 90% -nál alacsonyabb mérési értékek esetén ezek már gyanús értékek. A 80% alatti értékek légzési elégtelenséget jelentenek. . Ha az SpO2 szintje a normálérték alatt van, azonnali orvosi ellátásra van szükség a hipoxémia veszélye miatt.

Használat:

Helyezze be az ujját a készülékbe, és nyomja meg a fő gombot. Néhány másodperc múlva megjelenik az eredmény.

Jellemzők:

• Megjeleníti a vér oxigénértékét és pulzusát
• Fájdalom nélküli mérés az ujján
• Kis méret – mindig Önnél lehet
• Automatikus kikapcsolás 8 másodperc után
• A kijelző az akkumulátor állapotát is mutatja
• Tápellátás: 2× AAA elem (az elemeket nem tartalmazza)
• PR mérési tartomány: 30–250 ütés / perc
• SPO2: 35 ~ 99%
• Pontosság: 70–99%
Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.