BRAUN EXACTFIT 1 BUA 5000 karmérő

Márka: BRAUN Katalógus száma: 100040266073

Közvetlenül partnerünktől

BRAUN EXACTFIT 1 BUA 5000 karmérő

Az új Braun vérnyomásmérő egy & nbsp; digitális eszköz vérnyomás és pulzus mérésére. A Braun ExactFit 1 modern eszköz fejlett technológiával. A nyomásmérőt a magas mérési pontosság jellemzi – ez megegyezik az auskultation módszerrel végzett mérések pontosságával, amelyet képzett orvosi személyze További információ

17150

17 150 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040266073

Leírás

Termékleírás

A pontosságot klinikai vizsgálatok igazolják. A pontos vérnyomásmérés nagyon egyszerű – csak egy gombnyomásra van szükség. Az ergonómikus LCD kijelző biztosítja a mérési eredmény egyszerű olvasását. Az eszköz professzionális pontossága, klinikailag megerősítve és jóváhagyva az ESH (Európai Hipertónia Társaság) részéről. A Braun Healthy Heart alkalmazás lehetővé teszi a vérnyomás eredményeinek időbeli ellenőrzését (manuálisan megadva). & Nbsp; Intuitív működés. & nbsp; Egyszerű és intuitív egygombos működtetés. A & nbsp; gombbal kapcsolhatja be, ki és be a mérést. A nyomásmérőt univerzális mandzsettával szállítják 22–42 cm-ig. A legtöbb beteg számára alkalmas. Utolsó mérési memória. Az utolsó nyomásmérési eredmény memória funkciója megkönnyíti a változások napi figyelését. Nagy, olvasható LCD kijelző a látássérültek számára. A látássérültek számára is megfelelő. A mérési eredmény távolról is látható. & Nbsp; Pontos mérés a Braun ExactFit 1 készülékkel. A vállmérő & nbsp; A Braun ExactFit 1 kényelmes és pontos vérnyomás-ellenőrzést biztosít. & nbsp; Az Európai Hipertónia Társaság által jóváhagyott Braun vérnyomásmérők klinikailag bizonyított pontosságot nyújtanak, amint azt számos tanulmány kimutatta. & nbsp; Műszaki adatok: – Pontosság: +/- 3 mmHg – Szabványos kézi mandzsetta körülbelül 22 cm-től 42 cm-ig – Nyomás mérési tartomány: 0 – 299 mmHg – impulzusmérési tartomány: 40 – 199 ütés percenként – Memória: 1 utolsó eredmény. -Tápellátás: 4 „AA“ elem. A csomag tartalma: nyomásmérő, – mandzsetta 22 – 42 cm, – 4 AA elem, – használati útmutató.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.