Magic Care PULSARMATIC Karmérő

Magic Care PULSARMATIC Karmérő

Száma: 100041472232
Közvetlenül partnerünktől
A váll-vérnyomásmérőt pontossága jellemzi, és megfelel az ESH (Európai Hipertóniás Társaság) által meghatározott előírásoknak. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy helyes és megbízható eredményeket nyújt. A nagy kijelzőnek köszönhetően könnyen látható a mért értékek – (kijelzők: szisztolé További információ
20 220 Ft
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünknél készleten 3 db

2021.5.20 - 2021.5.25 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100041472232

Leírás

Pontos, az ESH szabványoknak megfelelően A váll-vérnyomásmérőt pontosság jellemzi, és megfelel az ESH (Európai Hipertónia Társaság) által meghatározott szabványoknak. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy helyes és megbízható eredményeket nyújt. A nagy kijelzőnek köszönhetően könnyen látható a mért értékek – (kijelzők: szisztolés és diasztolés nyomás, pulzus, a memória eredményeinek átlaga, az akkumulátor töltöttségi szintjének mutatója, szabálytalan szívverés, kézmozgás, dátum). Aritmia észlelési funkció. Ha egy üres szív szimbólum jelenik meg a kijelzőn, ez szabálytalan szívverést jelent. Ha ez a mérés hetente többször is megtörténik, forduljon orvoshoz. Ez a szolgáltatás segít a szív és a keringési rendszer lehetséges betegségeinek diagnosztizálásában. Memória akár 60 méréshez, amelyet felhasználhat hosszú távú elemzésre. Ceruza és papír cseréje. Karcálló. Lágy tokkal is kapható. Új MWI technológia Mielőtt a mandzsettát felfújnák, a készülék felismeri az ember számára megfelelő inflációs szintet, ezáltal a mérés kényelmes és pontos . Műszaki adatok – Nyomásmérési tartomány: 30 & nbsp; – 300 Hgmm. – Szívsebesség-mérési zóna: 40 & nbsp; – 199 ütés / perc. -Memória: 60 méréshez. -levegőszelep: automatikus. -Klinikai validálás: ESH International. – Kivágja a mandzsettát, a tokot és a 4 AAA elemet. -Hogy vérnyomásmérési módszer: automatikus. – Mérési pont: kar. – Automatikus leállítás. -Akkumulátor / tápegység típusa: AAA. – Képernyő típusa: LCD digitális folyadékkristályos kijelző. – Az eszköz súlya: 345 g. – Méretek: 180 × 100 × 42 mm. – 3 éves garancia.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.