Omron EVOLV ALL-IN-ONE, kar nélküli manométer

Márka: Omron Katalógus száma: 100041475272

Közvetlenül partnerünktől

Omron EVOLV ALL-IN-ONE, kar nélküli manométer

OMRON EVOLV ALL-IN-ONE, váll nélküli, zsák nélküli manométer Az OMRON Evolv egy új, multifunkcionális manométer Bluetooth-kapcsolattal. Az Evolv cső nélküli, ami azt jelenti, hogy nincs légtömlő. További információ

59910

59 910 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100041475272

Leírás

Termékleírás

OMRON Evolv új multifunkciós nyomásmérő Bluetooth-kapcsolattal -Evolv tömlő nélküli, ami azt jelenti, hogy nincs légtömlő. -Intelli Wrap 360 mandzsettás technológia, amely védi a mandzsetta túlzott felfújódását és lehetővé teszi a nyomás mérését a kar bármely helyzetében, összehasonlíthatatlan nyomásmérővé téve a piacon. A -OMRON vérnyomásmérők a szigorú egészségügyi vizsgálat részeként bizonyították megbízhatóságát és pontosságát. Az EVOLV-t szigorúan tesztelték és klinikailag jóváhagyták. -Omron EVOLV alkalmazható terhes nők és preeklampsia esetén. – Az Omron Connect használatával szinkronizálja az olvasást az okostelefonokkal, így nyomon követheti az eredményeket, követheti az egészségét, és idővel jobban megértheti egészségét. -OMRON úgy véli, hogy egészségi állapotuktól függetlenül mindenki boldogabb életet élhet. Az EVOLV-t úgy hozták létre, hogy ösztönözze az embereket arra, hogy másképp gondolkodjanak életmódjáról. Az Omron Evolv többfunkciós készülék jellemzői: – Bluetooth kapcsolat – Integrált HD kijelző, OLED – Puff méret: 22 – 42 cm – A megfelelő mandzsetta beillesztése – Megmutatja a felhasználónak, hogyan kell helyesen behelyezni a mandzsettát (az OK ikon megjelenik a képernyőn) a pontos és megbízható vérnyomásmérés biztosítása érdekében. -IntelliSense technológia automatikusan fejleszti ki a megfelelő mennyiségű levegőnyomást a mandzsettában a gyors, pontos és kényelmesebb mérések elérése érdekében. Az IntelliSense nyomásmérő ™ kitölti a mandzsettát minden alkalmazás ideális szintjére. A felhasználónak nem kell javítania. Ez különösen a magas vérnyomású és bizonyos szívritmuszavarok esetén hasznos, mivel vérnyomásuk változhat. az átlagos pulzus több mint 25% -a. Ez akkor észlelhető, amikor a készülék méri a vérnyomást. Ha ezt a szabálytalan ritmust többször kétszer észlelik a mérés során, akkor a szabálytalan szívverés szimbólum jelenik meg a kijelzőn a mérési eredmény mellett. Ha a mérés után szabálytalan szívverés szimbólum jelenik meg, ismételje meg a mérést. Műszaki adatok: – Súly: 240 g – Méretek: 120 × 85 × 20 mm – Belső memória akár 100 méréshez – A legnagyobb LCD kijelző – Az OMRON connect program eredményeinek kinyomtatása -Manron Omron „Comfort mandzsetta“ 22–42 cm-es kezekre. – A vérnyomásmérő teljesen automatizált. – kiterjesztett garancia a termék 3 évre.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.