Omron M7 INTELLI IT, Vállnyomásmérő bluetooth-tal

Omron M7 INTELLI IT, Vállnyomásmérő bluetooth-tal

Száma: 100044699369
Közvetlenül partnerünktől
OMRON M7 INTELLI IT, Vállnyomásmérő bluetooth-tal A készülék fejlett IntelliSense technológiát használ, amely érzékeli, hogy a mandzsetta helyesen van-e a vállon, megelőzve ezzel a nyomásmérés egyik leggyakoribb hibáját. További információ
31 710 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.12.13 - 2021.12.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100044699369

Leírás

OMRON M7 vállnyomásmérő bluetooth-tal -A készülék fejlett IntelliSense technológiát használ, amely érzékeli, hogy a mandzsetta helyesen van-e a vállon, megakadályozva ezzel a nyomásmérés egyik leggyakoribb hibáját. -Monitor M7 Intelli IT vérnyomás csatlakoztatható multimédiás eszközéhez (telefon, tablet), amely IOS-val vagy Android-nal rendelkezik. A kommunikáció Bluetooth-on keresztül zajlik. Ez lehetővé teszi a mérések, grafikonok és átlagok figyelemmel kísérését. -A nyomásmérő fel van szerelve a nyomásmérés eredményeinek átlagolásával, amelyeket 3 egymást követő, 10 percen belül végzett mérés alapján számítottak ki. – Mozgásérzékelő – a készülék érzékeli, hogy a nyomásmérő személy nem mozog-e a mérés során. -Mandzsetta jelző – jelzi, hogy a mandzsetta helyesen van-e behelyezve: nem túl laza vagy túl szoros. -Egy másik funkció az indikátor, amely a LED-kijelző színével értékeli a nyomásszintet: helyes (zöld) vagy magas (piros). -A nyomásmérő képes érzékelni a szabálytalan szívverést vagy aritmiát. – Reggeli magas vérnyomás – a vérnyomásmérő lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy a reggeli mérés eltér-e a napi méréstől. – Nyomásmérő OMRON M7 INTELLI & nbsp; Az IT-nek új típusú mandzsettája van az Intelli Wrap, amelynek magassága 15 cm. -Az OMRON M7 Intelli IT nyomásmérő pontos mérési eredményeket nyújt az egész karon bárhol. -A többi mandzsettától eltérően az Omron Intelli Wrap Mandzsetta mérőzóna a teljes kar körül forog (360 fok). A mandzsetta nem helyezhető el helytelenül. A nyomásmérőt 4 db 1,5 V AA elem táplálja (tartozék). -A gyártó tájékoztatása szerint az elemeknek 1000 méréshez elegendőnek kell lenniük. Csatlakoztatható adapter (nem tartozék). Jellemzők: -automatikus kikapcsolás, -mérés ideje és dátuma, -ESH klinikai pontosság, -Fuzzy Logic, -IHB – szabálytalan szívverés, -színes mérési eredmény, -ellenőrzi az akkumulátor állapotát, -ellenőrzi a mandzsetta helyes elhelyezését. Műszaki adatok: –0 – 299 Hgmm mérési tartomány, – 40–180 ütés / perc pulzusmérés, -nyomásjelzés pontossága +/- 3 Hgmm, a pulzusmérés pontossága +/- 5%, a készülék súlya 390 g (elemek nélkül). – Kiterjesztett garancia 5 évre a nyomásmérő árában.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.