Omron RS2 HEM-6161-E, csuklónyomásmérő IHB-vel

Márka: Omron Katalógus száma: 100041472231

Közvetlenül partnerünktől

Omron RS2 HEM-6161-E, csuklónyomásmérő IHB-vel

OMRON RS2 HEM-6161-E, csuklónyomásmérő az IHB-vel. Az OMRON RS2 HEM-6161-E egy csuklónyomásmérő, amely gyors és egyszerű nyomásmérést tesz lehetővé oszcillometrikus módszerrel. További információ

24450

24 450 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100041472231

Leírás

Termékleírás

OMRON RS2 HEM-6161-E teljesen automatikus csuklónyomásmérő – Ideális a gyors és egyszerű nyomásméréshez oszcillometrikus módszerrel. – A népszerű OMRON RS2 nyomásmérő új modelljének megfelelő irányítása van a mandzsetta pozíciójában, ami megakadályozza a téves méréseket. – A nyomásmérő akkumulátorral működik. – praktikus dobozban szállítva. Az OMRON RS2 HEM-6161-E tulajdonságai: -A mandzsetta helyes helyzetének ellenőrzése megakadályozza a hibás méréseket. BR> – Vigyázat, ha a mérési eredmények túl magasak (magas vérnyomásmérő) – LCD kijelzővel – Mérési mérési tartomány: 60 – 260 mmHg –Desztálható mérési tartomány: 40 – 215 mmHg -Mérési távolság pulzusszám: 40 – 180 ütés / perc -Akkumulátor teljesítmény: 2 AAA elem -Approx. 300 mérés az akkumulátorok egy sorozatán. – 13,5 – 21,5 cm kerületű csuklótok. Az OMRON RS2 nyomásmérő gyakorlati esetet is tartalmaz A mandzsetta helyes behelyezése – Megmutatja a felhasználónak, hogyan kell behelyezni a mandzsettát (az OK ikon megjelenik a képernyőn) a pontos és megbízható vérnyomásmérés biztosítása érdekében. Aritmia észlelése -A szabályos szívverés olyan ritmus, amely több mint 25% -kal különbözik az átlagos pulzusszámtól. Ez akkor észlelhető, amikor a készülék méri a vérnyomást. Ha ezt a szabálytalan ritmust többször kétszer észlelik a mérés során, akkor a szabálytalan szívverés szimbólum jelenik meg a kijelzőn a mérési eredmény mellett. Ha a mérés után szabálytalan szívverés szimbólum jelenik meg, ismételje meg a mérést. IntelliSense technológia – Automatikusan fejleszti ki a mandzsetta megfelelő mennyiségű levegőnyomását a gyors, pontos és kényelmesebb mérések eléréséhez. Az IntelliSense kom nyomásmérője minden alkalommal felveszi a mandzsettát az ideális szintre. Ez különösen a magas vérnyomású és bizonyos szívritmuszavarok esetén hasznos, mivel vérnyomásuk változhat. Garancia: 2 év.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.