Wolf - Garten MIX 01/04 Ásványi Trágya
9 590 Ft

Wolf – Garten MIX 01/04 ásványi trágya kiváló minőségű természetes összetevői elősegítik a gyep regenerációját.Mint általábban a szerves trágyák, serkenti a fű növekedését, ezzel is elősegítve a gyönyörű kert kialakítását. Áprilistól szeptemberig használható, ilyenkor fejti ki legjobban a természetes talajjavító hatását.

BioGuano Bio 1 kg brikett
6 790 Ft

BioGuano Organic 1kg (brikett) műtrágya minden növényre, zöldségre, gyógynövényre, fűszerre, aromás növényre, gyümölcsre és szőlőre.

Global Grass GLOBAL GRASS fűkeverék SPORT GRN 1 kg
2 090 Ft

Fűkeverék a rendszeresen használt helyekre. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megfelelnek a sportlétesítményekre, mint például a focipálya. Ezzel az 1 kg-os csomagolással 40 – 50 m2 terület fedhető be. A GLOBAL GRASS fűmag SPORT GRN 1 kg visszaadja a gyeped eredeti kinézetét.

Wolf - Garten Sport fűmagkeverék SG 500
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fűmagkeverék, ami ideális sportoláshoz és játékhoz az egész család számára. Kitűnő új területek füvesítésére.

NOHEL GARDEN ORGAMIN Komposzt gyorsító, 1 kg
690 Ft

Nohel Garden ORGAMIN komposzt gyorsító aktív növényi összetevőket tartalmaz, melyek gyorsan beindítják a komposzt képződését. Elengedhetetlen a jó minőségű, tápértékben gazdag talaj előállításához, hiszen gyors és hatékony bomlást idéz elő. Használata egyszerű, minden 20–30 cm vastag réteg közé 100 g/m² komposzt gyorsítót kell szórni. Az 5 kg-os kiszerelés akár 3 köbméter komposzt készítéséhez elég!

Global Grass GLOBAL GRASS fűkeverék PARK GRN 1 kg
2 090 Ft

Fű keverék a zöld és árnyékos területekre. Minden talajtípushoz megfelelő anyagot tartalmaz. Ezzel az 1 kg-os csomagolással 40 – 50 m2 terület fedhető be. A GLOBAL GRASS fűmag PARK GRN 1 kg visszaadja a gyeped eredeti kinézetét.

Global Grass GLOBAL GRASS fűkeverék VAKONDOK ELLEN GRN 1kg
2 090 Ft

Fűkeverék levendula olajjal a fű növekedésének támogatására és a kertedben a vakondok megjelenése ellen. Ezzel az 1 kg-os csomaggal egy 40 m2-es terület fedhető be, ezzel megelőzhető a vakondok megjelenése a gondosan ápolt gyepen. GLOBAL GRASS fűmag VAKONDOK ELLEN GRN 1kg megadja a pázsitodnak megfelelő védelmet.

SEED SERVICE BLUE PROFESIONAL Fűmagkeverék, 10 kg
25 690 Ft 18 990 Ft

Seed Service BLUE PROFESSIONAL kiváló minőségű fűmagkeverék, mely alkalmas díszítő füvesítésre. Közepesen nagy területhez ajánlott, sűrű, finom szerkezetű szálaival igazán esztétikus látványt nyújt. Ezen keverék különösen olyan helyre alkalmas ahol nincs elegendő mennyiségű víz. A szárazabb talajon telepíthetünk vele pázsitot. Ajánlott vetési sebesség: 2,5–3 kg / 100 m2

Wolf - Garten Sport fűmagkeverék
4 790 Ft

Fűmagkeverék, ami ideális sportoláshoz és játékhoz az egész család számára. Kitűnő új területek füvesítésére

Global Grass GLOBAL GRASS fűkeverék PARK GRN 5 kg
10 490 Ft

Fűkeverék a zöld és árnyékos területekre. Minden talajtípushoz megfelelő anyagot tartalmaz. Ezzel az 5 kg-os csomagolással 200 – 250 m2 terület fedhető be. A GLOBAL GRASS fűmag PARK GRN 5 kg visszaadja a gyeped eredeti kinézetét.

Global Grass GLOBAL GRASS fűkeverék SPORT GRN 5 kg
10 490 Ft

Fűkeverék a rendszeresen használt helyekre nagyobb csomagolásban. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megfelelnek a sportlétesítményekre, mint például a focipálya. Ezzel az 5 kg-os csomagolással 200 – 250 m2 terület fedhető be. A GLOBAL GRASS fűmag SPORT GRN 5 kg visszaadja a gyeped eredeti kinézetét.

Global Grass GLOBAL GRASS fűmag UNIVERSAL GRN 5 kg
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A természetes kolloidokat tartalmazó fűmagkeverék, amely növeli a víztömeget a magok közelében, és ezáltal hozzájárul a fűnövekedéshez. Ezzel az 5 kg-os csomagolással 200 – 250 m2 terület fedhető be. GLOBAL GRASS fűmag UNIVERSAL GRN 5 kg a kevésbé rendszeres csapadék esetén is biztosítja a szükséges nedvességet.

Global Grass GLOBAL GRASS fűmag UNIVERSAL GRN 9 kg
14 490 Ft

A természetes kolloidokat tartalmazó fűmagkeverék, amely növeli a víztömeget a magok közelében, és ezáltal hozzájárul a fűnövekedéshez. Ezzel a nagy 9 kg-os csomagolással 360 – 450 m2 terület fedhető be. GLOBAL GRASS fűmag UNIVERSAL GRN 9 kg a kevésbé rendszeres csapadék esetén is biztosítja a szükséges nedvességet.

SEED SERVICE PARK Fűmagkeverék, 10 kg
20 790 Ft 15 490 Ft

Seed Service PARK kiváló minőségű fűmagkeverék, mely alkalmas díszítő füvesítésre. Közepesen nagy területhez ajánlott, sűrű, finom szerkezetű szálaival igazán esztétikus látványt nyújt. Ajánlott vetési sebesség: 2,5–3 kg / 100 m2

Wolf - Garten LD-A 100 Műtrágya
3 690 Ft 2 690 Ft

Wolf- Garten LD-A 100 Műtrágya kiváló minőséget kínál kedvező áron. Vastartalma jelentősen hozzájárul a gyep egészségéhez és szépségéhez. Használata március és október között ideális.

NOHEL GARDEN Biopon Komposztgyorsító, 1 kg
1 590 Ft

Nohel Garden Biopon Komposztgyorsító, 1 kg lerövidíti a komposztálási folyamat időtartamát. Felgyorsítja a legvágott fű, gallyak, szerves hulladékok bomlási idejét. 200 gramm por 20 cm komposztra elegendő. Lezárt dobozban, száraz és hűvös helyen tárolandó.

GLOBAL GRASS fűmag UNIVERSAL GRN 1 kg
2 190 Ft 2 090 Ft

A természetes kolloidokat tartalmazó fűmagkeverék, amely növeli a víztömeget a magok közelében, és ezáltal hozzájárul a fűnövekedéshez. Ezzel az 1 kg-os csomagolással 40 – 50 m2 terület fedhető be. GLOBAL GRASS fűmag UNIVERSAL GRN 1 kg a kevésbé rendszeres csapadék esetén is biztosítja a szükséges nedvességet.