Barenbrug Barenbrug sos (1 kg)

Barenbrug Barenbrug sos (1 kg)

Száma: 6044385
Közvetlenül partnerünktől
Gyors segítség rendkívüli helyzetekben. Eredményes felülvetés hideg időjárási körülmények között, házikertekben is. További információ

Súly

3 195 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Lacnepostreky s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2023.2.08 - 2023.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Lacnepostreky s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6044385

Leírás

Termékleírás

  • Gyors segítség rendkívüli helyzetekben!
  • Eredményes felülvetés hideg időjárási körülmények között, házikertekben is!
  • A sportpályák, vagy a ház körüli játszásra is használt területek használatának intenzitása egyre inkább növekvő tendenciát mutat, ami azt eredményezi, hogy a pályák a szezon végére, a késő őszi időszakra kritikus állapotba kerülnek. Erősen növényhiányos, megkopott felületek alakulnak ki a pályán, ami szinte lehetetlenné teszi annak későbbi használatát.
  • Az SOS fűmagkeverék ideális megoldás ilyen esetekre, hiszen a hideg időjárási körülmények között elvégzett felülvetést követően gyorsan csírázik és fejlődik, így használatra alkalmas felületet biztosít. Az SOS a szélsőségesebb időszakokban jelenthet segítséget, azaz késő ősszel – tél elején és tél végén – kora tavasszal, amikor a pályán lévő fűállomány növekedése mérsékelt vagy minimális.
  • Az SOS fűmagkeveréket hideg időjárási körülmények között is használhatjuk – amíg a talajhőmérséklet nem csökken 4–5 ℃ alá gyors eredményre számíthatunk.
  • Felülvetésre használt fűmagkeverékek fejlődése 6 ℃ talajhőmérséklet esetén
  • Az SOS használatával újra használatra alkalmas állapotba hozhatjuk a pálya felületét, a hiányos, kikopott területek újra fűvel borítottak lesznek, s a pálya újra játékra alkalmassá válik.
  • Az SOS keveréket számos stadionban használják eredményesen Európa szerte, hiszen segítségével a kritikus időszakokban is biztosítható a pálya megfelelő állapota.

Összetétel

  • 50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum / Westerwoldi perje
  • 50% Lolium perenne / Angol perje
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.