Symbiom SYMBIVIT mikorrhiza készítmény 150g

Symbiom SYMBIVIT mikorrhiza készítmény 150g

Száma: 23161344
Közvetlenül partnerünktől
Virágos és szobanövények, zöldségek, gyümölcsfák, egyes díszfák és cserjék számára alkalmas mikorrhiza gombák. További információ
4 170 Ft
Termék ára
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.2.07 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.07 - 2023.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23161344

Leírás

A granulált termék alkalmas virágos növények és a legtöbb szobanövény, kúszónövények, díszfüvek, a legtöbb tűlevelű dísznövény, egyes díszfák és díszcserjék (juhar, kőris, daru), zöldségek, gyümölcsök, valamint a gyepek kezelésére a telepítés és a fenntartás során. A mikorrhiza gombák kiváló tulajdonságainak felhasználásán alapul. Javítja a növények tápanyagellátását, növekedését és egészségét, jobb virág- és gyümölcstermést és nagyobb terméshozamot biztosít, jelentősen csökkenti az öntözés és a trágyázás szükségességét, és növeli a növények stresszel szembeni ellenálló képességét. Használati utasítás: alkalmazza a mellékelt mérőpohárral (15 g). Ágyakban történő felhasználás esetén a terméket az ültetőgödör aljába kell önteni, hogy egy összefüggő réteget (1 cm) képezzen, majd kiültetni. Cserepekben történő használat esetén az adagolás 1 adagolókanál minden 1 liter edénytérfogatra. Csomagolás: 150 g.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.