Hosszú távú trágya gyümölcsök, zöldségek számára 750g SUBSTRAL OSMOCOTE

Hosszú távú trágya gyümölcsök, zöldségek számára 750g SUBSTRAL OSMOCOTE

Száma: 35095087
Közvetlenül partnerünktől
Hosszú hatású műtrágya gyümölcsök és zöldségek számára 750 g, SUBSTRAL OSMOCOTE.Tömeg: 750 g Összetétel: N 16%, P 7%, K 18%, Mg 4% mikrotápanyagokkal Hosszú hatású és lassan ható műtrágya gyümölcsök és zöldségek számára. További információ
5 870 Ft
5 330 Ft
-9%
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.10.04 - 2023.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 35095087

Leírás

Hosszantartó műtrágya gyümölcsök és zöldségek számára 750 g, SUBSTRAL OSMOCOTE.

Tömeg: 750 g összetétel: N 16%, P 7%, K 18%, Mg 4%, mikrotápanyagokkal.

Hosszan ható és lassan ható műtrágya gyümölcsök és zöldségek számára. A zöldségnövények, mint paradicsom, cukkini, paprika, chili paprika, uborka, szamóca, bogyós gyümölcsök és minden gyümölcsfa igényeihez igazított műtrágya. 25 m2-ig terjedő csomagban.

Használat: A trágyázó hatás szükség szerint azonnal, vagy 6 hónapos hosszú távú hatással jelentkezik. A műtrágya nagyon produktív és minimalizálja a túltrágyázás kockázatát.

Azonnali hatás. Ez azt jelenti, hogy a növények már az első naptól kezdve fontos fő- és nyomelemekkel vannak ellátva.

Hosszú távú hatás. Ez lehetővé teszi, hogy a tápanyagok szükség szerint 6 hónapon keresztül, a talaj nedvességétől és a hőmérséklettől szabályozottan szabaduljanak fel. Pontosan úgy, ahogy a növénynek szüksége van rá.

Adagolás.

Cserepek és konténerek:

  • 9 – 13 cm átmérőjű: 3 – 6 g
  • 14 – 20 cm átmérő: 10 g
  • 20 cm átmérő: 20 g

Zöldségágyakhoz: 60 g / m2 kerti talajhoz adalékként: 20 – 50 g / 10 l paradicsom palántákhoz: 30 g / növényenként uborka palántákhoz: 50 g / növényenként.

A hatékonysági idő letelte után a műtrágyagolyók bevonata elkezd lebomlani. A következő évben azonban még mindig láthatóak lehetnek a talajban. A műtrágyát azonban a következő évben újra kell kijuttatni. Kérjük, távolítsa el a kiömlött műtrágyát a kőburkolatokról, fáról és egyéb burkolatokról, mivel ezeken nehezen eltávolítható foltok keletkezhetnek. A kijuttatás biztonságos a gyermekek és a háziállatok számára. Használata praktikus, évente csak 1 alkalommal alkalmazza. A műtrágya intelligens, csak szükség szerint trágyázzon. A műtrágya nagyon hatékony, azonnali és 6 hónapig tartó hatása van. A műtrágya szívós, csak kis adagok kijuttatása szükséges. A műtrágya biztonságos, minimalizálja a túltrágyázás kockázatát.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.