Vezeték nélküli fej- és fülhallgatók

SAMSUNG Galaxy Buds2, grafit
48x

SAMSUNG Galaxy Buds2

39 990 Ft

Stílusos vezeték nélküli fejhallgató zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz is kitűnően illik. A Samsung Galaxy Buds2 egy feltöltéssel legfeljebb 5 órás üzemidőre és zenehallgatásra képes és 3,5 órányi telefonhívásra, emellett rendelkezik a szükséges ANC-vel és Ambient Sound, illetve VPU technológiával is. A Bluetooth 5.0 használatával párosulnak a kiválasztott eszközzel. A dizájn szerelmeseit lenyűgözi a tiszta és elegáns dizájn.

Forgalmazó: MALL
LAMAX Dots2, fekete
288x

LAMAX Dots2, fekete

13 990 Ft

Bármilyen zenei műfaj hallgatására tervezve túlméretezett basszusok nélkül – A TWS Bluetooth 5.0 LAMAX Dots2 fülhallgató tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosít a kiváló minőségű meghajtóknak köszönhetően, valamint a handsfree beszélgetésekhez is ideális. Egy feltöltéssel 6 órán át működik, az 550 mAh akkus töltőtok pedig 5 teljes feltöltést biztosít.

Forgalmazó: MALL
Niceboy HIVE Pins 2 ANC, fekete
91x

Niceboy HIVE Pins 2 ANC, fekete

17 490 Ft

Búcsúzz el a környező zajoktól és hallgasd csak azt, amit szeretnél, a modern Bluetooth 5.0 fejhallgatóval a Niceboy HIVE Pins 2 ANC-el, amely ANC technológiával van felszerelve és aktívan elnyomja a környező zajokat. A minőségi hangot 8 mm-es meghajtók és 6 órás üzemidő 50 mAh akkumlátorral garantálja. A 500mAh-s töltőtok 24 órával hosszabbítja meg az üzemidejét.  

Forgalmazó: MALL
Niceboy HIVE pods 2
440x

Niceboy HIVE pods 2

15 490 Ft

Apró fülhallgatók nagyszerű hangjellemzőkkel és IPX5 nedvességállósággal – ez a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli + EDR fejhallgató Niceboy HIVE pods 2, amelyek MaxxBass technológiát és 6,5 ó akkumulátor-élettartamot eredményeznek. A töltõdoboznak köszönhetően 35 óra élettartamot biztosít. A fejhallgató kihangosítóként is használható.

Forgalmazó: MALL
Xiaomi Redmi Buds 3 Pro, fehér
46x

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

25 990 Ft

További ajánlat 22 990 Ft

Elnyomja a környezeti zajokat és a hallgató környezetéhez igazítja az elnyomás szintjét – Bluetooth 5.2 fülhallgató A Xiaomi Redmi Buds 3 Pro intelligens ANC technológiával van felszerelve, amit azonnal meg fogsz szeretni. Tiszta hangzással és kiváló hangolással rendelkeznek a 9 mm-es átalakítónak köszönhetően. Egy feltöltéssel 6 órát játszik , a töltőtokkal pedig akár 28 órát. Az IPX4 szabvány alapján víz- és izzadság állók

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER CX Plus True Wireless, fekete
24x

SENNHEISER CX Plus True Wireless

49 990 Ft

A gyönyörű és természetes hangzású Sennheiser CX Plus True Wireless Bluetooth 5.2 fülhallgató csúcskategóriás 7 mm-es átalakítókkal és ANC technológiával rendelkezik, amely aktívan elnyomja a környezeti zajokat. A hangot a Smart Control alkalmazáson keresztül lehet beállítani. Egy feltöltésre akár 8 óra zenehallgatást nyújt, ezt a töltőtok további 16 órával egészíti ki. IPX4 vízállóságot biztosító tanúsítvány.

Forgalmazó: MALL
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
3x

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

19 990 Ft

A töltőtok vezeték nélkül is tölthető a füleid pedig tiszta hangzást élvezhetnek – modern Bluetooth 5.0 fülhallgató Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S, aminek dicsérni fogod a kiváló audió tulajdonságait és az 5 órás üzemidejét. 3 teljes feltöltésről gondoskodik a töltőtok, és emellett handsfree mikrofonnal is rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INDY Evo True Wireless, fekete
9x

Skullcandy INDY Evo True Wireless

28 890 Ft
Utolsó darab!

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató A Skullcandy INDY Evo True Wireless 6 mm-es erős konverterekkel van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból, lejátszás 5 óra töltés és a berendezésbe kapott egy töltődobozt is, amely további 24 óra fejhallgató-működést ad hozzá. Van még kihangosító mikrofon, Csempe funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Galaxy Buds Pro, lila
12x

SAMSUNG Galaxy Buds Pro

81 490 Ft

További ajánlat 52 990 Ft

Utolsó darab!

Lenyűgöz a gyönyörű fényes kivitelükkel és elvarázsol az AKG kiváló minőségét akár stúdió minőségben – modern Bluetooth 5.0 fejhallgatók A Samsung Galaxy Buds Pro igényes hallgatók számára készült. ANC aktív zajcsökkentéssel büszkélkedhet, Ambient üzemmódot kínál és garantálja a kristálytiszta hívásokat. Egy feltöltéssel akár 5 óra ANC zenehallgatást nyújt, amit a töltőtok további 13 órával is meghosszabbíthat.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy Sesh Evo True Wireless, zöld
1x

Skullcandy Sesh Evo True Wireless

20 699 Ft
Utolsó darab!

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató A Skullcandy Sesh Evo True Wireless 6 mm-es erős konverterekkel van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból, lejátszás 5 óra töltés és a berendezésbe kapott egy töltődobozt is, amely további 19 óra fejhallgató-működést ad hozzá. Van még kihangosító mikrofon, Csempe funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL