Niceboy HIVE pods-29%
16 990 Ft 11 990 Ft

Akció

True Wireless vezeték nélküli fülhallgató, akkumulátorának élettartama akár 15 óra az újratölthető toknak köszönhetően. A Niceboy HIVE fülhallgató IP54 víz- és porálló. A Bluetooth kapcsolat segítségével kihangosított telefonhívásokat kezelhetsz, és a telefon segítségével szabályozhatod a hangerőt.

Buxton REI-TW 100
14 990 Ft

Az aktív életstílus és a zene szeretetén osztozik veled a minimalista Bluetooth 4.2 fejhallgató Buxton REI-TW 100 olyan prémium funkciókkal, mint az NC passzív környezeti zajcsökkentés vagy a BE basszus frekvencia növelés. A fülhallgató fel van szerelve mikrofonnal a handsfree telefonáláshoz, 3 óra üzemidejű akkumulátorral és 300mAh töltőtokkal.

Intezze PIKO
21 390 Ft 11 990 Ft

Élvezd a zenét és a kihangosított telefonhívásokat a láthatatlan ésminimalista Bluetooth 5.0 ** Intezze PIKO-valvilágító részek nélkül. Ideálistöbbféle zeneműfaj hallgatására** beépített akkumlátor3,5 órás újratölthető hétszer.

QCY T3E
22 990 Ft 18 990 Ft

Vezeték nélküli fülhallgatók újratölthető dobozban 6–8 órát vesznek igénybe a Bluetoothkapcsolat esetén. A QCY T3e akár négyszer is feltölthető a dobozból, egy mikrofonnal, hogy kihangosítsd telefonos hívásaidat világosan és környezeti zaj nélkül kezelhesd.

Niceboy HIVE pods 2
23 090 Ft 21 990 Ft

Újdonság

Apró fülhallgatók nagyszerű hangjellemzőkkel és IPX5 nedvességállósággal – ez a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli + EDR fejhallgató Niceboy HIVE pods 2, amelyek MaxxBass technológiát és 6,5 ó akkumulátor-élettartamot eredményeznek. A töltõdoboznak köszönhetően 35 óra élettartamot biztosít. A fejhallgató kihangosítóként is használható.

Intezze PEBBLE
16 190 Ft 15 990 Ft

Újdonság

Olyan, mint két aranyos kavics, és róluk kapta a nevét – stílusos Bluetooth 5.0 fejhallgató az Intezze PEBBLE örömöt okoz kiegyensúlyozott hangzásával, szép kivitelével és handsfree hívások kezelésémel képességével. Beépített vezérléssel, 4 ó üzemidejű elemmel és utazó tokkal rendelkezik, amely a fülhallgatót további 16 ó üzemidőre tölti fel.

Intezze Tao
22 990 Ft

Vezeték nélküli fülhallgatók újratölthető dobozban 3–5 órát vesznek igénybe a Bluetoothkapcsolat esetén. A Intezze Tao kétszer feltölthető a tokból, és a kiváló minőségű mikrofonoknak köszönhetően egyértelműen és a környező zaj nélkül kezelheted a kihangosított hívásaidat.

Ovleng OV-T10
12 490 Ft

Fülhallgató modern designnal, Bluetooth-tal gyors és takarékos 5.0 változatban, kiváló hanggal és elérhető áron a teljesítményhez viszonyítva – ez a stílusos és Ovleng OV-T10 vezeték nélküli True Wireless fülhallgató, amellyel handsfree hívásokat is lebonyolíthatsz. Egy feltöltésre 3 órán át működik, ezt követően 40 percre elegendő a töltőállomásra helyezni.

JAYS m-Seven True Wireless
44 990 Ft

Újdonság

Kitűnő sportoláshoz, de tökéletes mindennapos zenehallgatáshoz is – a JAYS m-Seven True Wireless vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgató kitűnő, felerősített basszusokkal rendelkező hangzással büszkélkedhet, amellett mikrofonnal handsfee telefonáláshoz és IPX5 víz- és izzadtság elleni védelemmel rendelkezik. Egy töltésre akár 9 óra zenelejátszásra is képes, további 38 óra működésről pedig a töltőtok gondoskodik.