Sigma ROX 11.0 GPS Basic, Fekete

Márka: Sigma Katalógus száma: 1019485

Ingyen szállításAkció

Az akció 2019.11.13. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Sigma ROX 11.0 GPS Basic, Fekete

ASigma ROX 11.0 GPS sokféle funkcióval rendelkezo kiváló készülék. ANT+rendszer segítségével pedálfordulat-mérot, pulzusmérot, wattmérot és a pontosabb sebességkijelzés érdekében sebesség jeladót is párosíthatsz az eszközhöz. Elektromos váltóval rendelkezik az akkumulátor töltöttségérol, az aktuálisan használt áttételekrol és azok arányáról is információt kaphatnak a teljesen személyre szabható kijelzon. Navigáció, Strava szegmensek, már szinte természetes funkciók a top ROX-ban. További információ

49990

49 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 59 290 Ft, Megtakarítás: 9 300 Ft (15 %)

Katalógus száma: 1019485

Leírás

Termékleírás

Sigma ROX 11.0 GPS Set Fekete

Tudd hol vagy!

A GPS-el felszerelt ROX 11.0 kitűnő navigációt kínál, az elindulás előtt már beletáplált útvonal esetén. A DATA CENTER-ben új útvonalak is létrehozhatóak. Öt fajta navigációs funkcióval rendelkezik.

Jelző pont

A DATA CENTER segítésével jelzőpontokat állíthat be, amiket ha megközelít, akkor a hozzáfűzött megjegyzés lesz olvasható a kijelzőn. A jelző pontokat riasztás jelzi.

Három fajta kerékpár
A ROX 11.0 előre beállított, és konfigurált beállításokkal rendelkezik, annak függvényében, hogy közúti kerékpárt, mountain bike-ot, vagy egyéb két kerekű járművet veszünk igénybe.
Könnyű kezelés

A SIGMA ROX 11.0 nagyon egyszerű kezelni. A módok, funkciók közötti váltás nagyon egyszerű az oldalán elhelyezett gomboknak köszönhetően. A SIGMA Link alkalmazásnak köszönhetően könnyedén tud kapcsolódni az okos telefonokhoz, így könnyedén tudjuk módosítani az előre eltervezett útvonalakat is, továbbá minden telefonra érkező értesítést (hívás üzenet) látni fog a kijelzőn.

Termék jellemzői :

  • Méret: 73,5×50×21,5 mm
  • Kijelző: 1,7 160×128px pontmátrixos LCD
  • Tömeg: 61 g
  • Integrált háromtengelyes iránytű
  • MicroUSB
  • Vízálló

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Sebességmérő típusa GPS
Pulzus mérés nem
Magasság igen
Szín

Szín

fekete
Átlagos gyorsaság igen
Azonnali sebesség igen
Maximális sebesség igen
Napi haladás igen
Teljes távolság igen
Teljes távolság első kerület nem
Óra igen
Megtett táv kijelzése igen
Kézi stop óra igen
Termométer igen
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.